Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday: Harbour Bridge, Bondi Beach & Sydney Opera

45 comments:

  1. ada tak sape2 nak sponsor cheqna honeymoon??
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  2. Uish, awainya holiday... Adik yg kawen, doc yg p honeymoon ke.....kekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. honeymoon mesti tiap tiap tahun...ekekekeke

      Delete
  3. cheqna suruh la DZ sponsor. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sponsor honeymoon ke Lumut, boley? haha

      Delete
  4. Bolehlah minta ticket free dari airasiax ni doc.... hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah skrg format komen dah maju... ai like

    ReplyDelete
  6. kemain meliuk lentok FA tu sume ek

    ReplyDelete
  7. Kalaulah MAS yg buat promo begini kan best.

    ReplyDelete
  8. Bila laa boleh sampai ke sini..agaknya.. :)

    ReplyDelete
  9. huhu teringin nak ke sana tapi belum mampu

    ReplyDelete
  10. kalo beli tiket AA tu free 5 orang tu ke??nak!nak!hahaha

    ReplyDelete
  11. lifesaver hamzah nak yang 5 orang tu buat ape ek? ekekeke!

    ReplyDelete
  12. uncle hanya fokus yag baju-baju merah je...

    haha!

    ReplyDelete
  13. jd pramugari bestlah..dpt round the world..

    ReplyDelete
  14. Ini iklan kapal terbang ke iklan pramugari...hehehee...

    Tapi serius...pramugari dia skali tunduk semua boleh nampak dari belakang. Belah balik kak aina soh husband duduk tepi tingkap! hahhaaaa...

    ReplyDelete
  15. ingat ada gmabo orang pakai swimming trunk kat bondi beach
    opssssssssss!~

    hahahaha

    ReplyDelete
  16. wamboiii penat rewang lah nii trus holiday ke astolia..sydney lagi tuh...oo my nostalgia

    ReplyDelete
  17. doc, adik yg nak pi hanimun ke doc yg nak pi??? hihihihihh

    ReplyDelete
  18. dua dlm satu..cuci mata tgk pramugari dan berangan bila la nk smpai sini hehe

    ReplyDelete
  19. nak belanja Dee gi Sydney ke? or DZ dpt komisyen dari AA? hahaha..

    ReplyDelete
  20. Pramugari tu cute2...gk iklan mmg murah tmbang klau book skng..gugugugu...

    ReplyDelete
  21. jauhnyer tempat tu,,kalau dekat nak jugak pergi,,,

    ReplyDelete
  22. wah...cam dekat je yek?
    hehehe..

    ReplyDelete
  23. entah bila dpt jejak kaki ke sana

    ReplyDelete
  24. makin kayo la tonny fernandes...lepas nih boleh beli Arsenal lak..hehe

    ReplyDelete
  25. entah bila la akan sampainya kesana tu...

    ReplyDelete
  26. aku dulu teringin nak jadi stewardess, tapi pakwe tak kasi...

    aku saspek mesti dia jeles lah tu...nyampah...

    ReplyDelete
  27. ada tiket lebih ke? ke nk gi sana lg...

    ReplyDelete
  28. kesiannn malaysian yang dok kat london & paris..tapi yahoo untuk orang2 sydney...ngeheheheheee

    ReplyDelete
  29. weeehuuu..
    dah senang nak ngomen!!

    ReplyDelete
  30. bestnyaaaa...boleh naik kan harbour bridge tu..

    ReplyDelete
  31. wow bestnye..ni utk adiah kawen adik ye..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...