Monday, May 14, 2012

Muzakarah

tak larat nak menaip panjang..baru balik dari trip KB- KT malam tadi. 3 hari berjalan jalan..3 hari tak online langsung..

on the way singgah lagi ke Hai Peng Kemaman..pekena roti bakar + kopi bagi segar mata.
dah 4 kali ke sini, baru perasan ada signboard ni kat satu sudut kopitiam ni  :P



32 comments:

  1. eh,ada tulisan cina lahh...
    jakun sekejap...heheheh!

    ReplyDelete
  2. nak sebut apa dalam bahasa cina tu? mujakala?

    ReplyDelete
  3. melancong ke cina ke?oklah sy singgah sini

    ReplyDelete
  4. Apa maksudnya tu?

    Ahad ni jadi ke nak berkelah? :)

    ReplyDelete
  5. cheqna x pernah sampai lagi sini =)

    ReplyDelete
  6. Macam dah jatuh cinta kat KB + KT eh :)

    ReplyDelete
  7. dee pun tak telek habis hai peng kopitiam tu..aritu beli air je..tapau..sbb org ramai sgt dan cuaca sgt panas..next time boleh teroka kedai tu sungguh2..apapun..kopinya sedap sangat..anak2 dee pun suka..

    ReplyDelete
  8. maksudnya kawasan apa "kawasan muzakarah " tu

    ReplyDelete
  9. kopi peng dia sure terangkat ye...

    ReplyDelete
  10. makchaq tak pernah lagi minum kat mana2 kopitiam pun..
    pakchaq tak pernah bawak..

    ReplyDelete
  11. balik KT ujung bulan ni boleh la singgah sini..

    ReplyDelete
  12. Sedap erk kopi dia kat situ?? Mak pun suka gak mengopi dan pekena roti bakar. Perkhhhhhh..bila kita nak mengopi sesama doc??

    ReplyDelete
  13. Eh... pergi ke sana doc. Mesti sedap kalau tak mana mungkin singgah lagi..

    ReplyDelete
  14. gambar2 apa yg dilekat kat situ ? ingatkan notis2 peringatan + nasihat je yang ada dalam papan kenyataan tu..

    ReplyDelete
  15. wamboiii tuan doktor ni..asyik cuti cuti mesia jer...

    ReplyDelete
  16. muzakarah ada bahasa cine?

    ReplyDelete
  17. lama tak pekena kopi haipeng.....muzakarah dalam bahasa cina jadi mujakarah la wei

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah selamat sampai dari trip ke KB..

    ReplyDelete
  19. Lama tk g KT, rindu kt kopi hai peng

    ReplyDelete
  20. iols penah gi breakfast kat hai peng ni dulu
    tapi idak le parasan ada tenpat muzakarah tu....

    ReplyDelete
  21. tiap kali ke kemaman & nak singgah sarapan di hai peng ni mesti tutup... :(

    ReplyDelete
  22. tak pernah sampai lagi...
    nnt kalau pergi kesana boleh ler singgah..

    ReplyDelete
  23. eh saya tak perasan ada sudut muzakarah ni masa singgah di situ sebelum ni. Mcm ni kena pergi ke situ lagi nampaknya .... hehehe Laku Hai Peng pasal ni

    ReplyDelete
  24. Comey jek kawasan muzakarah die.…

    ReplyDelete
  25. rsnya doktor lagi terro di KB dr ayu...

    ReplyDelete
  26. assalam dadyziyyad..sesuai dibuat disini..lanjutan dari n3 dibawah.he he..dah disediakan tempat untuk muzakarah

    ReplyDelete
  27. mana gambar Hai Peng yang baruuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...