Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednesday: Perth At Night




insya allah ke sini lagi lepas raya

32 comments:

  1. askm doc..bukan ke sydney ke hari tu?

    ReplyDelete
  2. kirim poskad dari sana boleh?
    nak setem dia jek..
    :P


    p palang s - kadang2 blh tinggalkan komen. kadang2 tak boleh.

    ReplyDelete
  3. kali ni nk FM gak. Tak kira!!! hihihi.

    ReplyDelete
  4. niceeeeee light trail.

    tgk gambo2 ni, saya teringat en me. apa khabar dia sekarang...

    ReplyDelete
  5. Sy simpan hasrat nak ke sana 1 day tp.......

    Tunggu sy dpt 1 juta t.

    =p

    ReplyDelete
  6. Sallam,

    Cantiknya pemandangan,
    rasa nak gi jugak..

    ReplyDelete
  7. cantik...

    wuahh, dh jatuh centa ngan ostolia kah? hehehehe

    ReplyDelete
  8. memang pandai amik gambar... cantik bebeno, boleh buat poskad.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum doc...

    doc sgt suke ke australia....pasti byk kenangan yg sgt manis kan..story la..:-)

    ReplyDelete
  10. cantik.. wah nak ke sana lagi yer.. entah bilalah akak nak ke sana lagi..

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Cantik .. tak pernah sampai kat Perth .. Sydney tu ada .. teringin kalau ada kesempatan

    ReplyDelete
  12. Dah terpikat sampai nak pergi lagi, tapi kali ini Zayyan dah lebih cerdik...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Daddy Ziyyad

    kena buat tabung buluh .....

    ReplyDelete
  14. bilalah sy nk ke sana nih..teringin betul..goal settinglah

    ReplyDelete
  15. ya Allah.. maha suci Allah.. mmg cantik, jgn lupa sahabat disini bila bercuti.. i want FM... saya bayar.. hehehe

    ReplyDelete
  16. emmmm ..... pegi dalam mimpi je lah CA ni ...

    ReplyDelete
  17. cantiknya permandangan tu... nak pergi mlagi ye Doc .... bestnya

    ReplyDelete
  18. Wahh..seronoknye dpt melancong lagi...cntik..^^

    ReplyDelete
  19. Gambar Perth dua-duanya Perrgghhh...!

    ReplyDelete
  20. waa yang ini lagi bakar line...takpe2...ado duit nanti aku sampei...

    ReplyDelete
  21. waa...cuma mampu melopong...lawa light trailnya :)

    ReplyDelete
  22. cikgu canon saya ajar..
    F11 akan bagi star burst effect kat lampu-lampu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...