Wednesday, December 7, 2011

Berapa Kali Kamu Honeymoon ?


bila dah berempat ni, terfikir juga kadang kadang, bila lah dapat honeymoon berdua balik!  :P

55 comments:

  1. eh eh..romantisnya!!

    sy x penah honeymoon berdua..lps kawen xda cuti..x smpt honeymoon terus ada isi

    ReplyDelete
  2. Esok kakcik nak pergi berbulan madu (walau tidak sepenuhnya)... hehehe...

    ReplyDelete
  3. Alaaa suwit nye...bleh kalo nak berdua tp sanggup ke nak tinggal budak berdua tu?hehehe

    ReplyDelete
  4. berkali kali jugak la ai hanimun....

    ReplyDelete
  5. Sudah 4 thun masih berhaneymoon setiap Kali berjumpa..malulah PJJ, sorang di Penang,sorang di Perak..huhu..takpe, jadi kan honeymoon itu Indah walaupon sudah Ada anak2:)

    ReplyDelete
  6. awak tau tak awak dgn kak fiza tu comelllll sangat? heheh

    ReplyDelete
  7. aik, nape tak boleh nye DD ooi..No selalu hanimun berdua..tak jaoh pun..dekaaaaaat je..duit pun jimat..dalam bilik la..anak2 dah besar kan kan kan hihi...

    lepak2 atas katil sambil pegang tangan dan tonton tb atau movie peberet kite hihi..anak2 SILA TENGOK TB KAT BAWAH YE..JANGAN KACAU MAMA DAN ABAH haha..

    sebenarnya DD, bagi No kan AbangLan tak perlu bawa No p jaoh2..p makan angin kat pantai pun jadi la..biarkan anak2 main pantai dan kita leh la bercanda atas tikar tu..makan2 suap2 hihi..

    lagi satu, tak perlu kita nak malu tunjukkan kasih sayang kita depan anak2..biar dorang rasa kita cukup bahagia dan dorang akan rasa bahagia juga..pegang2 tangan suami isteri tu dah cukup..jangan la pulak kita CIOM MULUT depan anak2..jangan buat ye!!! haha

    pssst : No xdapat tengok gambo tu...waaaaaa tenet oh tenet..saboooooo

    ReplyDelete
  8. auwwww....
    lum honeymoon lagi sebab lum ada suami hehehehehe
    doa2 la moga cepat cheqna dapat berhoneymoon
    ngeeeee

    ReplyDelete
  9. sebelum dapat baby yang first tu berkali-kali ler jugak.. tapi bile dah dapat baby, memang takde ler honeymoon berdua..

    ReplyDelete
  10. alololo..sweetnyeeeee!

    :)

    -bonekadalamchermin.

    ReplyDelete
  11. Sekali jew...klu nk berdue aje tinggal anak tak sampai hati....ehehehe

    ReplyDelete
  12. tiap2 hari hanimum.. hahahaaa..

    ReplyDelete
  13. nnti sy tanya hani..mun ckp dia cuti hehehehhe ( saje melawak doc)

    ReplyDelete
  14. Doc, sy tak nah g hanimun g.

    =D

    ReplyDelete
  15. time anak masih kecik ni takde fikir hanimun da~~keh kehk~~ntah bila la dapat merasa~

    ReplyDelete
  16. setuju kat drsinga - tahun depan berlima. 2014 berenam pulak hehehe

    ReplyDelete
  17. Kakak rasa Mummy ZZ tak tenang kalau honeymoon berdua...

    p/s: Mommy zz nampak cenonet je bila dlm dakapan doc.

    ReplyDelete
  18. klau g honeymoon bdua,tp hati xtenteram sbb tringat anak2 kat umah,mcm mna?

