Monday, January 30, 2012

Laku Juga Herman Tino

Tahniah.
So tak payah lah nak pakai sarat sarat macam nak pegi kayangan.
Yang penting suara, yang penting vokal.





as per my FB status this morning: " lepas ni jadi trend lah pakai t shirt bodoh, pakai track suit & buat rambut ala herman tino! ~ ahahah"
 

36 comments:

  1. acik ingatkan apa tadi..he he.
    rupanya rambut hafiz macam rambut herman tino ye..

    ReplyDelete
  2. Dah suara dan vokal tak power terpaksalah pakai mcm nak ke kayangan .... hehehe

    ReplyDelete
  3. Tu la kan.... Sib baik x pakai pagoda je...hehehee

    ReplyDelete
  4. aha! blh pun tinggalkan komen...

    ReplyDelete
  5. setuju!! Saya pun nak gi cari rambut alfo nih. hihihi.

    ReplyDelete
  6. Ala... kakak tak mengikutilah doc. Herman Tina dulu terkenal juga...

    ReplyDelete
  7. La... salah eja pulak dah... Herman Tino jadi Herman Tina jadinya.

    ReplyDelete
  8. jimat bajet. nak sewa/ beli baju dah berapa dah! terbaek la hafiz.

    * huduh la bunga ada rambu ramba tu

    ReplyDelete
  9. Ingat betul2 entry pasal herman tino tadi hihihi

    ReplyDelete
  10. kalau selebriti buat semuanya boleh diterima .. kalau orang biasa buat, nanti orang kata dah buang tebiat.

    ReplyDelete
  11. Actually, the main point skg nie psl JUARA LAGU adalah kreativiti lagu dan lirik tu sendiri. Vokal adalah sampingan.

    Well, mmg Awan Nano berhak!

    ReplyDelete
  12. budget murah tapi impak maksimun ni kekdahnya :) tak perlu merelip2 sewa baju mahal2. terbaik awan nano nano nano nano :)

    ReplyDelete
  13. hamboiii..kemain lagik status....
    hehehehehhe

    OK laa...rejeki tuhhh...pastu lg satu buat tajuk lagu jenis2 awan je laaa...heheheh

    ReplyDelete
  14. kalau dah rejki ...

    simple pun menangggg

    ReplyDelete
  15. Saya dah agak lagu ni akan menang.
    Patut menang persembahan terbaik jugak.

    p.s jambangan bunga tu memang hodoh sesangat.

    ReplyDelete
  16. mmg suka sgt lagi ni yg menang... vokal hafiz pun best ...

    ReplyDelete
  17. walaupun pakai selekeh still menang... lagu memang best...

    ReplyDelete
  18. Sallam Dr. Daddy Ziyyad,

    Saya tak nengok malam tadi,
    Herman Tino ada sangkut kain pelekat
    kat bahu dia lagi ke? ke dah habis kain
    pelekat dia?

    ReplyDelete
  19. lagu nya mmg sesuai dgn 'gaya sempoi' nya tuh..
    memang best! layak juara~

    ReplyDelete
  20. hanya berseluar track dia menang. tak payah kluar modal banyak2...
    kan??

    ReplyDelete
  21. sesuailah mereka jadi anak beranak..haha.

    ReplyDelete
  22. yup betul, vokal hafiz memang best. anak2 akak feveret sgt lagu ni

    ReplyDelete
  23. ai pakai slipar. simple jek! ekekeke!!!

    *

    ada remy ishak semalam saya suka suka suka!!! *dah jgn nak ngutuk. hahaha!!!

    ReplyDelete
  24. Persembahan yang debabom.. tanpa baju yg liplap gitu.. :)

    ReplyDelete
  25. modal xde..tp dpt jadi juara...masyyuuukk...

    ReplyDelete
  26. Nampak je seluar track dia cabuk...... cop Adidas woo...

    ReplyDelete
  27. Salam Daddy Ziyard,
    Betul tu tak perlu pakaian mahal2 as long persembahan mantap... tgk melalui youtube sahaja..hikhikhik

    Kami baru lg tinggal di Peru ni, baru 4 bulan... Insya'Allah kami akan berada di sini 3-5 thn... Terima kasih sudi membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum doc..

    sy suka herman tino..jawa tanjong karang yg sgt sempoi..cayalah pak herman

    ReplyDelete
  29. johan dah ada rambut erman tino..koya(berangan)nak jadik hafiz..haha serabut serabut tgk rambut cenggitu..haha

    ReplyDelete
  30. entry u da smakin pendek/singkat je skg eh?

    ReplyDelete
  31. yang penting vokal...mmg terbaik la...

    ReplyDelete
  32. eleh sebelum hafiz pakai sy dh hari-hari pakai kt rumah hihi..cuma rambut sy x kembang camtulah haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...