Wednesday, May 23, 2012

Setahun Genap

10.25am, hari ini, tahun lepas

1st kiss sebelum azan & iqamat

Genap 8 hari hidup di dunia, tali pusatnya tanggal :)

Di dodoi, dibuai, dengan bacaan selawat & berzanji semasa akikah, sebelum dicukur botak.

1st time berimej botak :)


Dulu....kecik aja anak daddy ni, besar lagi muka daddy (yg memang besar pun! ahaha)

Lepas tu membesar, sampai ala ala Michelin dah..:)

Terkini, gambar petang semalam..budak polka-dot ada calar bawah mata sebab lasak main laci almari! Dah genap setahun pagi ni, gigi masih belum ada..ekekeke


~ selamat hari jadi yang pertama daddy & mommy & abg ziyyad ucapkan buat Muhammad Fierasz Zayyan. Moga Zayyan menjadi anak yang soleh beriman, berbakti kepada ibubapa, agama & negara.Amennn~

55 comments:

  1. happay brithday busyuk!!!

    tak ada calabalar bukan anak jantan namanya...hehehe!

    ReplyDelete
  2. waaaaa...akhirnya ada btul baby michelin! aduh geramnye doc...comel betull...gebu gebasnyee... mommy ZZ mkn ape masa preggy ni? hahaha

    *eh doc, sy nak mintak alamat..nk hntr bom..eh tak tak...nk hntr kad undangan :)
    email poca_hontas87@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Nenek aminkan doa Daddy Zayyan yang comel (ynag comel tu Zayyan ya, daddynya terlebih comel!).

    Amin Ya Rabbal 'Alamin.

    ReplyDelete
  4. hapy birthday ayyan ....jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  5. Alalalalalala...comelnya awak. LAsak tu tandanya bijak doc. Hehehehe!

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun kelahiran yang pertama juga dari atuk .. besar nanti boleh ikut jejak langkah bapa.

    ReplyDelete
  7. happy birthday Zayyan....kalau amik dukung2 harini dia nak senyum tak? :D

    ReplyDelete
  8. Selamat ulangtahun ayyan! Moga menjadi anak yg berjasa kpd ibubapa dan menjd anak yg soleh.

    Manissssssnya senyuman dia!!

    ReplyDelete
  9. happy birthday zayyan..boleh jadi model michelin nampak gayanya ni.. hehe..

    ReplyDelete
  10. Hepi birthday Zayyan.. Alalala.. tomok2nyer..

    ReplyDelete
  11. Hepi birthday zayyan...dah berjalan ke belom ni!!...:)

    ReplyDelete
  12. hohoho..sedangkan anak perempuanku tu pun dipenuhi dengan segala calar balar, ni pulak yang lelaki..

    selamat hari lahir utk zayyan..semoga besar nanti menjadi lebih kacak dari daddy..hahaha

    ReplyDelete
  13. Hepi bufday Zayyan...seksi u...

    ReplyDelete
  14. happy birthdya zayyan!

    comelnya... geram tengok rasa nak cium2 baby nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tumpang sekali..

      happy besday zayyan..! be a good boy ye..
      semoga jadi anak yg soleh..amin!

      *hadiah hari lahir le tu yek..luka kat pipi tu? macam mana pun..tetap nampak hensem..hehehe

      Delete
  15. Hepi besdey si kacak zayyan.... Semoga menjadi anak yg bijak, sihat dan soleh....

    Xpe, gigi lmbt keluar lmbt rosaknye nanti hehehe...

    ReplyDelete
  16. happy first birthday zayyan...be the best among the best..
    calar sikit kat muka takpa...anak jantan.

    paling suka gambar botak tu..comeyyy...

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Jadi....
    Comelnya...Gebunya...,

    Tak pe.. nanti belum tumbuh gigi dah pandai baca kitab..

    ReplyDelete
  18. Ameen... terasa bagai baru lagi dah genap setahu.
    Happy birthday buat Zayyan..

    Usia macam ni tak boleh cuai sikit dah calar pipi - sayangkan.

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday utk zayyan.
    semoga jadi ank yg taat utk kedua ibu&bapa :)

    ReplyDelete
  20. comel nyer!!!!!!!