    ReplyDelete
  19. lupa jawap soklan kamu, saya juga mcm kamu, sudah beranak 2 tiada masa utk berhoneymoon berdua lagi...huhu

    ReplyDelete
  20. pun dengan soalan yang sama..
    bilalah agaknya dapat berdua je kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  21. x pernah honeymoon ok
    honeymoon sama2 anak2 shj..

    kalo diberi peluang utk honeymoon berdua dgn suami pun rasanya x boleh pg..sbb lebih suka anak2 ada sama

    mmg style x suka tggl anak..

    huhuhu

    ReplyDelete
  22. Kalau nak honeymoon kali ke 2 kena laa plan betul2..iye laa nak kena tinggalkan anak kan.. si ibu sanggup ker berpisah kejap..tuh.. :)

    ReplyDelete
  23. last honeymoon berdua masa gi Bali bulan 10 hari tu...

    sebelum tu gi Sabah tanpa anak2...

    ReplyDelete
  24. boleh aje..tp jgn pergi lama2..1 mlm cukup..nti takut mamanya yang menangis rindukan anak..hehehe..

    ReplyDelete
  25. sejak ada anak kecil ni....dah tak dpt nak berhoneymoon

    ReplyDelete
  26. dofollow sini

    x pernah honeymoon??.. yg dasyat2 dan jauh2 tuuu... sama je, rasanya lebih baik bawak anak2, depan mata lg selamat anak2 tu..

    ReplyDelete
  27. Tunggu anak dah besar kita pula yg tua..hehehe

    ReplyDelete
  28. tak dapat pergi lama2 boleh pergi sehari.. tak dapat nak bermalam kita pergi balik hari.. yg penting dapat berhoneymoon berdua.. akak buat mcm tulah.. he..he..

    ReplyDelete
  29. kena tunggu anak besar la...

    bila dah leh tinggalkan nanti baru privacy tu dtg kembali...hehehe

    ReplyDelete
  30. jwbnya kena tggu anak2 beso lh nk berdua2an..

    ReplyDelete
  31. bila ank2 keluar dari rumah...samada utk study/keje..maka tinggallah kita sumai isteri...

    ReplyDelete
  32. berkunjung sob..salam blogger
    salam kenal dan sukses selalu ..:)

    ReplyDelete
  33. doploh tahun lagi kot baru ko dapat berhanimun berdua.. heheh

    ReplyDelete
  34. Tak pernah honeymoon pun, la ni kemana2 heret anak2 tak sampai hati nak tinggal anak cam org lain buat :(

    ReplyDelete
  35. hahaha...the same topic just came across my mind last nite...

    ReplyDelete
  36. rasanya lagi best kot kalau berempat tu..tapi saya masih lagi berdua....honeymoon selalu la:D

    ReplyDelete
  37. tak pernah honeymoon pun...tau-tau dah 2 anak, keh3..

    ReplyDelete
  38. Hua...!Sekali pun tak pernah honey moon!

    ReplyDelete
  39. honeymoon kalau nak berdua tak yah jauh2.. senang sikit bila windu kat anak2 dan dan tu boleh balik..hee

    ReplyDelete
  40. pcl dah pos dorang (ank2) balik kpg...hahah ada chance..tp tak jadi2 gak nak berhanimun...huhu

    ReplyDelete
  41. yg balik ari, sebulan sekali... yg tak balik ari, next month kita cite.. muahahaha..

    ReplyDelete
  42. honeymoon...jangan tak honeymoon..

    =}

    ReplyDelete
  43. hanimon?? Err..tak pernah sekali pun! Tapi kalupun ada peluang, x bley pi berdua je kot. Kena heret semuaaaa anak anak mak.

    Err, takut nangis mlm2 tingatkan anak anak. Hahaha..

    ReplyDelete
  44. hanimon? hurmm. dpt mkan berdua pun rahmat.

    ReplyDelete
  45. ari2 honeymoon=)tapi kalau g bercuti berdua skang takleh..mesti teringat kat anak..so honeymoon mesti ngan anak2 sekali=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...