Wednesday, December 14, 2011

Ini Bukan Blog Lucah

Banyak kali aku baca hasil SEARCH KEYWORDS kawan kawan blog, ketawa terbahak bahak aku baca...tetiba hari ni tergerak hati nak tengok aku punya pulak...jom tengok:

Search Keywords kategori Week:
Search Keywords kategori Month:
Search Keywords kategori ALL TIME:




Sekian paparan statistik Search Keywords setelah aku ber blog selama setahun sebulan. Semoga kaki kaki seks tidak gunakan blog aku sebagai platform. Hahaha

27 comments:

  1. Eeeee .. keyword pelik2 yg menyinggah di sini ye? Walhal blog Doktor ni kategori (U). Hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau nak tengok fasha sandal pakai bikini boleh datang ke blog ni lah ek? hehehe

    ReplyDelete
  3. aduh tergelak membacanya...doc minat fasha sanda ke?

    ReplyDelete
  4. wow.. macam2 ada ni.. heheee..

    ReplyDelete
  5. haha..so far blog sy serach keyword semua sopan (sesuailah sy kan pemalu lg bersopan..muntah)..


    paling teruk pon mama seksi..haha apa kes?

    ReplyDelete
  6. Muahahaha......


    Errr, sapa yg skodeng itinery doc tu? Patient kah? Keh3x....

    ReplyDelete
  7. sapa lah yg rajin gugel mende2 camtu!
    tak de kaja ke hapa???

    ReplyDelete
  8. haha.. tak senonoh betul la orang iteww.. tapi ade ke benda tu dalam blog u??

    ReplyDelete
  9. sy pun suka baca search keyword!

    tah apa apa tah!

    HAHAHAHA

    ReplyDelete
  10. Mak aih... tersedak kakcik menahan gelak! :)

    ReplyDelete
  11. ish..memang teruk la kan..tah macam mana pulak le diblog acik agaknya..

    ReplyDelete
  12. adess meraung sgt dgn keyword2 ituuu!!

    ReplyDelete
  13. malu pun ada bila baca... gelak, apatah lagi... mungkin sebab nama blog ni macam2 ada, tu yg macam2 keywords tuh heheheh

    ReplyDelete
  14. atoiii!! nasib kiterlaaa doc weh...ahahahha

    ReplyDelete
  15. hahahahahha....
    lucah betul blog nihhhhh.....
    hehehhehe....

    ReplyDelete
  16. muahahahahaha
    cheqna ada gak terkena...hahahaha

    ReplyDelete
  17. blog ni kene letak 18sx.ehehehe

    ReplyDelete
  18. tak senonoh betul kan?

    sabor je lah..

    ReplyDelete
  19. pelik pelik la diaorg ni search...hish!

    ReplyDelete
  20. kebanyakan orang sekarang dah tak de keja lain.banyak je masa nak search benda yang bukan-bukan : )

    ReplyDelete
  21. kahkahkahhhhhhhhhhhhh!!

    sakit wooo!!
    dalam vagina ada bulu!!!!!

    ReplyDelete
  22. mesti keje org gersang nih! hahahahaaa!!!!!


    yg panadol 20 bijik campur coke tu ubat ape tuh? ubat kurus? hahahaha!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...