Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednesday: Ganu Kite





Sutra Beach Resort, Kg Rhu Tapai, Merang,Ganu.


ps:

- kepada kawan-kawan yg suggest makan kat restoren nasi ulam Cikgu, ya..kami gi makan semalam..tapi bukan di Kg Kraftangan, tapi di cawangan mereka di Taman Orkid, Pengkalan Chepa.
Nanti -nanti upload gambar. Nak layan si ziyyad & zayyan kat pool & pantai.

31 comments:

  1. Sila singgah Warung Pok Nong yg best tuh!

    =D

    ReplyDelete
  2. seronoknya kalau dapat bermalas-malas di situ.

    nampak macam kolam renang tu bersambung dengan laut .. ye ke ?

    ReplyDelete
  3. Seronoknya kalau dapat mengapungkan diri dalam kolam tu. :)

    ReplyDelete
  4. kolam tu sambung dengan laut ke? nampak macam bersambung terus.. cantikk..

    ReplyDelete
  5. next month insyaAllah I'm going to back to KT with family.

    ReplyDelete
  6. insyaAllah lepas wife bersalin + habis pantang baru leh nak jalan ke sana kot..mak mertua suruh cari kilang kain batik, dia nak borong jual kat Sabah kot..

    ReplyDelete
  7. na..na..na..na..na...tengganu kiterrr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dah kenapa? asyik berjalan jer....nyampah...mencik...jelesssss....hahhaha...

      Delete
  8. background cun sangat2
    dan model - comel banget

    ReplyDelete
  9. pasni gi mana pulak? kuantan pegi tak? :D

    ReplyDelete
  10. Yg nak mandi hero-hero kecik atau hero besar?

    ReplyDelete
  11. pantang tengok pool... uncle nak terjon!

    ReplyDelete
  12. Wahh seronoknya gi jenjalan..
    Tk pernah lagi sampai ke trengganu tau...

    ReplyDelete
  13. bestnya.. kita tgh ngadap kerja.. dia ngadap anak2 dkt pool.. jeles2.. he..he..

    ReplyDelete
  14. cam ner ruper pool nih sebenarnye.. luas benor jek nampak kt pic nih..

    ReplyDelete
  15. jelesss...tak baik tau doc...haha.

    ReplyDelete
  16. tetiba nak nyani lagu trg kite boleh ?

    Kalu nok tra nasi dagang
    Kita pakat gi kampong ladang
    Buat bekal gi merang
    Di setiu pata peranginan
    Singgah sebetor ke rantau abang
    Kita tengok penyu telor
    Kita tengok penyu telor

    ReplyDelete
  17. salam daddy zz..sementara nak belum masuk sekolah ni..boleh aja nak bercuti bila2 kan..tak de la raai sangat orang

    ReplyDelete
  18. Memang best makan nasi ulam Cikgu tu. Saya pun pernah dibawa oleh kawan saya org Kelate ke Taman Orkid tu.

    ReplyDelete
  19. kesiannya saya, belum pernah jejak ke negeri cik penyu lagi....hehe

    ReplyDelete
  20. Sonoknye jimba2, byk memborong ke? Heeee

    ReplyDelete
  21. baru sedaq hari ni wednesday ..

    Berendam puas222

    ReplyDelete
  22. Sallam Doc, Daddy Ziyyad,

    Ganuu Pulok..yee.
    Bestnya..

    ReplyDelete
  23. Haihh....nak buat kembara pantai timur plk ah.... Ekau mmg mempengaruhi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasi ulam cikgu tu feveret saya kalo blk kg di kelantan,tp tak tahula selera u'olls macam mana.....ok x?

      Delete
  24. cet..takde tempat lain ke bro??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...