Thursday, January 26, 2012

Bersawang Dah Macam Macam Ada

Hallo..
Memang tak boleh rest lebih 3 hari lah menulis blog ni...sebab masuk hari ke -4, dah terus malas, takda mood nak update..bw pun malas...penyudahnya, seminggu tak update..!  hahaha..cadangnya rest kejap pasal adik wedding last weekend..campur sekali raya cina, mabuk limau.

So, ambik pengajaran..
Kena up balik mood menulis...kalau nak cuti pun, lepas 3 hari at least kena menulis gak sikit..ekekeke

Sorry ya kawan kawan sebab tak bw ke rumah kamu seminggu lepas..
Qadha bw lepas ni  :P

34 comments:

  1. Kakak rasa ramai yg macam inilah doc. Kakak pun sama semalam baru mula kerja... mood baru dtg semula

    ReplyDelete
  2. betul..bila dah lama tak menulis, rasa malassssss nak mula menulis kan?

    ReplyDelete
  3. itulah pasal..
    lama menghilang....
    tertunggu tau..
    auw..menggedik je rasa...hahaha
    pepun..serulah semngat itu secepat mungkin ye

    ReplyDelete
  4. kihkih..nasib mabuk limau...kalau mabuk durian satu rumah berbau!

    ReplyDelete
  5. semua blogger pernah mengalami musim malas nak update blog..itu normal..

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali mewaranai dunia maya. :)

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Selamat kembali bertemu di alam maya ... Nanti, LF singgah kembali

    ReplyDelete
  8. biasalah doc... bila cuti mmg malas nak on9..lagi best layan family

    ReplyDelete
  9. stok limau kt CR ada 2 kotak.. jom mabuk limau lagi...
    hehehe

    ReplyDelete
  10. fuh.. fuh.. akak tolong tiupkan sawang tu.. he..he..

    ReplyDelete
  11. Ahahaha.... Meh sini nak tlg tiupkan gak...kekekeke

    ReplyDelete
  12. limau bole menyebabkan mabuk?
    hukumnya......?

    ReplyDelete
  13. Memang akan jadi mood nak update tuh jadi kurang bila lama sagt.. bercuti dari blog kan.. tapi tu ler.. bila lama sgt plak rasa rindu..le ngan blog.. :))

    ReplyDelete
  14. betul banget beb.... iols juga menghadapi sindrom malas ni!

    ReplyDelete
  15. Jangan rasa bersalah sebab kita berblog ini selaku hobi aje. Bukan kita makan gaji dgnnya hehehe

    ReplyDelete
  16. tuhler..lama sgt sunyi sepi blog doc ni :)

    ReplyDelete
  17. aduh
    ingatkan dh migrate!
    haha. welcome back doc!

    :)

    ReplyDelete
  18. mood yang hilang la ni ek...hahhhaa

    ReplyDelete
  19. kalau tak bersawang tak laman sesawang ler namenyer.. keh3

    ReplyDelete
  20. kata nak ada 366 entry utk tahun ni...:P

    ReplyDelete
  21. cepat cepat..pi exercise nuh.. he he

    ReplyDelete
  22. Tula, baru je sgt kata nak 1hari 1 entry,kehkeh.


    Okeh.let's rockin'.....huhu.

    ReplyDelete
  23. ada masa blogginglah balik..

    ReplyDelete
  24. kena beli ipad takpun iphone senang sikit nk update....tiap2 jam kuar entry cam abe ben 10 tu..:P

    ReplyDelete
  25. tu la masa tgh rajin rajin tu,tulis siap2 3-4 posts n then,schedule kan dorang. memudahkan hidup.hahaha

    ReplyDelete
  26. aku berbulan2..bukan malas tapi saje je.. :)

    ReplyDelete
  27. nggak apa2 dong, pak... nanti kasi belanja laksa johor yea? hahahhaha

    ReplyDelete
  28. setuju cik ina pun cam tu, kalau 3 hari tak update lepas tu mesti liat nak update.

    ReplyDelete
  29. bila dah cuti lelama mmg malas.n mood kelaut.banyak nak cerita tapi selalu terkubur dalam draf atau paling teruk otak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...