Thursday, April 26, 2012

Claimed As Superhero ( hidung tak mancung, pipi tersorong sorong)

Bermula hari ini, di pawagam -pawagam berhampiran anda. Siapakah superhero pilihan anda?

- Sebenarnya, ada ramai superhero di luar sana, yang mana ramai daripadanya ialah the unsung superhero..yet, ada yang langsung tak layak mendapat credit, mendapat credit..... dan lebih memalukan, mengaku mereka hero! 

~sekadar gambar hiasan~

~ siapakah superhero anda di luar sana?~

29 comments:

  1. Yang dia atas itu semuanya adalah khayalan belaka. ;-)

    ReplyDelete
  2. kita adalah superhero sebenar....Survivor di dunia untuk mencari akhirat...

    ReplyDelete
  3. yang buat buat macam hero pun ada. padahal habuk pun tarak!

    ReplyDelete
  4. superhero saya ialah en. suami. terutamanya ketika tayar kereta pancit atau kereta takleh stat.

    ReplyDelete
  5. Hero KC ialah hasben KC. Superhero KC ialah my dad. My next superhero is Aiman my son. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. hahahahaha superhero saya adalah anak saya yang selalu tolong angkat kain bila ujan hahahahahahaha..

    klu anak saya punya superhero tu boboiboy hahahahaha

    ReplyDelete
  7. super hero saya. MKI.. tapi tak mampu lagi ikut jejak langkahnya...

    ReplyDelete
  8. yg pasti unsung hero selalu menjadi hero sejati.. tidak dikenali.. tp cukup terserlah keheroannya..

    ReplyDelete
  9. saya baru tau..
    tahun lalu..
    super hero dalam bahasa melayu ialah adiwira

    ReplyDelete
  10. yang mengaku hero itu adalah hou lian!
    hehe

    ReplyDelete
  11. ahahaha...saya setuju dengan munna.. jijiknya :D

    ReplyDelete
  12. Sy tib2 khayal dgn ganja superhero nie doc. Heheheheheheh!

    ReplyDelete
  13. my hubby lah superhero ku dari dulu sampai bila2.. hehehe

    ReplyDelete
  14. Bila kian rancak muzik berkumandang
    semakin rancak 'hero-hero' nak kepakkan sayap doc..
    senget, rebeh, sebelah sayap pun ada cuba terbang tinggi
    tapi lumarh semua nak tunjuk dialah hero...

    ReplyDelete
  15. gambo paling last tu silap lah bajunya...
    kalo pakai pakai kan suit katak rasanya lebih ngam

    hiks

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan Daddy Ziyyad..

    Makchaq rasa makchaq dah jadi super hero la...

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. superhero adalah saya sendiri.. hehehe... prasankan.. tentulah superhero sekarang ni Abah dan suami saya.. hehehe..

    Doc... Suami saya ni keje Jabatan Ukur dan Pemetaan Selangor (JUPEM).. Jabatan ukur ni kiranya sebagai wakil kedua @ wakil pengesahan sebelum disahkan oleh jabatan agama islam semasa tengok anak bulan Hari raya, Puasa, dan jugak setiap kali masuknya bulan islam yang baru.

    ReplyDelete
  19. Adoiyaai..kelakar plak gambar yg bawah tuh.. :)

    ReplyDelete
  20. kak ati pun rasa superhero kita
    hubby kita dan abang sulong :)

    ReplyDelete
  21. sekarang nih superhero den Boboiboi...hehe

    ReplyDelete
  22. erkkkk.....tegolak den menengoknyer....

    superhero kite?....kite suke doremon haahahahaha....asal bolehkan....

    ReplyDelete
  23. sebenanrnya saya ialah 'mr.incredible!!!'
    haha

    ReplyDelete
  24. siapa yg rajin sesangat edit gambo yg bwh tu..hehe,saya pun pernah edit gambo esyhad jd superman...ada software tu,online je upload gambo pilih nk superhero mana...


    superhero saya ada 3 kat umah tu :),yg kat atas tu watak ciptaab saje...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...