Wednesday, February 29, 2012

WW: Photography Tips- Natural Framing

29 comments:

  1. cantik..
    tapi cheqna rasa lagi cantik kalau cheqna termasuk skali dalam frame tu
    lalalalala larikzzzz

    ReplyDelete
  2. subhannallah..sungguh cantik!! ;) tapi kalau timbul lagi kepulan awan sure lagi cantik..

    ReplyDelete
  3. ooo.....baru paham apa yg nak disampaikan...otak slow plk pagi2 ni..

    ReplyDelete
  4. cantik! kretif betul.tp kalau di centerkan lg cantik =)

    ReplyDelete
  5. nice lah. dah jadi pro photographer dah ni.

    ReplyDelete
  6. ...in architecture lak, this is called 'framing a view'

    =}

    ReplyDelete
  7. Kakak bab nak capture gambar memang fail. Ambil tak ada teknik langsung macam ini - cantik:)

    ReplyDelete
  8. frame yg berambu-rambu....hehe ^_^' Cantik!

    ReplyDelete
  9. setailo frame ni...hahah

    untuk komen cheqna kat atas...wakakakak boleh consider tu bro! haha XD

    ReplyDelete
  10. eh, lupa hari ni ww kan
    aku punye entri panjang berjela pulak. haha

    ReplyDelete
  11. pic lawa. :D

    *

    kalau org yg obses hantu akan cakap itu kaki hantu galah. :p

    ReplyDelete
  12. mcm pintu gerbang pulak kan....hehehehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum doc..

    pis nie kat australia kan....

    ReplyDelete
  14. tak berapa nak center lak..tapi superb + kreatif gak

    ReplyDelete
  15. perghh... cantik... bijok...bijok... ehehehee

    ReplyDelete
  16. Wahh! Not bad utk amatur mcm doc nie. Cool!

    ReplyDelete
  17. pasni bleh la kongsi tips2 lain pulak doc

    ReplyDelete
  18. cantik.... kalau munna main belasah je ambil gambar.

    ReplyDelete
  19. camne sanp tu doc
    meniarap..
    atau
    berbaring...hehe

    cantik :)

    ReplyDelete
  20. wah...cantik!..memang cantik..

    ReplyDelete
  21. assalam doc..cantik..memang berbakat

    ReplyDelete
  22. Mula2 baca ingat natural farming.

    Nak kena tukar spek ... huhuhu

    ReplyDelete
  23. komen GB tak boleh blah...cool framing :D

    ReplyDelete
  24. opps nk jawab soalan...belasah lens telephoto buat potrait...haha

    shoot in RAW rasanya tak kot,setakat wat main2 je..kalau nk pergi jauh mungkin la kena attend kelas ke,study pkai mjalah photoyou tu in BI le,lemah den...

    ReplyDelete
  25. lurus nya tangan.... atau crop kemudian?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...