Wednesday, April 4, 2012

WW: Akan Datang Menemui Anda...

39 comments:

  1. akan diposkan terus ke rumah ke? ha..ha..

    ReplyDelete
  2. boleh pos sample ke rumah pada yang tinggal komen kat sini ni doc...he3x

    ReplyDelete
  3. Salam Doc...kaler memang mengancam...ni kedatangan apa pulak ni, nak tukar profession pulak ke...hehehhe

    ReplyDelete
  4. Macaroons! Kakcik belum pernah merasainya.

    Kira macamana tu?

    ReplyDelete
  5. Macaroons kat JB nie susah nak cari. Boleh suruh MommyZZ business kat sini. Kakak belum pernah rasa pun lagi sebab belum jumpa pun kat JB nie..

    ReplyDelete
  6. skil baru mommyZZ eh?? meh sini sample barang 10 ketul.. :P

    ReplyDelete
  7. Mummyzz wat macaron yek?ada member price tak??heheheh..nak carik utk besday ain nanti..

    ReplyDelete
  8. Wahhh, macs.... Mummy ke yg buat tu... :)

    ReplyDelete
  9. macaroonsssssssss!~
    iols suker banget!

    nanti war2 kan ye....

    ReplyDelete
  10. DZ nak bagi free..dee amik..tp not good for health..too sweet..hahaha..

    ReplyDelete
  11. Nak jugak.. imform kan detail nye nanti yer..

    ReplyDelete
  12. yang kaler itam tu perisa ape ?

    ReplyDelete
  13. Bawalah sedozen benda ni ke rumah saya selain ayam golek seekor sebagai pengeras kalau nak menuntut ilmu dari saya ... hehehe

    ReplyDelete
  14. errr...btol ke macaron ni sgt manis?..teman failed sikit bab manis melampau nih..boleh mengren nnti :)

    ReplyDelete
  15. macaroon ni manis sgt!dulu suka.skg da kureng. ur wife jual ek?

    ReplyDelete
  16. terasa macam nak makan je menarik warna warna dia

    ReplyDelete
  17. projek baru mama dan daddy ZZ ye.tahniah

    ReplyDelete
  18. Nyum2.. warna warni sungguh.. :)

    ReplyDelete
  19. produk baru mummy lah tuuu...

    ReplyDelete
  20. mommyZ buat eh?

    daddyZ mana buleh makan ini......gumuks nanti,kehkehkeh.

    ReplyDelete
  21. ouh ini mesti projek baru mommy zz!


    lps makan kena sedia bnyk air ni doc...manissss

    ReplyDelete
  22. macaroons! bila nak datang? nanti akak bagi address..

    ReplyDelete
  23. ooo.. tu pasal la tanya macam2 hari tu ye
    ;p

    ReplyDelete
  24. Dah get ready nak launch eh?

    Yeay!

    ReplyDelete
  25. makin bertambah profile baking mummy ziyyad ye. Saya doakan agar lebih berjaya lagi. Amin.

    ReplyDelete
  26. bila2 nak jugak merasa tapi kata orang terlalu maniss..kalau buat sendiri sudah tentu manisnya boleh di kurangkan..biarlah hanya tuan yang memakannye manis..kan daddy?

    ReplyDelete
  27. tentu2 air tangan mama ZZ..
    wahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  28. terliur munna tgk.... mommyzz ke yg buat ni...wah....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...