Wednesday, May 16, 2012

WW: Inconsiderate + Tamak

51 comments:

  1. Bukan tamak. Tu namanya tak reti parking kete. Bengap. Hahahaha...

    Pelik.

    ReplyDelete
  2. Menganggap tak ada org lain nak guna tempat parkinglah tu...

    ReplyDelete
  3. haha..nt dtg la jpj saman..hehe..

    ReplyDelete
  4. dia save untuk adik beradik dia kot~~keh keh~~

    ReplyDelete
  5. kalau adam sandler dalam cerita bedtime story dia panggil cussion protection..hahaha..

    setuju dengan fara..bengap..hahaha..

    ReplyDelete
  6. HUH!! ni kalo depan mate nampak ni mmg berbakol2 laa kene sumpah....sellfish nieh!

    ReplyDelete
  7. org mcm ni senang aje nak ajar dia..pancitkan aje semua tayar kereta dia..baru dia tau camne rasanya..

    ReplyDelete
  8. rabun kot...tak nampak petak parking.

    ReplyDelete
  9. Tak berapa nak pandai drebanya,
    tak pass reverse parking, pass side je...
    pastu sebab tak berapa nak pandai, dia ingat kalau petak camtu kena masuk reverse je.. tu yang belasah buat side.
    Tak pon lesen kopi o

    ReplyDelete
    Replies
    1. grrrrr!! kalau depan mata aku ni, mmg aku calarkan keta dia...hahaha....

      Delete
  10. dah le tamak..selfish pulak tu..!

    dunia..dunia..

    ReplyDelete
  11. malas.. dia ingat dia je nak cepat..

    ReplyDelete
  12. depan belakang kereta tu ai himpit, biar dia takleh keluarkan kereta dia dan biar dia ingat parking tu bukan untuk dia sorang je.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  13. sakit hati je kann..tak ada hati perut..

    ReplyDelete
  14. Ini belum pakai bmw lagi ni.....
    Hohoho...

    Bini nak bersalin sgt kot. X sempat nak ejas kereta......kui3.

    ReplyDelete
  15. badigol soot baru wira.kah kah kah cam mana lah kalau pakai kereta mewah mau konker sekali 5 tempat : )


















    parlking

    ReplyDelete
  16. dia dah beli la parking spaces tuuu
    ko mana tau.. hahaha

    ReplyDelete
  17. Kecemasan kot tu yg main parking je..hehhee

    ReplyDelete
  18. mesti tak pandai masuk line parking ni..wakakak!
    lesen terbang!

    ReplyDelete
  19. takde perikemanusiaan lgsungg..calarkan kete die boleh x?

    ReplyDelete
  20. kalau time tu parking penuh mesti dah jadi mangsa kereta tu.....

    ReplyDelete
  21. ni yang rasa nak pancitkan tayar aje nih

    ReplyDelete
  22. sampai 3 parking skali dia sapu.. hahahaha.. ini rasa nak calarkan kete org nih.. muahahahaha

    ReplyDelete
  23. Ni bukan tamak tapi kurang ajoooo!! Sakit je hati kita bila nak parking tp terpaksa berhadapan dgn org yg berperangai gini

    ReplyDelete
  24. kita anggap dia jahil je la..semoga diberikan hidayah untuk tuan kereta tu..

    ReplyDelete
  25. kete dia panjang tu.. dah modify.. haha

    ReplyDelete
  26. mano nyer akademi memandu dulu dio belajar...hmm..

    ReplyDelete
  27. salam doc..he he..memang betul..he he

    ReplyDelete
  28. sah... test dulu parking kantoi

    ReplyDelete
  29. ramai orang mcm ni..selfish...

    ReplyDelete
  30. btw....DZ..dee pun tak merasa kambing golek kat umah bujal..masa sampai dah abis..hahaha..next time ada rezeki insyaallah dapat kita berjumpa..ikan semalam tu sebenarnya dah mati dan terdampar di tepi pantai...mana boleh makan..hehehe...

    ReplyDelete
  31. salam
    cukup menyampah dgn manusia mcm ni..tak pikirkan org lain...

    ReplyDelete
  32. Semak sungguh org camni...tp ramai jenis xpaham bahasa kekadang...nyusahkan orang...

    ReplyDelete
  33. Inconsiderate + tamak = bongok... haha!

    ReplyDelete
  34. Ish2 tak patut betul.. mmg tamak fikirkan diri sendiri jerk.. hampeh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...