Monday, January 2, 2012

Selamat Tahun Baru

Selamat Menyambut 2012.

Dah berazam juga(azam berkaitan blog), mahu ber blog dengan lebih bersungguh sungguh, cuba hasilkan satu entri setiap hari, maknanya akan ada at least 365 entry sepanjang 2012(Insya Allah)...sebab selama setahun lebih dah ber blog ni, sabtu ahad selalunya no entri..kadangkala lajak sampai isnin selasa rabu...keh keh keh..

tapi..

1januari 2012 takdak entri!!  huhuhu..busy kat PD..

takpa..itu bukan alasan!

sebagai bukti, 2 januari, hari ni, aku terbitkan juga entri, walaupun dah petang..hahaha..walaupun demam sakit2 badan sebab berjemur kat PD semalam... ekekekeke..



~ ke arah BMI yang ideal menjelang 31 Disember 2012~

hahahahahahahha....

26 comments:

  1. kemon2 BMI yg ideal jugak aku punya idea.. hahaha

    ReplyDelete
  2. kalau satu hari tak buat entri .. hari esoknya ganti dgn membuat dua entri dan begitulah seterusnya.

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Tengok photoblog tadi ... cantik ! Ada copyright ke?

    ReplyDelete
  4. wah sama lah azam tahun baru kita..heheee

    ReplyDelete
  5. yeap! teruskan dgn azam 2012 anda! caiyuk caiyuk

    ReplyDelete
  6. blog dee mmg takde entri masa cuti2..sbb sy lebih busy waktu cuti2 biasanya..hahaha..

    ReplyDelete
  7. ayu doakan doktor mendapat BMI yang ideal
    ayu tengah plan utk suami

    dan.. selamat tahun baru untuk doktor sklrg

    ReplyDelete
  8. Good Luck Doc!!satu entry sehari..jgn lupe!haha =P

    ReplyDelete
  9. Wahhh new year dh cuti2 mesia ye ...


    Err, awat doc, skang bmi x ngam kah? Tgk ok je...hehehehe

    ReplyDelete
  10. eh samalah azam baru kita..cuma sy nk tambah berat haha

    ReplyDelete
  11. Satu cabaran yang sihat untuk diri sendiri tu dan mungkin boleh menjadi ransangan kepada kawan2. :)

    ReplyDelete
  12. nak capai BMI yang ideal gak, doc nak turun saya nak naik :)

    ReplyDelete
  13. berapa byk tu untuk sampai ideal.....ehehe. caiyok!

    ReplyDelete
  14. selamat ber"entry"...hihi
    akak tak perlu azam sb dah ada azam depan mata sepanjang masa...

    ReplyDelete
  15. lepas ni tak boleh bercuti tempat yang takde 3G...! Hahaha....

    (Azam komen tu terharu, okeh!)

    ReplyDelete
  16. Sallam Dr. DZ.

    Semuga berjaya memenuhi azam tersebut
    terutama kearah BMI yang ideal tu, insya Allah.

    ReplyDelete
  17. saya pun takde entri on 1/1/12! hihi. saya dah 2 weekend jalan kaki macam nak perah lemak-lemak ni. dan nampaknya kite tgh buat benda yg sama. ke arah mencapai berat badan menawan. kihkihkih!!!

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum, selamat tahun baru masihi 2012 dr..semoga tercapai apa yg diazamkan. .blogging mau ikhlas.

    ReplyDelete
  19. Bagus azam baru tu. Bolehlah saya lebih kerap ke mari.

    (tapi weekend biasanya tak ramai yg baca blog. Itu yg buat semangat utk buat n3 pada hujung minggu merudum huhuhu)

    ReplyDelete
  20. Marilah kita sama2 cuba dapatkan BMI yg ideal.

    Kenapa letak target hingga hujung tahun? Lambat sangat kot.

    ReplyDelete
  21. azam berblog tu payah kalau saya nak ikut...surrender awal2

    azam BMI ideal itu sama lah :P

    ReplyDelete
  22. selamat tahun baru 2012 Dr.Faiz, semoga impian dan cita-cita Dr.Faiz terlaksana, InsyaAllah

    ReplyDelete
  23. Semoga berjaya DZ ye.. Sabar menunggu.. 31 Dis ni nk tengok gambar BMI ideal DZ dan 365 N3 DZ

    ReplyDelete
  24. hepi new year Dr...

    eh, pakar perubatan pun susah capai ideal BMI ek?

    ada lah excuse sya pasni klu BMI overweight... hehehe

    ReplyDelete
  25. dok..ayat last tuh tak tahan..semoga mencapai bmi yang odeal kay=)

    n hepi newn year jugak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...