Tuesday, June 19, 2012

dulu lain..sekarang lain (tobat takmau up date blog pakai tab)

dahulu, kemas tersusun sahaja.....






tapi kini tidak lagi..penuh segala khazanah bakery..haha..tu tak tgk lagi atas island table yg mmg dah jadi island bakery..

dahulu beli telo 10 biji aje...sekarang sekali beli 2-3 papan!

pascanota: ni lah 1st time aku update blog guna tab. Siksa okeh..dkt 1/2 jam nak tulis entri secoet ni!

38 comments:

  1. ramai kata leceh guna tab ni betul ke?

    ReplyDelete
  2. Tak terfikir lagi nak beli tab tapi terfikir juga nak beli yg MommyZZ usahakan sampai sesak cabinet dapur tu...

    ReplyDelete
  3. tu sbb pc gabaks saya tetap no.1

    ReplyDelete
  4. yapp..memang super leceh.. takde lagi apps yang mesra tab kan..

    ReplyDelete
  5. xpe practise makes perfect, tak gitu. hehe..

    ReplyDelete
  6. mmg leceh apdet guna tab.
    tu belum ter typo..
    lain taip lain yg keluar grrrr..

    walau dapur serabut..tp puas hati sbb nampakkan kemajuan :D

    ReplyDelete
  7. kat umah , kalau beli telur , memang beli sepapan.
    Kejab jer habis ....

    Gitulah bila anak ramai

    ReplyDelete
  8. samsung galaxy S III best tak agaknya? errr...jap...kene tanya bujal kot? hahaha!

    ReplyDelete
  9. hehehehhe memang lambat pakai tab kan....terhegeh2 nak update.....biasanya aku wat draft siap2 guna laptop, pas tu senang nak publish aje guna tab, atau entry simple2 boleh la guna tab, ataupun nak reply komen senang aje pakai tab hehehehehhehe

    ReplyDelete
  10. tayah la pakai tab.. singkat je idea tulis sket2..
    selamat bermain dgn tepung.. nnt tunjuk hasil yek...

    ReplyDelete
  11. kalau susah macam tu tak jadi la beli..he he..
    laptop dah buat hal..kena beli laptop jugak la ni
    tu semua gambar projek mami ZZ ye

    ReplyDelete
  12. update la pakai telo sepapan...

    ReplyDelete
  13. same la kite. Sebulan telur 2 papan. muahahahahaha....

    ReplyDelete
  14. kat umah i telur sepapan tu x cukup utk sebulan..anak dara i hari2 makan nasi ngan telur mata..x jemu agaknya...pelik..

    ReplyDelete
  15. heheheh..tahu tak apa, akk pun tak mesra tab
    masyuk banyak tak apa biar bersepah pun tandanya rezeki pun bersepah jugak

    ReplyDelete
  16. aku sekali je pernah update blog guna tablet~~nyusahkan siut~~keh keh~~

    ReplyDelete
  17. Tab untuk main game okey..heheheh

    ReplyDelete
  18. iols tak de tab - so tak bleh nak agak kehazabedahan menaip guna tab...
    hik hik hik

    ReplyDelete
  19. kete cheqna TBB bukan TAB..kikikiki...langsung lari tajuk...hahahahaha

    ReplyDelete
  20. My fren, dia teacher. dia kata nak masukkan markah murid dlm tab*skrg sume dah online* punya la susah. kalau buat kerja .. laptop or desktop is the best, katanya.

    ReplyDelete
  21. Heheheh sabo je laa.. mmg susah..guna tab.. :)

    ReplyDelete
  22. memey!.. selalu kalau update blog pakai tab ija save dulu... pastu kat pc edit cantik2 bru post.. kalau update gambar laagi jenuh... Tab is not for blog tp kalau FB and Tweeter ok ..

    ReplyDelete
  23. Hahahahahahaha! Biasekan dulu la doc.

    Dapur tu....klu Chef Jo nmpk, mst die dah membebel suh bersihkan!

    =p

    ReplyDelete
  24. bila dah buat bisnes memang lah camtu kan~ tak terkejar.. mana nak buat kek lagi mana nak mengemas lagi kan~

    saya dulu masa memula beli samsung s2 try lah tulis n3 pakai phone tuh.. lepas tuh x de dah.. keras kejung jari haih.. dah lah jari saya nih gebu2.. tak lalu haih nak tulis n3 pakai phone.. orang kurang sabar memang cam tuh..keh keh keh..

    ReplyDelete
  25. duit masuk tak pa berkecah :) hehehehe

    ReplyDelete
  26. xpelah..janji bisnes kencang..

    ReplyDelete
  27. keh keh keh ..

    CA abg Leman kasi 1 almari. Nah bohhh barang2 kauuuu ....

    ReplyDelete
  28. Pakai tab mmg kene ada kesabaran yg tinggi...

    ReplyDelete
  29. Dh lama x update guna tab,sbb x leh upload picca.stress!!!

    ReplyDelete
  30. bisness laju takpa DZ....jgn kamu yg laju merasa kek tu udah ler...hihihi

    ReplyDelete
  31. Tu nak membaking cake ke apa tuuuuu..?

    Susah update guna tab?? Hurmmm..mak plak rasa senang je. Mebi sbb mak guna WP,so blh install plugin utk WP di andriod. Klu BS,mak x sure la plak ada ke x..

    ReplyDelete
  32. iPhone 4S ler...
    Blogspot.
    Wordpress.
    Gila punya mudah...

    ReplyDelete
  33. Jari makchaq yg besaq ni lagi la tak boleh nak telan key kecik2 tu...tu sebab tak beli tu.. sour grape

    Nampak gaya kena pebesaq dapoq ni..

    ReplyDelete
  34. Itu tandanya biznez maju. Mender baru mmg amek masa sket nk sesuaikn diri

    ReplyDelete
  35. Problemnya sebab keypad die yg dlm screen tu ke..? Kalau pakai external keypad yg mcm bltooth camne? Lebih kurang atau lebih berbaloi.. sy blum pakai lagi, nk edit blog n taip tugasan assgnmnt ni sesuai x...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...