Thursday, June 14, 2012

Makan Nasi Arab Dengan Yang Berhormat

Baru lepas lunch dengan YB
Borak borak..gelak tawa..

Burrppp..alhamdullilah..sepinggan nasi arab di Restoren Arab Damsyik

Kali kedua jumpa YB. Ramah & lawak & ceria !!!

30 comments:

  1. Wow... nasi pun speciallah doc. Yelah makan dgn Yang Berhormat eh... jgn marah YB kakak gurau je:)

    ReplyDelete
  2. Untung ada kwn YB .. blh la mintak apa-apa .. Pilihanraya kan dah dekat. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Daddy Ziyyad

    happy YB
    tentu sedap nasi arab tu...

    ReplyDelete
  4. kenyang tak makan dgn YB tuu...

    ReplyDelete
  5. inilah jemputan YB kat FB
    semalam ye..

    ke senawang semata2 jumpa DZ kah?

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kepada DZ kerana belanja lunch hari ni. Seronok borak dan gelak2 dgn dia. Nasib baik ada patient dah menunggu di klinik. Kalau tak mahu sampai petang kami sembang.

    Kepada yg jeles tu, tunggu dating kita akan datang .... hehehe

    ReplyDelete
  7. sedapnya juadah makan tengahhari
    orang belanja lagi tu - best banget tu!

    ReplyDelete
  8. Salam Daddy Ziyad,
    tak buleh jadi, akak nak masak nasi Arab jugak!

    ReplyDelete
  9. Nasi arab damsyik tu boleh lawan nasi arab Hadramawt tak?

    ReplyDelete
  10. YB kawasan parlimen mana tu?
    ahaks...

    ReplyDelete
  11. Kaklong - YB Setiawangsa yg akan datang ... hehehe

    ReplyDelete
  12. Wahh curlast lunch ngan YB plak tuh.. makan plak nasi arab selera je laa.. yer.. :)

    ReplyDelete
  13. wah..nasi arab..byknya..YB belanja eh?

    ReplyDelete
  14. woaahhh... nasi arab yg yummeh itu...!!! meronta2 nak sepinggan ni...

    ReplyDelete
  15. uncle pun makan arab damsyik juga tadi tapi bungkus sebab makngahnya tak sempat nak masak !

    ReplyDelete
  16. Rasa nak pergi makan nasi arab di AFC kat Gombak tu la pulak...

    ReplyDelete
  17. errkkk.. kenapa ko nampak begitu besarrr compare ngan YB??
    adakah memang YB itu kecil molek orangnya??
    hehehehehhe

    ReplyDelete
  18. Bestnya mkn ns arab.lama x sggh saba.

    :'(

    ReplyDelete
  19. Macam nasi minyak saya buat td je. Hehe.. Serupa tp tak sama. untunglah ada org belanja. (dah lama x mkn air tgn org lain masak, boring dah mkn masakan sendiri hari2) uhuhu..

    ReplyDelete
  20. nasi arab damsyik ye dr...acik biasa beli bawak balik je..nasinya sedap..

    ReplyDelete
  21. ahlan wahsahlan ya duktuurrr ...

    ReplyDelete
  22. untung ada YB belanja, *eh betol ke, hehehehe

    ReplyDelete
  23. Nasik arab damsyik kat mana tuh?? Kat Senawang/seremban ke?? Apsal x ajak mak sekali?? Hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...