Monday, December 19, 2011

Gendang Gendut Tali Kecapi, Kenyang Perut Senang Hati

Semalam berlangsunglah majlis pertemuan bloggers di kediaman Dato' LF yang sempoi..serius sempoi..Kita tengok aja lah gambar di tempat kejadian...

majlis di mulai dengan bacaan doa oleh ustaz yang di bawa oleh Kakcik Seroja. sebenarnya dah makan minum bergossip terlebih dahulu..hahaha. masing masing khusyuk berdoa, Ameennn..semoga majlis ini diberkati Allah.

ucapan pendahuluan oleh orang kuat majlis, Akak Azie @ Akak Apron Meriah.  Kat belakang baju melayu pink tu lah ustaz import yang baca doa dan jadi imam Zohor kami.

Ucapan oleh tuan rumah, Dato' "Mari Kita" LF  yang sempoi....moga moga Allah murahkan rezeki Dato'..

antara makanan yang ada..ni baru 40% daripada makanan yang ada..memang padat perut padat meja penuh dengan makanan! haha

suka tengok ekspressi tangan Abang Mus (suami Kakcik Seroja) ..hehehe..Uncle Gedek bila bergossip, siap tutup mulut dengan sebelah tangan...ekekekekekekkee....

cakkk!!  awek awek bloggers yang hadir..awek paling kanan tu yang paling meriah...ekekekeke...

Kombinasi dua orang kuat majlis ini, Kakcik Seroja & Kak Azie mengapit anak dara hot yang gemar berfotografi. :)

Sesi bergambar beramai ramai ialah kemestian di setiap majlis gathering. Ini ialah gambar tukang tukang ambik gambar!

Cakap pasal ambik gambar, aku confuse, ni adegan saling ambil gambar masing masing ke? Siapa yang berposing? Semua angkat kamera! hahaha..


Zayyan bersama dengan "sepupu daddy nya".  Hahahaha

Di penghujung majlis, macam biasa, sesi tapau menapau berlaku. Biar tapau, takkan nak suruh Dato & Datin makan semuanya kannnnn? ekekekeke ..Gambar tangan setiap blogger adalah kabur membuktikan betapa lajunya aksi tangan menapau!  :P


Terima kasih Dato' LF sekeluarga kerana sudi men-sponsor rumah sebagai lokasi pertemuan. Terima kasih juga kepada semua AJK penganjur yang gigih berusaha memastikan perjalanan majlis ini. Dan terima kasih kepada semua kawan kawan bloggers yang hadir. Maaf andai tak sempat nak berbual dengan kamu semua.

PS:
Kepada bloggers lelaki yang hadir semalam, jalan lupa 'pertemuan rahsia' kita di mamaks pada sesi akan datang. Segala urusan adalah tahap rahsia umpama Mission Impossible. Agen Dato' LF amat teruja dengan misi kali ini.  ~ ekekekeke..

53 comments:

  1. seronoknya
    kali ni akk tak dapat menyertai majlis tu
    melihat gambar buatkan teringgat suasana di rumah kakcik dulu.

    ReplyDelete
  2. meriahnya....

    jeles iols tengok gambo2 ni...

    ReplyDelete
  3. amboi..amboi..

    yang tukang penglipur lara ni
    tak lak masuk dlm gambar ni..
    ishh..ishh..tak aciii :)

    ReplyDelete
  4. betullah....semua angkat kamera. sapa yang amik gambo sapa tu? den pon kompius!

    korang nak jumpa kat seksyen 7 ek???? hahaha!!!!

    - anak dara hot. hahaha!!!!-

    ReplyDelete
  5. Ada pertemuan rahsia ya? Mujur Abang Mus bukan blogger, jadi dia tak boleh hadir... hehehe....

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    BEST SEMALAM .... MAKANNYA, SEMBANGNYA DAN KITA SOLAT BERJEMAAH PULAK TU .... RINGKASNYA, MACAM2 ADA SPTMANA BLOG INI JUGAK. LF STANDBY NAK KE SEKSYEN 7, SHAH ALAM NI .... NO HP PUN MASING2 DAH TAHU...

    ReplyDelete
  7. nak jumpe kat sec 7...dekat la jugak tu dgn rumah kakain...ini yg dato rancang tu kee..untuk kaum adam jer...

    ReplyDelete
  8. yes bos, tak sempat beramah...sangat teruja dgn cadangan pertemuan rahsia tu...

    ReplyDelete
  9. harini meriah org buat entri psl pertemuan nih..


    sy tumpang gembira sbb kami kt johor x berpeluang join..


    anak dara haot sgt cantek mcm Rani Mukherjee..


    kelako tgk uncle gedek bergossip kalah makcik bedah haha

    ReplyDelete
  10. aku apa pun tak bungkus~~keh keh~

    ReplyDelete
  11. majlis yang meriah semalam.. lebih meriah dgn makanan.. smp hari ni teringat2 sbb byk makanan yg tak sempat nak rasa.. he..he.. rugi2..

