Thursday, February 23, 2012

Ajaib

ajaib kan? 12 ribu sebulan..kalah gaji pengarah jabatan kerajaan

32 comments:

  1. memang ajaib...
    barang apakah itu??
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. Ini betul ajaib. Tapi masih ada juga yag percaya. Heran kan...
    patutu pihak bertangggungjawab kenalah call no tu cari siapa punya angkara

    ReplyDelete
  3. Mmg ajaib, tetiba ke DALAM, mmg sohih ajaib... Muahahah

    ReplyDelete
  4. kena try ni tepun nombor tu.. memang ajaib betul ;)

    ReplyDelete
  5. kalau uncle dah bergambar kat situ... hahaha

    ReplyDelete
  6. hehehe..tak jumpa lagi iklan camtu kat Ipoh ni..tapi memang ajaib tul iklan tu..sempoi berabis..

    ReplyDelete
  7. barang baikkkk punyaaaa...miahahahah!

    ReplyDelete
  8. mesti jual barang kuat kan, doc huhuhhhhh

    ReplyDelete
  9. apalah brg ajaib tu ye..ajaib sungguh!

    ReplyDelete
  10. ajaib apakah tu ? poket ajaib doraemon kot.hehehe

    ReplyDelete
  11. ajaib sungguh! camna boleh byk tu ya seminggu?

    ReplyDelete
  12. tak ada yg try call ke?
    kihkihkih..

    ReplyDelete
  13. apa lah yg ajaib sangat tu ye???

    rasa akan lebih ajaib - bila dah penat2 buat sales
    gaji ntah kemana - komisen langsung tak nampak bayang
    hak hak hak

    ReplyDelete
  14. Salam,
    Jom kita call ! Business apa agaknya ?

    ReplyDelete
  15. wah!...bendalah barang yg ajaib sgt tu...

    p/s : tiket utk cable car Langkawi tu cuma RM15 je utk dewasa...

    ReplyDelete
  16. menakutkan tu doc..biar le tak dapat banyak tu seminggu..

    ReplyDelete
  17. brg apakah ittew??? org kita kdg2 mudah terpedaya dgn kata

    ReplyDelete
  18. Patutnya kita berdiri ramai2 tepi poster tu, get ready amik video, pastu jerit "Ajaib la sangattttttt"

    ReplyDelete
  19. mcm pernah nampak iklan ajaib ni tp dimana yaa???

    try la call..buat partime! kah3!!! #sarcasm

    ReplyDelete
  20. hahaha
    jom jom sapot businss ni!wakakaka XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...