Friday, June 29, 2012

Mengantuk tak cukup tido ( jangan terlena masa khutbah dah la)

Okay..kecewa...bukan sebab sokong Jerman (team yg di sokong, Holland awal awal dan tergolek dog! haha) , tapi nak tengok Jerman main final..antara team yang main best sepanjang Euro 2012. Final nanti Italy vs Spain, yg mana kedua duanya mempersembahkan permainan yang boring, melankolik, nescaya sampai ke penalty shoot out..~kah kah kah..

So confirm game final awal pagi Isnin ni, tak payah tengok. Tido lagi afdal..kah kah kah

 nasib baik spender pun tak diminta utk dijadikan memorabilia! ~ ekekekeke


31 comments:

  1. kalo bagi sure ade jugak org amik!hahaahhaahaaa ~

    ReplyDelete
  2. Peminat mereka gila betul buat pemain pun kecut agaknya...

    ReplyDelete
  3. Alamak... bertambah dosa mata kakcik nengok gambo tu!

    ReplyDelete
  4. Komen tak kena mengena ngan entri, mintak maaf

    makchaq nak ucapkan terima kasih kat DZ dan MZ sebab MZ hantar kan pesanan tu semalam.
    Semua kuih2(orang panggil kuih ke)tu sedap2, selesai dimakan oleh 25 orang kat opis makchaq. Makchaq saja buat kenduri..
    semua kata sedap, tak de yang komen pun. Semalam MZ tanya 'manis tak macaron tu?'.
    Makchaq rasa ok dan tak dak sapa pun yang komen kata manis.. semua kata sedap. rupanya ramai yang tak pernah makan macaron kat opis kami... tart dan cream puff pun semua kata sedap

    rajin sungguhn MZ dgn Ziyyad dan Zayyan sempat buat kuih dan datang hantar pulak... makchaq pulak rasa bersalah susahkan MZ

    Comel Z & Z, geram makchaq, MZ pun sweet sangat.. untung DZ..

    ReplyDelete
  5. Klu dia hulur kat mak, tak hinggin mak nak sambut!

    Euwww..geli weh peluh melekit2 tu

    ReplyDelete
  6. auwwww...seksinya....seksa mata I...:)

    ReplyDelete
  7. errrkk.. sampai cam tuh skali.. lagi sikit jek nak bogel.. agak2 kalo org mintak yang 1 lagi tu dia bagi tak?? muahahahaha

    ReplyDelete
  8. Hia mak...seksinya pakai spenda putih...kihkihkihh...

    ReplyDelete
  9. emmm...mesti bucukk! haha..

    malas nak layan...tido lagi best :)

    ReplyDelete
  10. tak pernah tgk pun..tidur lagi syiok...

    ReplyDelete
  11. cer khairul fahmi tinggal spender macam tuh... mau meroyan ija ... uppsss... boleh? hahahha

    ReplyDelete
  12. pehal gambr ni pulak hari jumaat ni!.. sepatut semalam hehehe

    ReplyDelete
  13. lorr.. dah nak final ye. isk malu aii tak tengok. kihkih..

    ReplyDelete
  14. Baiklah hang tolong mommyz mmbaking... Huhu..


    *lega sebab dah final. Malas nk bertekak dgn suami,hahaha.

    ReplyDelete
  15. huhu.. tak sanggup tenung spender putih ituu.. haha...

    ReplyDelete
  16. errrr baju sndri kalau bpeluh pun tak sabar2 nk tkr, inikah nak amik baju peluh orang....eyy yeeeeekkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  17. eh..yg putih tu...hihihhiihhihihihihihihii

    ReplyDelete
  18. bro Spain main best la...ala-ala Barca gitu...doc kene tgk final nanti...sure terhibur...:)

    ReplyDelete
  19. Kalau bangun buat qiamulail tu bolehlah tengok kejap ... ngeeee

    ReplyDelete
  20. Allah, itu yang malas nak tengok...Kalau yapun menang takkan balik togel

    ReplyDelete
  21. hehehehe..kalo tak masuk TV antarabangsa agaknya sepentot tu pun abis lelong..

    ReplyDelete
  22. pagi tadi 2 kali tengok siaran ulangan germany vs Italy.. walapun tak sokong Germany tapi nape dorang boleh kalah... rasa macam tak percaya.. eemm..

    psstt: gambar tu.. kihkihkih.. nasib baik dak Kakak dengan dak Adik kat luar rumah..

    ReplyDelete
  23. Salam Yob, sapa pemain ni? Tahun ni kurang nonton bola pulak.

    ReplyDelete
  24. dah jadik blog iklan suar dalam pulakk.. ahakks

    ReplyDelete
  25. ello. Dgn adanya spain no game will be boring hoccayyyy.... :p

    ReplyDelete
  26. eeeeuuuuuuuuuuw!!! ops...hahahaha

    ReplyDelete
  27. hehe.. nice player x kedekut brg peribadinya yg mahal tuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...