Tuesday, January 10, 2012

Blog Begins At Thirty

Tertanya-tanya, adakah uncle Gedek mempunyai bisnes lain, juga?

43 comments:

  1. hahaha...tu uncle gedek punye kot...hahaha

    ReplyDelete
  2. wehhhhh...begins at 30, bukan today I am 30..wakakakakaka

    ReplyDelete
  3. waahhhh .. Acik kayo la Uncle Gedek kalo gitew. Jom cari dia mintak belanja. Hihi.

    ReplyDelete
  4. banyak bezanya .. tak ada huruf e dan ada huruf x. tapi sekali pandang macam ejaan nama gedek.

    ReplyDelete
  5. kalau camni, aku kena buat blog begins at 20 la!ihiks!

    ReplyDelete
  6. saya suka dengan tulisan kat baju tuh!!..

    ReplyDelete
  7. Mungkin juga, siapa tahu kan? :)

    ReplyDelete
  8. heheheh...hebat!!!
    seakan sama tp tak berapa nak sama

    ReplyDelete
  9. laaa...baru ku tahu uncle gedek ada bisnes beso... =P

    ReplyDelete
  10. sebenarnya umur u berapa sekarang ni doc..?

    :)

    ReplyDelete
  11. err klu ijah begins at 18 la yek? haha

    ReplyDelete
  12. maybe.. he..he.. agak2 dpt diskaun tak klu kita hantar parcel guna gdex klu guna nama uncle gedek.. ha..ha..

    ReplyDelete
  13. Pas ni Lau nak pos barang, sebut je namo unkel Gedek, nescaya pree.... Hahahaha

    ReplyDelete
  14. bukan 33 ke tahun nih?
    confused..tp paham..memblog sejak umur 30 kan?

    cantik t- shirt !!

    ReplyDelete
  15. hehehe...uncle gedek tokey rupanya

    ReplyDelete
  16. hahahahha..kelassss la...ni bisnes senyap2 ni takmo kasi tahu orang..jadi pelakon.bisnesman. pak pacak semua la..ekekekkeke :)

    *uncle mintak sign..adore..hahaha :)

    ReplyDelete
  17. baca dua kali baru iols paham...
    ehehehehe

    ReplyDelete
  18. hahaha.. menambah pendapatan sampingan..
    logo baru untuk bisness uncle gedek.. ;)

    ReplyDelete
  19. p/s: doc, sy jwb komen pertanyaan doc kt entri saya tempoh hari..

    takde hal kita nak jumpa..klu ada kelapangan..lg pun sy duk jauh doc..bukan area kl..

    tue sebab perjumpaan 18/12 ari tue sy tak dpt hadir..kebetulan fmly mertua sy plak datang kan...

    ReplyDelete
  20. sepatutnya kena muka steady.. jangan senyum.. kah3

    ReplyDelete
  21. tiap2 hari den hantar barang guno gdex...baru tau uncle yg punyo..hehe

    ReplyDelete
  22. kahkah..lain kali ko snap gambar ko dekat2 baru real mcm uncle gedek punya post!!

    aku pun tertanya2 adakah gdex tu uncle gedek yg punya? kehkeh...

    ReplyDelete
  23. tang sengih tu yg x tahan tu!
    ceria bebenau.


    :D

    ReplyDelete
  24. hahaha..bace title pon dh terpk uncle Gedek =P

    ReplyDelete
  25. tak tau nak kata apa..tapi aku sengih2 tgk entry nih ;)

    ReplyDelete
  26. Apa makna GEDEK? Adakah dia boleh berjalan kedek-kedek atau dia boleh gedik-gedik??

    ReplyDelete
  27. wahhh uncle gadex punya gdex..haha agaknya dia ada kene mengena sbb namanya seakan2 serupo..ce tanya ce tanya!huhu

    ReplyDelete
  28. Alamak! Pecah rahsia....

    Jangan tahan lori tu... sebab uncle bawak van...!

    haha!

    ReplyDelete
  29. singgah dari blog uncle gedek!

    heheheeee...mmg uncle punya kot??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...