Friday, January 13, 2012

Oh, adik aku dah nak kawin.

Salam Jumaat.
Sekadar ingin memanjangkan jemputan akuzle ayu (nasikerabubuahtanjung) yang saya terima pagi tadi:

Sarapan Bersama Bloggers di rumah beliau.

Ahad 22 Januari 2012, jam 10am.
Konsep potluck
Tuan rumah sediakan kueytiow kerang, buah & minuman
Alamat: 38 Jalan Cekap25/45,Taman Sri Muda, Seksyen 25 Shah Alam

Kepada rakan rakan yang free, silalah hadir ya.

Kepada ayu, maaf saya sekeluarga tak dapat hadir kerana perlu menghadiri majlis resepsi sebelah lelaki bagi perkahwinan adik saya pada tarikh itu.


100 kotak home made choc buat keluarga terdekat sudah siap utk majlis kahwin adik saya pada 15 Januari 2012 di Taman Universiti, Skudai. Saya akan pulang ke Skudai petang ini Insya Allah dan berada di JB sehingga hari Isnin depan. Kepada bloggers sekitar JB, jemput hadir ke majlis ini bertempat di Dewan Umum Taman Desa Skudai.Harapnya sempat ber blog!  :)

40 comments:

  1. harap2 sampai JB nnt coklat tu tak cair :D hehehe...siapa buat home made tu?pandai la!

    ReplyDelete
  2. ouh...selamat pengantin baru ye untuk adik doc..
    cantik r choc tu..untuk adik doc yang kat trg tu tak nak kasi pape ke doc sempena hari bahagia dia???muahahahahaha

    ReplyDelete
  3. cantik gift tu.cantik dan semestinya sedap.semoga majlis berjalan lancar =)

    ReplyDelete
  4. Lifesaver Hamzah, choc tu wife saya yang buat.

    cheqna: utk adik ipar tu pasti di buat juga nanti choc nya..dia kawin bulan sept..hehe

    ReplyDelete
  5. tahaniah dan selamat pengantin baru buat adik DZ...
    moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat ye...

    cantik2 cokelat tu -

    ReplyDelete
  6. Selamat menerima ahli keluarga baru. :)

    ReplyDelete
  7. Semoga selamat perjalanan doc dan lancar majlisnya

    ReplyDelete
  8. DZ
    untuk cheqna lerr...(samabil lari nusuk bawah meja)

    ReplyDelete
  9. Salam,
    Kalau ada berbaki drpd 100 kotak tu, panjangkan kpd LF ! Mendoakan kesejahteraan dunia dan akhirat kpd adik doc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas2 ni insya allah saya bwk choc ni kat rumah dato :)

      Delete
  10. Kalau kakak pergi kakak nak coklat yg MommyZZ buat. Kena tambah lebih sikit mana tahu Rina Avail, Ayu Citarasa Rinduan pun datang hihi...kan kami di JB. Dekat je tu kalau nak pergi...

    ReplyDelete
  11. salam doc..

    tahniah...

    sedapnye cokelet tu...ada wat utk dijual x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, mommyZZ mmg buat bisnes home made choc ni

      Delete
  12. Selamat Pengantin Baru utk adik doc!

    ReplyDelete
  13. Adik yg nak kawen, abang mesti kalut.... Bang long lah katakan.... Tahniah buat doc sekeluarga....

    ReplyDelete
  14. perlukan khidmat 'silat pulut'...? uncle pandai...

    hehe

    ReplyDelete
  15. semoga majlis berjalan lancar ye doc... dan selamat pengantin baru buat adik doc

    ReplyDelete
  16. home made coklat tu mesti Mummy ZZ yang buat kan.. :)

    ReplyDelete
  17. DZ, selamat menerima adik ipor!

    ReplyDelete
  18. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  19. doc jadi pengapit ke...hehe
    anyway tahniah pado si adik..:)

    ReplyDelete
  20. selamat pengantin baru adik!
    dah dapat geng lelaki dalam
    familylah DZ tambah meriah sikitkan :)

    drive carefully ye :)

    ReplyDelete
  21. daddy ziyyad: dah lama tak pergi jb.. dulu pernah duduk skudai.. sekolah pun kat skudai.. serius dah lama..

    ReplyDelete
  22. DZ homemade choc tu tempah kat mana?

    *pertanyaan dr bakal pengantin ni..tgh survey2 utk gift =P

    ReplyDelete
  23. insya-allah kalau berkesempatan sy dtg..kna tny hubby dululah :)


    psst tp sy seganlahh ;p

    ReplyDelete
  24. tahniah ddyziyad.. dpt new member of the family....

    ReplyDelete
  25. Selamat pengantin baru kpd adik DaddyZiyyad. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  26. salam doc...wah lama dah tak berkunjung...

    hulur2lah sikit choc tu doc...heee

    ReplyDelete
  27. tahniah pd adik...coklat tuh lebih,mai la sikit doc..hehe

    ReplyDelete
  28. tqvm atas hebahan itu. coklat yg x pernah gagal 'menggiurkan' org...terbyg2!! selamat berkendurilah kalo gitu yea? didoakn semernyer selamat...amin3!!

    ReplyDelete
  29. Semoga majlis berjalan lancar...selamat pengantin baru buat adik...^^

    ReplyDelete
  30. Semoga Allah SWT permudahkan segalanya ye. Selamat pengantin baru buat adik doc Faiz semoga kekal keakhir hayat : )

    ReplyDelete
  31. terkenang nostalgia di Taman U

    ReplyDelete
  32. Tahniah buat adik doc. makcik tak pernah 'really' sampai johor ni...lalu je

    ReplyDelete
  33. Alahai .. nape la selalu buat makan2 time cuti-cuti pjg ni ye? dah tentu saya tak dapat dtg sebab saya juga berkenduri kendara.

    Selamat pengantin baru buat adik doktor, ye.

    ReplyDelete
  34. Selamat Pengantin Baru utk adik doc.. Moga kekal bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  35. hmmm hmpir2 nangis sebab tk jumpa kotak komen...comment box baru ni amat canggih...kat blog saya tkde :P...thniah buat adik doc...selamat menerima adik ipar..nanti boleh la abg long buat photoshoot pengantin sendiri oke...jimattt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...