Thursday, March 1, 2012

Magnet Esbok

Jenuh nak kumpul magnet esbok tau


Tapi, si Ziyyad sekali beli magnet esbok, terus dapat 26 set! Wallahhh!


moral of the story, buat pengumpul tegar fridge magnet, cara tersenang nak banyakkan koleksi anda ialah dengan beli set ABC, atau set alif ba ta...haha

42 comments:

  1. alahiii..jeles ai...esbok besar...FM banyak..
    ai punya FM ciput jer....huhuhu!

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha best tu senang nak kasi dorang baca n ingat hehehehe..

    i pun pengemar FM cuma lately tak smpat lagi nak mbeli..cantik le ur FM semua ;)

    ReplyDelete
  3. Dapat 26 set ke atau dapat satu set 26 keping?

    hehehe... jangan marah ye? kakcik nak 'cuba senyum banyak2 pagi ini, walau dalam hati siapa yang tahu....'

    :)

    ReplyDelete
  4. ada yg sy dgr kat magnet esbok ni penyebab kanser betul ke x ek?

    ReplyDelete
  5. hahahaha
    ziyyad jugak yang besh =)

    ReplyDelete
  6. Cun nya FM tu, nak yg London tuh... Muahahaah

    ReplyDelete
  7. terbaek..
    dulu kecik2 jer..
    sekarang besau dh eh..

    ReplyDelete
  8. Ade jual ke? Nie yg mencarik gak nie. Tp agak2 ckp tak nak g tampal kat esbk tu? Esbok kecik sgt! Hahaha!

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum doc..

    nasihat yg baik..selain perhiasan, ia juga adalah pembelajaran

    ReplyDelete
  10. HAHAHA..aah betui tuh.setuju.lagi bagus sambil2 kumpul ada pembelajaran disitu

    ReplyDelete
  11. Pandai Ziyyad tolong buat collection....

    ReplyDelete
  12. ada satu FM je...twin tower aka KLCC...nak cari juga la ABC tu..senang budak2 belajar..b4 buka esbok kena baca ABC dulu...hehhee..tips yg baik...tq

    ReplyDelete
  13. besar besar FM ko ye?aku pun ada FM abc tapi dah tak cukup 26 abjad, ntah kemana..haha..

    ReplyDelete
  14. btw...FM yang doc bagi tu dah samapi..ader je letak kat office...nanti leh berangan nak ke sana..heheh :P kalo ziyyad punya memang beli peti es 8pintu pun tak muat...hahaha :P

    ReplyDelete
  15. esbok uncle pintu sebelah, je... haha

    ReplyDelete
  16. he..he.. beli 5,6 set confirm penuh pintu esbok yer..

    ReplyDelete
  17. nak beli jugak kat emran. hehe

    ReplyDelete
  18. bagus tu...boleh belajar Ziyyad kann...
    kakain anak2 dah besar2 kat rumah tu...tak dpt la nk beli mcm Ziyyad punya tu..

    ReplyDelete
  19. aha! idea utk gift fm ke kengkawan! ting! :p

    ReplyDelete
  20. beli pulk FM nombor 1 sampai 10 lg cepat penuh kan

    ReplyDelete
  21. ABc fridge magnet ada jumpa, tapi set alif ba ta ada eh...?

    ReplyDelete
  22. aku punya esbok tak sempat nak letak FM banyak dah penuh dengan sticker anak aku lekat..

    ReplyDelete
  23. wah.... banyaknya koleksi FM doc...

    ReplyDelete
  24. dapat anak patuh tak apa..
    kita tak dapat letak kat esbok pun
    simpan dalam almari..huhu

    ReplyDelete
  25. fm kat umah dah banyak yg jahanam jadi bahan mainan anak2 kawan..

    ReplyDelete
  26. saya dtg lg utk jwb prtanyaan Dktor kat blog saya :-

    Lecka Lecka tu saya mkn kat E-Curve. Sebelah The Curve, Mutiara Damansara. Bwk la famili jln2 kat situ Dktor. Kt situ ada panggung wayang, karaoke and playground utk anak-anak. sure happening. Alaaa .. kalau tak happening pun takat "head pening" jer .. apa la sgt utk seorg Doktor. hihihi.

    ReplyDelete
  27. aku ada hobi baru
    kumpul snow globe pulak
    kalau pegi jalan2, sila belikan utk aku k! ;)

    ReplyDelete
  28. peti sejuk saya comel dan katek...anak saya Nabhan pun dah boleh capai..kena cari tmpat lain..

    ReplyDelete
  29. jeles cik ina , kat esbok cik ina tak sampai 3 ketui FM.yang penting esbok tu besau banyak tempat boleh buh FM : )

    ReplyDelete
  30. ngahaha fridge magnet abc mmg plg best lah , dpt byk terus! hahaha

    ReplyDelete
  31. tak pernah beli FM. koleksi yg ada sume cenderahari dr member blogger yg superb!

    ReplyDelete
  32. salam..beli kt mane ye fm ABC tu..dh puas mencari tp x jmpe..

    -hani

    ReplyDelete
  33. saya pn minat kumpul FM,tp saya cma kirim mlalui maksdara je...(klu luar negara punya la)yg dlm m'sia bla saya g b'cuti saya akn bli.

    ReplyDelete
  34. Tambah koleksi fridge magnet jom :)

    http://susunatursioca.blogspot.com/2013/09/sticky-post-berita-baik-ada-penaja.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...