    Selamat Harijadi buat Muhammad Fierasz Zayyan :) semoga terus membesar menjadi anak yg sihat,ceria & menjadi kebanggaan semua,amin insya Allah..

    ReplyDelete
  21. happy birthday zayyan!

    alololo sik baik x kena mata...mesti meraung ms kena tu kn...

    ReplyDelete
  22. selamat hari kelahiran Zayyan..Nekcik doakan semuga Zayyan panjang umur, sihat dan berjaya di dunia dan akhirat!..amiiin

    ReplyDelete
  23. happy birthday zayyan.. nnt jumpe aunty riben, aunty belanja gomoi yek.. ahakss~

    ReplyDelete
  24. he he

    macam Adam , umur setahun , gigi belum tumbuh

    ReplyDelete
  25. rasa nk gigit gigit aaaaa... yum yum yum....tk der calar balar tk jantan la namanya daddy...

    ReplyDelete
  26. happy Birthday hensem boy~ be a good boy k~

    ReplyDelete
  27. alololo... baby keledek dah setahun.. Happy birthday.. Semoga menjadi anak yang soleh dan berbakti kepada daddy dan mommy.. awat gigi takdak lagi? anak acik umur setahun dah ada 6 batang. hehehe..

    ReplyDelete
  28. Eppy Birthday bucuk... muah5...

    ReplyDelete
  29. aaaarr... besday boy bercalor la pulakkkk
    happy birthday zayyan!
    (nanti mintak adik girl kat daddy n mommy k!)

    ReplyDelete
  30. alo alo cian calar bawah mata dia, salute zayyan masih mampu tersenyum. happy besday zayyan semoga jadi anak yang soleh ye.setuju ngan doc hani : )

    ReplyDelete
  31. dan macam tak percaya jugak yang kita ni da kenal lebih dari setahun ye tak?
    hepi birthday zayyan~~

    ReplyDelete
  32. Happy birthday Zayyan...
    kamu sgt suweet ketika botak!!

    ReplyDelete
  33. selamat hari lahir zayyan...

    comeinya.

    ReplyDelete
  34. alahai...geramnya...gebu mcm anak dara hehe
    bila tgk baby..tingin sgt nak timang baby...tp usia dah 41...dah tak sesuai dah..:)

    ReplyDelete
  35. Ameennnn.... Gegham nengok tgn Michelin tuh, heheheheh

    ReplyDelete
  36. Ameen..sempoga menjadi anak yang solleh
    Happy Birthday Zayyan.comel betul zayyan ni..

    ReplyDelete
  37. selamat hari lahir Zayyan..
    moga dipermudahkan urusan dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

    ReplyDelete
  38. happy birtday budak comel!!!!

    ReplyDelete
  39. Comelnya budak nih, happy bday!

    ReplyDelete
  40. Amin..semoga jadi ank yang soleh..dh pandai jalan ke? dh boleh minta adik lagi..hehe

    kata org kalau lmbat tumbuh gigi cepat dapat kaki...

    buku bercakap dgn jin tu dr segi goreng macam real tk nampak temberang sebab katanya pengalamn sebenar penulis bersama datuknya..waallahualam..

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum Daddy Ziyyad

    Atuk doakan Zayyan menjadi anak yg soleh
    cemerlang di dunia dan Akhirat...amin

    ReplyDelete
  42. alolo..comelnya dia..zayyan tau..bukan DZ...hahaha...

    happy 1st birthday zayyan...

    ReplyDelete
  43. Selamat ulang tahun yg PERTAMA buat zayyan.....geramnya nengok the Michelin boy tu

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. Epy Bufday.. Ensem boy Zayyan.. Moga besar jadi anak yg soleh..ye sayangg.. geram tgk pp zayyan.. :)

    ReplyDelete
  46. MASYALLAHH.. beautiful angel.. Happy bufday darling Zayyan..Nekcik suak panggil akak Ziyan..hee..

    ReplyDelete
  47. happy birthday zayyan... happy & healthy always..

    ReplyDelete
  48. happy birthday Zayyan..... alolo comelnya...

    ReplyDelete
  49. happy birthday Zayyan...hensem sgt!!!

    ReplyDelete
  50. ala ciannya dgn Zayyan,nasib baik x kena mata.
    Hepi Besday Zayyan,semoga jadi anak yg soleh dan sihat selalu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...