Thursday, April 12, 2012

GA Macaron

sorry guys 3-4 hari tak up date blog..busy dgn pelbagai urusan lately, kena bergerak ke sana ke sini.....termasuk urusan mommy yg ini..malam malam sikit baru dapat blogwalking..sorry ya..


~ GA berkaitan akan menyusul dalam masa terdekat~

26 comments:

  1. MZ yang buat ke?? wah, menarik.. tapi DZ, berapa kandungan gula dalam sebijik macaron ni ek.. orang kate manis sesangat tapi saya tak pernah rasa lagi..

    ReplyDelete
  2. GA? wah.. bestnya.. yg ni boleh makan sambil tutup2 mata sebab sedap.. he..he..

    ReplyDelete
  3. nmpk cantik sgt macaron tu. mesti rasa dia pun best.

    ReplyDelete
  4. demam biskut berwarna dah sekarang ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. buat GA hadiahnya macaron ke?..

    ReplyDelete
  6. Wow! Boleh mencuba nasiblah mcm nie. Yeahh!

    ReplyDelete
  7. Wahhh.. Ghope dah nmpk menarik dah tu
    Dgn aku takyah la kna join GA jugak. Haha

    ReplyDelete
  8. kalau nak buat GA, sila jgn buat syarat yg mengarut dan azab utk org nak join GA...haha...

    nok, kalau GA ko senang bangat, mmg aku nak join, kalau aku menang, sure aku promote macaroon ko kat blog aku...hehe...(rasuah)

    ReplyDelete
  9. WAH...NAK CUBA NASIB JUGALAH NANTI....CANTIK MACAROON TU...

    ReplyDelete
  10. makan 5 bijik...
    sah rbs 14 mmol/l

    ReplyDelete
  11. mak aihh kaler macaron tuuuu..
    disebabkan comel rasa nak semua kaler,
    walau tau benda ni manis ;P

    ReplyDelete
  12. menarik..cm ade magnnet je nih!

    ReplyDelete
  13. tak pernah try mkn benda alah tuh lagi...kesian...huhu

    ReplyDelete
  14. kita teringin nk rasa neh. buat GA tuh jgn susah2 noo?

    ReplyDelete
  15. sy pun xsempat dh nk ngadap blog DZ :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...