Tuesday, May 1, 2012

Labour Day Yang Depressed

Happy Labour Day.
Mood kureng happy sebab dah berjaga since 2am today till 5am...
Hasilnya...


~ berdoa semoga 'The Noisy Neighbors' akan kalah dalam mana mana remaining 2 matches selepas ini, dan The Red Devils pulak jangan buat lawak utk draw or even kalah !

14 comments:

  1. bertabahlah incik..
    bola itu bulat.
    kih3

    ReplyDelete
  2. owh..seronoknya melelapkan mata diwaktu itu.. :)

    ReplyDelete
  3. city tetap juara..mesti kena menang dua game lagi.

    ReplyDelete
  4. anak akak yang nomo 2 tu pun berjaga sakan malam tadi..

    ReplyDelete
  5. Sibongsu kakcik ajak kakcik temankan dia menonton... tapi akhirnya menonton dalam mimpi. :)

    ReplyDelete
  6. mujurrr saya tak layan bola :)

    ReplyDelete
  7. Dua2 pasukan main mcm takut nak menang.
    Rasa tak berbaloi berjaga sampai pagi.
    Dpt tengok satu gol sahaja.
    Aksi terbaik; Fergie gaduh dgn Mancini.

    ReplyDelete
  8. ahahah..komen 1st tu paling sempoi...

    ReplyDelete
  9. kalau bole idakler teman nengok.hahaha..alamatnyabole dok atas kepala sokmo

    ReplyDelete
  10. mood tak best ehh.. tu mesti pasukan idaman kalah la tu.. hee.. sib baik saya kaki bangku.. huhu..

    ReplyDelete
  11. den sampai skrg masih kecewa atas kekalahan Barca kepada Chelsea itu hari...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...