Tuesday, April 3, 2012

Yunus Badawi dan tips nya

Aku baca tips ini di blog usahawan yang dedikasi bekerja.

In fact, sebelum sebelum ini pun, beliau banyak bagi tips, baik dalam blog beliau, ataupun dalam FB beliau. Tips yang pelbagai..hehehe..macam semalam ke kelmarin, beliau ada bagi tips 'nak buat spek mata murah, buat kat Alor Gajah'..:)... sebagai orang yang dah banyak pengalaman(berbanding aku), aku suka baca tips tips beliau. Beliau memang rajin bagi tips.

Soalan aku untuk anda semua, semudah itu ke rahsianya? Keh keh keh..

~semoga YB akan terus gigih memberi tips~ 


ps: jangan tak tahu, YB ni ada kembar seiras.

47 comments:

  1. USAHAWAN TULEN TUE DOC...kalau nak byk, kne bagi pengeras kat dia hihihihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Sahrom, kita tanya pengerasnya apa..ekekkee

      Delete
    2. ayam golek sorang sekor .... hehehe

      Delete
  2. amvoih. terus di link kan ke blog yb. power betul entry yb tu harini. hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju kata dz. Tak caya boleh tanya emak Adam .... hahaha

      Delete
  3. Amboiiiii.... kalau tips yang itu, laju je yeeeee..... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmu yang bermanfaat kakcik..kita elok sebar sebarkan..~haha

      Delete
  4. Replies
    1. so, percaya tak itu sahaja rahsianya?

      Delete
    2. terima kasih hezrina kerana sudi jengok blog saya

      Delete
  5. amboi.. oklah.. sokong poligami.. ahakss~

    ReplyDelete
  6. haha.. laju jer kan.. nway, kt alor gjh buat glasses murah ekk..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah lah katanya...berbanding buat kat KL

      Delete
  7. terminat bab spek tu..
    tapi - jauh le plak
    hak hak hak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg jauh hakak oiiii kalau saja saja nak gi sana dari KL..macam kes YB ni, dia alang alang dah gi lawat anak dia..ekeke

      Delete
  8. Takkanlah kakak nak buat spek kena ke Melaka pulak. Utk org Melaka mungkinlah kan...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. terima kasih singgah dan komen di blog saya.

      Delete
  10. ayoyo..mudahnya tips tu... tapi tak semua wanita mudah mcm tu

    ReplyDelete
  11. hahaha..alor gajah tu kampung kakain laa...harus buat kat situ...

    ReplyDelete
  12. adakah itu maksudnya kaum hawa ni sangat mudah untuk ditakluki jiwanya ?

    ReplyDelete
  13. kompem!
    nk raya sok wa bikin comen mato raya kat AG.

    tahukan kamu kt AG ada kedai kuih udang yg sedap???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sg udang kedai spek tu.

      kami biasa beli sos kuih udang tu berbotol2 bila singgah kat kedai Baha tu.

      Delete
  14. Terima kasih link ke blog saya. Patutlah ramai pengunjung baru hari ni.

    Saya ada balas komen2 di atas. Harap DZ tak kisah sebab saya tak minta kebenaran dulu.

    Oh ya. Ayat2 DZ tentang saya tu terlalu muluk. Saya hanya insan biasa yg tiada kerja tetap pun .... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la YB.. saya ingat saya silap rumah tadi, rasa macam masuk rumah YB pulak

      YB memang hebat!!

      Delete
  15. kalau benar bagai yang YB kata..kena terjah jugak ni..
    terima doc dan YB

    ReplyDelete
  16. hahhhaha ... banyak tip bermakna ....

    ReplyDelete
  17. Drdaddy,

    selalu nmpk yb singgah komen,nk wat kunjungan kilat jgklah ke blog yb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih di atas kunjungan kilat awak tu yg sempat juga meninggalkan komen.

      Delete
  18. siapa yg teringin ni? YB ke doc ? hehe...ahh no komen la bab mcm ni...perkara plg digeruni kaum wanita oke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekkee....saya tak teringin pun...YB? wallahualam...:)

      Delete
  19. poligami??doligami??
    arghhhh tidak!!!!!!!!!
    hehehehe

    ReplyDelete
  20. tiba-tiba cik ina teringat keja kat kilang getah paip kat alor gajah : )

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...