Tuesday, May 29, 2012

Bangla Petik Strawberry

Gelak tawa di petang hari Selasa..:)


25 comments:

  1. Adeh...ingatkan Bangla mana. Sapa pulak le yang nak beli. Mencemarkan bahasa betul.

    ReplyDelete
  2. hahahahaha bangla utk dijual ade ke yg nak beli

    ReplyDelete
  3. meh ai petik u doc.

    keh keh.

    ReplyDelete
  4. nak kata direct translation - tak mungkin sangat2...

    apa2 pun - bangla untuk di jual
    amat lawak hoccay!

    ReplyDelete
  5. kesian bangla kat kelantan..dijual sesuka hati..eh ada ke yg nak beli :P

    ReplyDelete
  6. hahha...

    ni pon sama
    http://buatgapo.blogspot.com/2012/01/ww4-please-cash-and-carry.html

    ReplyDelete
  7. hancur!

    bangla utk dijual tu saya nampak masa nak gi bangi haritu. tak snap sbb kamera kat dalam beg. heheh.

    ReplyDelete
  8. macam mana lah boleh jadi macam tu kan DZZ..di malaysia ni..

    ReplyDelete
  9. Makchaq pun baru lalu kat memetik diri tu... Gelak kami baca tapi tak ambik gambar sebab tengah penat jem nak sampai tanah rata.

    ReplyDelete
  10. hahaha.. gambar tu amat sesuai kalau uncle Gedek yang ambil.. ;)

    ReplyDelete
  11. Petik jangan tak petik.... Petik sajalah kat mana suka. :)

    ReplyDelete
  12. wakakakkaaaa... bahasa jiwa bangsa.... sape kah yg menulis itu..??

    ReplyDelete
  13. hehehe, makcik nak pi sana khamis ni....harap2 dptlah beli satu bangla...bolehlah makcik buka perniagaan "bangla-for-hire"

    ReplyDelete
  14. Nak beli bangla satu bulehhhhh? Nak yg hensem-hensem jewww, hahahaha

    ReplyDelete
  15. kikiki..kenapa le translate camtu hahahahaha..tak kose aku nk beli bangla :D

    ReplyDelete
  16. erk...mcm mana nak memetik diri tu ek...
    pening dok pikir nie

    ReplyDelete
  17. As salam Daddy Ziyard,

    Bukak2 blog ni dah tergelak goling-goling...hehehhee... Ada ke yg nak beli 'Bangla' tu? hehehe...;p

    Typo betul org yg buat iklan tu... mcmanalah tu kan...hik3 ;)

    ReplyDelete
  18. sah sah angkat 2,2 tangan takmo boliii..hehehe

    ReplyDelete
  19. sakit perut hakuuuuuu!!!!!!


    bangla bertingkat tak??

    ReplyDelete
  20. HAHAHA..kasik free bangla pon sy tanakkk

    ReplyDelete
  21. Hai bangla mana nak dijual nie,rosak bahasa.....

    ReplyDelete
  22. hohoho.... kesian status Bahasa melayu di bangla bangla kan.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...