    ReplyDelete
  12. wahhh...ada pertemuan rahsia pulak lepas ni..

    cam suspen jek! hehehe

    *sorry tak dapat hadir semalam

    ReplyDelete
  13. Alhamdullillah majlis berjalan dengan lancar yer.. bestnyaa dpt jumpa teman2 blogger.. :)

    ReplyDelete
  14. Seronoknya... itu yg mampu kakak kata...

    Nampak masing-masing nak merakam gambar sampai tak tahu yg mana posing dgn yg mana nak snap photo...

    ReplyDelete
  15. acik paling seronok raanya..dapat tengok sendiri dua bujang comel doc..ZZ adik beradik

    ReplyDelete
  16. besarnya bujal..tgk dia mcm tak caye tue bujal....pakai baju selangor tue..ingatkan pakai baju arsenal hehehheeee

    ReplyDelete
  17. LF tue mmg sempoi....dia salah seorang sifu saya masa zaman sy belajar dulu..dan satu perkara yg sy ingat smpai skrg adalah dia beri saya A utk subjek kaedah penyelidikan..

    mmg dia org yg sgt hebat...

    ReplyDelete
  18. aduss , byk nya makanan! syokk woo! haha.
    plg penting best dpt berkumpul kan :)

    ReplyDelete
  19. alahai..kempunan nak berposing depan kamera DrZZ :D

    ReplyDelete
  20. kalau pergi semalam , boleh kenal Daddy Ziyad

    ReplyDelete
  21. saya tesengeh2 tengok gambo2 yang Dr. amik.. serius tak leh stop sengeh.. gambo tukang2 ambik gambo yang tak tahan tu.. takpernah2 orang amik gambo tukang2 amik gambo tengah 'posing' ambik gambo..

    amboi2, lajunya tangan memasing menapau ye.. licin licauu.. kehkeh..

    ReplyDelete
  22. OIT!!

    korang nak buat apa hah!!!??

    ReplyDelete
  23. puas tengok gambar2 kat sini....:)

    uiks ada komplot rahsia plak...

    ReplyDelete
  24. tergelak tengok gaya uncle gedek bergossip.. hahaha..kepoh je..

    ReplyDelete
  25. Alahai bestnya tengok gathering ni.tak dapat nk join la, huhu;)

    ReplyDelete
  26. Heee~

    Nampaknya seme happy dgn gath smlm!

    ReplyDelete
  27. agenda makan2 adelah sgt best

    ReplyDelete
  28. caption aksi menapau tuh sy takbley tahan....hahahahahah... rerupernyer acara ngeteh itu rahsia para lelaki yea? takper, sy bole anto ejen 'rahsia'....ahahhahaha

    ReplyDelete
  29. wah siap ada pertemuan rahsia lagi .. kat mana tu ?

    putih sungguh Zayyan ...... ke Bujal tu yang tak berapa putih ?

    ReplyDelete
  30. Aku benci baca pesanan yang akhir itu!

    hahahahahaha!

    ReplyDelete
  31. Bestnya dpt jumpa ngan blogger2, bila la dpt join ya

    ReplyDelete
  32. Wah meriah sungguh yer..rugi nyer den tak join..huhu

    ReplyDelete
  33. Assalam,

    Nengok gambar2 kat sini memang best giler... terkekeh kekeh mamawana golak especially gambor Supermak menapau. ihiikkkss. Jom nengok lagi gambar2 di blog wana

    http://wanabaik.blogspot.com/2011/12/1st-attended-gathering-blogger.html

    ReplyDelete
  34. i miss this.. huhu..
    nway.. nampak keceriaan apabila berkumpul...

    ReplyDelete
  35. jangan tunjuk gambar ni kat dr hanie...

    miahahaha

    ReplyDelete
  36. wah kemain lagi ada agenda sulit selepas ni...

    ReplyDelete
  37. mmg dato LF menjemput secara terys- tp at the end ada hal yg lebih penting..tumpang happy je lah!!

    ReplyDelete
  38. ikikiki, kelakar tengok bab tangan laju tu.... ahaks

    ReplyDelete
  39. Waalaikumusalam Daddy

    Alhamdulillah...semua gembira

    terima kasih
    Wassalam

    ReplyDelete
  40. ouch best nye..mesti gamat gathering ni haaa


    :)

    ReplyDelete
  41. peehhhhhhhhhhhhhhhh

    ini entry yang boleh buatkan tahap kejelesan ayu memuncakkkkkkk

    ReplyDelete
  42. salam dr. wah mmg best dan meriah gilaaa :)
    amboi buat acara rahsia yer :p

    ReplyDelete
  43. hahaha...tambahan..dengan muke serius tahap gaban masa menaapau..

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum.

    Seronoknya suasana. Melihat gambar sahaja pun sudah terasa benar kemeriahannya. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  45. hahaha.. best bro, makan pun tak ingat harituh.. hehe.. tak sabar gak ngan gathering yg lagi satu.. hehe.. free2 jmput singgah blog, jmput bc BERTEMU MAYA ATAU NYATA??? (sedikit review gethering 18 hb harituh) :)

    ReplyDelete
  46. salam..daddy..wow bestnye...

    dpt jumpe kwn2 bloggers..seronoknye....hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...