Wednesday, January 11, 2012

WW: Old Habits Die Hard

1 year old Ziyyad, meja mamak seksyen 26 Shah Alam




 4 months old Zayyan, meja KFC Nilai
Next time, next child(if ada rezeki)









34 comments:

  1. nah!aku hadiahkan....ambil la...buat utk yang ketiga cpt2.hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha
    dakpe
    insyaallah ada la tu rezekinya =)

    ReplyDelete
  3. Insya-Allah adalah meja KFC lain buat yg 3rd jadi tempat landing - bagi peluang Mommy & Daddy makan tanpa gangguan... Adik lebih besar dari abang kalau ikut mata kakak...

    ReplyDelete
  4. Cuba kalau daddy yang buat macam tu! :)

    ReplyDelete
  5. haa kena beli dah tu, takut terkenan kat 'bakal' adik =P

    ReplyDelete
  6. dah start berbunyi tu, tak sabar nak ada yg ke-3 dah ke doc?

    Puteri mungkin?

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Daddy Ziyyad

    Insyaallah
    besar nanti toke KFC

    ReplyDelete
  8. haha..old habits daddynya nih..


    sy mmg pakai yg seat tu..skarang dia dua beradik guna kerusi tu utk landing dpn tv gyang-goyang

    ReplyDelete
  9. dah last nanti baru nak beli ye..

    takpe2 lepas tu mana tau ada rezeki
    yang ke 4 lak..hehe~

    ReplyDelete
  10. Tp berat tu doc, nak jaga 2org askor, pastu nak bwk bb baru, pastu nk bawak carrier tu lagi, hehehehe

    ReplyDelete
  11. pf wa dr angkat carrier tu baik kendung je anak..sbb kang ngan berat anak lg..berat carrier tu lg..

    ReplyDelete
  12. mak aih.. geram nya tgk zayyan.. nak geget2 pipi dia.. kah3

    ReplyDelete
  13. takpe, meja restoran lagi selesa dari kerusi muat2 badan tu.. he..he..

    ReplyDelete
  14. hihihi..pernah buat juga...so cute double Z

    ReplyDelete
  15. BOTH COMEI WALAUPUN ATAS MEJA PONNNNN!!!

    geram geram geram!

    ReplyDelete
  16. nak gomol si adik...boleh..keh keh..

    ReplyDelete
  17. atas meja pun tak kisah, janji boleh tido... zzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  18. anak2... dimana saja depa tak kisah...
    janji dapat tido kekdahnya...

    iols dulu - masa my kids masih baby - baya zayyan...
    letak dalam 'bakul' baby -
    memang lena tidonya...
    dapat lah makan dengan aman...

    ReplyDelete
  19. doctor ..mmg kena ada 1 carrier @ car seat ni...yg boleh kelek merata..anak2 saya..mmg akan saya heret ke hulu-hilir..beli yang murah aje 6 tahun lepas ..brand sweet cherry..tp dah 2 anak menggunakannya..sgt berjasa...

    ReplyDelete
  20. Aksi sama dari 2 org berbeza. Comel!!

    ReplyDelete
  21. Alala tomei2.. Insyallah mesti boleh beli punya.. :)

    ReplyDelete
  22. usaha dengan bersungguh2.... untuk no 3. CA dulu pun pasrah gak.Kalau yang last tu lelaki juga. ALhamdulillah , Allah sambut doa kami .... lahirlah seorang puteri ...

    ReplyDelete
  23. saya punye broadband sengal, cuma boleh nampak baby seat aje.

    puji baby seat je la ye.

    comel nye baby seat. hiuhiuhiu~

    ReplyDelete
  24. samalah situasi yang ai lalui kalau bawak anak kecik makan kat kedai.. ;)

    ReplyDelete
  25. wahh 'hidangan' yang sungguh menyelerakan. hihi.. comel ..

    ReplyDelete
  26. dah sebijik sebijon rupa si zayyan ngan ziyyad ye..

    dua2 hensem..comel!

    ReplyDelete
  27. wah dah ada aim nie doktor?adakah num3 hero??hehe..baek nyer leanding2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...