Saturday, March 24, 2012

Dah Tak Mengidam Dah

Burp..Alhamdullilah..

Dekat 3 minggu mengidam nak makan menda alah ni..tadi dapat makan..

bukan gambar aku punya
cumanya versi aku lagi best tauuuuu..ada lada solok, ada telur masin...hahaha..poyo jah, makan nasik kerabu pun nak kecoh masuk dalam blog.

15 comments:

  1. nasib baik dapat..kalo tak mau meleleh je air liur..hehehehe

    ReplyDelete
  2. tak per..ada jugak idea nak buat n3...
    heheheh!


    mengidam?
    berapa bulan dah doc?
    hahahahah!

    ReplyDelete
  3. Errr, Ada isi Kah? Kuikuikui

    Sesekali pekena mmg best... :D

    ReplyDelete
  4. ooo daddy ZZ mengidam dulu baru mummy ye..
    ada jugak mcam tu..he he

    ReplyDelete
  5. Kakcik pun suka makan nasi kerabu. :)

    ReplyDelete
  6. ermmmm feveret akak ni. baru semlm beli kat pasar mlm, sedapp. ada daging bakar, solok lada, telo masin....perghhh mmg mengancam gak le

    ReplyDelete
  7. As salam,

    Sedapnye nasi kerabu... Teringin lah pulak ;)

    ReplyDelete
  8. sedap tu...
    budak2 kat opis ni memang sangat2 suka ngan nasi kerabu..nok2 ayam bakar plop..perghhh menusuk kolbu =)

    ReplyDelete
  9. eemmm sure kalah mummy ziyyad mengidamnya ni..

    ReplyDelete
  10. akak panggil ni NASI BIRU...

    ReplyDelete
  11. ini memang feveret...suka ngan solok lada!!.

    ReplyDelete
  12. eh... ija pun baru mkn lunch td. sebab warung yg ija post kat blog hr tuh dah official buka hr ni...

    sendawa pun masih rasa nasi kerabu ni... yum yum yum

    ReplyDelete
  13. DZ ddk mana? kat area Pj ada satu tmpt tu jual nasi kerabu mmg mabeles!

    ReplyDelete
  14. kalu pekena kat yatie ayam percik @kelantan , meleleh laa :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...