Saturday, January 7, 2012

Habislah Ziyyad Takde Baju Sekolah...

Baju sekolah Ziyyad tak beli lagi!  Kasut tak beli lagi! Dah tengah malam ni, kedai dah tutup! Macam mana??? Esok sekolah dah bukak..eh, register pun belum!!!

-
-
-
-
-
-

-

-

-

-

-
tersedar pukul 6am tadi, mimpi rupa rupanya! Nasib baik

eh, lagipun Ziyyad baru 3 tahun 3 bulan lah..haha




~inilah bahana asyik baca cerita persiapan sekolah anak anak kat blog korang~


terima kasih sebab kongsi pengalaman, so saya boleh well prepared bila Ziyyad masuk sekolah nanti.

22 comments:

  1. Kihkihkih...sampai mimpi kau ye...takpa bila ziyyad dah 4 thn kang bolehlah hantar playschool

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Daddy Ziyyad

    Insyaallah
    tahun hadapan dah boleh hantar ke tadika..

    ReplyDelete
  3. ish! akak tak tahu lah nanti bila ziyyad nak masuk sekolah..mau abahnya yg tk lelap menunggu siang hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahun depan Ziyyad dah boleh berjinak2 dengan sekolah tu. Mahu agaknya Daddy dia cuti seminggu tunggu Ziyyad kat sekolah. :)

    ReplyDelete
  5. Melampau mimpi tuuu... Mujur tak mengigau bangun kejar bas sekolah!

    ReplyDelete
  6. he..he.. itulah, masa mula2 baca akak terfikir sendiri.. bukan kecik lagi ke ziyyad tu.. cepatnya nak hantar sekolah.. ha..ha.. betullah kdg2 cerita kwn2 boleh masuk dlm mimpi kita kan..

    ReplyDelete
  7. Hehehe, Ada gak terbawa2 smpi cenggitu ye... Betol kata kakcik tu, tah2 2minggu daddy dok berrtangga kat sekolah...hahahaha

    ReplyDelete
  8. dahsyat juga penangan entry kawan pasal anak2 ke sekolah...siap masuk dlm mimpi..

    ReplyDelete
  9. hahahahaha
    perghhh
    tu la...kuat sangat membaca pengalaman orang lain kan...
    sampai terbawa2 dalam mimpi....=)

    ReplyDelete
  10. keh keh keh ...

    Tak pa tunggu 3 tahun lagi .... tau lah rasanya ...

    ReplyDelete
  11. kalau tak ada betul2 nanti, nampaknya kenalah ponteng sehari .. hehe

    ReplyDelete
  12. tak sabar daddy nak hantar ziyyad go to school erk?
    :D

    ReplyDelete
  13. dah boleh komen..
    selama ni tak tau mana silapnya,langsung tak boleh nk pilih profil..huhuhuhu!

    ReplyDelete
  14. hahaha..dulu dee begitulah..baca blog orang..pengalaman orang..tp bila tiba masa nanti..sure doc pun teruja sama..excited dia lain mcm..anak steady je..parents yg kalut..hahaha..

    ReplyDelete
  15. hahaha....mesti teruja tengok blogger2 lain seronok bercerita pasal pengalaman hantar anak2 lagi2 yg masuk darjah 1 ke sekolah...

    ReplyDelete
  16. sabar ye, 4 tahun nanti bolehlah ziyyad tadika sementara masuk tahun 1.excited tau bila pertama kali anak kita bersekolah.

    ReplyDelete
  17. huuu. awalnyer dia mimpi.. ngeh3.. xsabar nk membesar gamaknyer..
    jom baca sekejap =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    ReplyDelete
  18. ayah dia nak kena masok sekolah semula ni...

    ReplyDelete
  19. lagi beberapa tahun sekolah la tu..cpt je masa berlalu

    ReplyDelete
  20. ini kes bapak dier yang teruja sangat sbb semua owang dok sibuk beli beli baju sekolah anak.diapun sajer sibuk sampai mimpi22!laen x tido basuh kaki..!hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...