Sunday, March 25, 2012

Selamat Hari Lahir Uncle Gedek

25 March 1969, lahirlah seorang anak seni.
Aku bertuah dapat kenal seorang insan seni ini.
Macam biasa, insan seni, rambut mesti panjang, barulah seni.
Kenapa aku kata aku bertuah, sebab seingat aku, aku tak pernah kenal/ada kawan yang berjiwa seni..dan aku sendiri tak suka subjek pendidikan seni ( baca: tak pandai melukis)



projek terbaru beliau katanya. mural tu cantik kan? 

pose maut beliau. contact sahaja company beliau itu kalau mahu khidmat nya


hey, jangan terpedaya dengan menyangka beliau seorang yang sirius lagi poyo (sebab suka posing sirius). beliau seorang yang peramah lagi lawak okey. gambar di bawah sebagai buktinya, aku tengok sendiri ke-peramahan dan ke-kelakaran beliau!



~selamat hari lahir uncle Gedek~
moga panjang umur, dimurahkan rezeki
ada masa, kita lepak lagi, boleh makan kacang kuda sambil bergossip
hahaha


ps: sorry uncle sebab cilok gambar FB uncle.

23 comments:

  1. tak rocklah kalau rambut pendek..eh salah..tak artislah kalau rambut pendek..artis tak semestinya yg menyanyi, berlakon tu..org seni..artis gak kan..

    happy birthday uncle gedek..

    ReplyDelete
  2. macam mana nak sebut tu ? ge = GElang ? ge = GElek ? dek = boDEK ?

    Uncle Gedik ? ehehehe..sori uncle..jangan marah2..semoga panjang umur murah rezeki diberkati Allah..

    ReplyDelete
  3. Seronok nya baca entry ni... happy tak boleh nak gambarkan! Lebih happy dari lulus audition american idol....! Terima kasih Doc... Terima kasih persahabatan!, Dari maya ke realiti... i love u!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy Belated Uncle Gedek! Semoga sukses selalu! :)

      Delete
  4. hahaha

    tang i love u tu x bleh la uncle!!

    comelnya kamu orang main dedikasi entri!

    :D

    ReplyDelete
  5. Seni itu HIDUP......x kenal maka tak cinta.....hehehe.....;p

    ReplyDelete
  6. Saya pon x suka *pandai bab2 melukis ni, anak pon lagi cantik lukisan dr maknya... Hehehe

    Tabik ngan mereka2 yg hebat dlm lukisan nie, kretip....

    Eppy sebeday buat unkel :P

    ReplyDelete
  7. uncle gedek;
    happy birthday jugak !!

    selalu terjumpa masuk blog uncle..hehehe

    sweetnya doctor kan..wat entry utk uncle :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh irthday uncle... kena ucap kat blog dia ni ...

    ReplyDelete
  9. comella mural tu ;)


    org yang suka seni ni, jiwanya halus ;)

    ReplyDelete
  10. Bila dah bersua muka baru tahu kerekter org sebenarnya.

    Selamat Ulang tahun juga dari kakak buat uncle gedek...

    ReplyDelete
  11. posing mengikut tahap ketinggian ke?

    ReplyDelete
  12. suka jugak blog uncle , sama mcm blog doc :)

    ReplyDelete
  13. saya pun pernah jumpa uncle... memang dia seorang yang kelakar dan suka gelak! walaupun baru sekali jumpa tapi rasa macam dah kenal lama!

    happy birtday to uncle gedek..

    ReplyDelete
  14. uncle gedek lepas rambut seksiiii!!!

    ReplyDelete
  15. bangga juga sebab kenal uncle gedek yang sgt peramah.. mmg cantik mural tu.. suka sgt tgk.. berseni betul.. kagum..

    ReplyDelete
  16. muka serius, tapi dalam hati ada bunga.. hehehe..

    ReplyDelete
  17. happy birthday uncle gedek..eh kenapa ucap kat sini :P

    ReplyDelete
  18. sure gambar uncle kat tgh2 tu bkn tampal punyer?? hihihi!!

    ReplyDelete
  19. eh yeke uncle yg lukis tu??? fuh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...