Saturday, December 17, 2011

Alahai Dapat Menantu Lelaki Mat Saleh ! ( Ariff & Johnny Big Gay Wedding Project)

Mula mula keluar laporan akhbar katanya bekas pelajar tajaan Petronas utk buat kursus medic ni tak dapat dikesan oleh keluarganya. Natijahnya, pihak Petronas nak saman parents nya sebagai penjamin, saman bernilai ~ RM890,000.  Sebab tak tamatkan pengajian.
Kisah Awalnya: Pelajar Perubatan Hilang di Dublin

Selepas 2 hari.....

Media utama pun tak tahu/atau tak boleh nak laporkan apa yang terjadi:
Bekas Pelajar Hilang Selamat di Dublin


Tup tup terbongkar kes(apabila laman web photographer 'wedding' nya di baca ramai).
http://biggayweddingproject.com/jonathan-and-ariff/

 Mungkin laman web 'Big Gay Wedding Project' itu sudah tak boleh di akses, maka inilah antara gambar-gambar yang terdapat di dalamnya.

lengkap berbaju melayu bersampin bertanjak ! anda loya? aku loya.

 yang mana husband, yang mana wife? aku pun tak tahu!

 sarung cincin. Gay wedding pun sarung cincin tauuu

 orang-orang yang datang kenduri kawin dia

 jangan terkeliru, kalau Ariff ni kawin awek ni OK lagi..tapi awek ni pengapit dia daaaa !


 - aku kasihan pada parents anak tak guna ni sebab menyusahkan mak bapak tanggung saman belajar tu. Nak jadi gay, nak kawin dengan lelaki mat saleh, lantak kau lah, tapi at least jangan di tambah lagi derita mak ayah tu dengan hutang hampir 900 ribu.

-semoga Allah buka pintu hati Ariff, dan anugerahkan hidayahNya semoga kembali ke pangkal jalan.

-aku tak tahu samada rombongan ni akan diteruskan jugak, atau tidak, setelah tersebar gambar wedding Ariff- Johnny ni.
Khairun akan ke U.K 23 Disember ?

32 comments:

  1. aish sgt kesian dkt parent ariff ni. remuk hati parent dia tgk gmbr2 ni. haish awat la jd lagu tu. apa2 pun pikirla dulu perasan parent tu. aduhaii.

    semoga tuhan sempat berikan dia hidayah dan kembali ke jln yg benar. amin.

    ReplyDelete
  2. kalu inalilahiiwainaailaihirajiuun...apalah dah jadi ni..nauuzubillahminzaliq..smuga Allah kmbalikan anak ini ke pangkal jalan!!

    ReplyDelete
  3. sangat simpati pada ibu bapa ariff ni.. anak yang di harapkan dapat menjadi harapan keluarga tapi membebankan pulak dengan masalah yang di cari sendiri.. semoga dia bertaubat sebelum terlambat..

    ReplyDelete
  4. instead of saman parents dia nape tak saman je dia...kes ni lain skit, mcm tak adil utk parents dia. i kesian sgt kat parents dia, hrpnya suatu hari nanti si ariff ni dapat petunjuk dan kembali ke jln yg benar. takut tak cium bau syurga je nanti...wallahualam

    ReplyDelete
  5. nauzubillah.. xtvt merosakkan dunia dan maruah agama sdg giat dijalankan :(

    daddy, nanti sy pun nak pi gunung jerai ler... mcm best jer!! :)

    ReplyDelete
  6. biar betul la budak ni...nama dah elok...ariff....tapi otak tak ariff..
    tak jadi doktor pun tak pa la..

    ReplyDelete
  7. adoiilaa..ttbe terus pening bace nie..sian parents die~

    ReplyDelete
  8. sarong cincin tu, kira macam batal air semayang la tu...

    ReplyDelete
  9. semoga Allah SWT melindungi kaum keluarga kita dari perkara-perkara yang mungkar;dibukakan pintu taubat untuk siarif tu.

    ReplyDelete
  10. semoga Allah membuka kembali pintu hati ariff untuk kembali ke pangkal jalan...

    ReplyDelete
  11. parti islam semalaysiaDecember 18, 2011 at 7:30 PM

    Asas agama itu penting jadikan malaysia betul negara islam semoga rakyat dpt memahami dan mengamalkan ajaran islam walau dimana jua....

    ReplyDelete
  12. hari nie ayu dengar berita dari tv..
    katanya perkahwinan itu olok2..
    kita tunggu berita yang sahih esok...


    nanti doktor update lagi ya
    eh..
    tapi ayu nak entry gathering.....

    ReplyDelete
  13. hehehe, inilah yang ambiga nak fight sgt kat Malaysia...

    ReplyDelete
  14. semoga Allah memberi hidayah pada diri beliau...Yang pengapit tu pun rasa2 lelaki gak...

    dunia semakin menuju kehancuran

    ReplyDelete
  15. amin3... tuhlaa, doc... merisaukan ibu bapa ajer dier neh kan? huhhuhhu

    ReplyDelete
  16. siap cium mulut..adoiii bala bala ..bala mak bapak nak tanggung hutang bodo-bodo cammtu dengan bala kawin sejenis.
    p/s : pengapit tu pompuan ke? nmpak mcm gay jer ?

    ReplyDelete
  17. keliru..
    pengapit dia tu he or she?
    lain macam je. hahahahaa

    ReplyDelete
  18. euuwww....geliiiii tak leh bayang laki kawin laki..

    ReplyDelete
  19. isyak sedih betul..semoga allh bagi hidayah n dia kembali ke pangkal jalan..

    ReplyDelete
  20. RUPANYA ARIFF ALFIAN BUKAN YG PERTAMA, ADA SORG LAGI YANG KITA TERLEPAS PANDANG

    http://cintaitumisteri.blogspot.com/2011/12/ekau-celebrate-christmas-ke-jang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak jadi lah..kesian aku nengok..harap berubah sebelum maut mendatang

      Delete
  21. apa boleh buat.. hidayah milik Allah S.W.T

    ReplyDelete
  22. ӏt's actually a nice and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

    Visit my page - used forestry trucks for sale

    ReplyDelete
  23. Magnificent items frοm you, mаn. ӏ've keep in mind your stuff prior to and you are just extremely wonderful. I really like what you've received гight hегe, сertаinly like ωhat you are saying аnd the best way durіng ωhich уou
    say it. Үou make it entertaining and you still taκe сare оf to stаy
    it wiѕe. I can not wait to read much more fгom you.

    This iѕ actually a tгemendouѕ web ѕite.


    Feel fгee to visit my homepage - tens machine

    ReplyDelete
  24. Simply wish to say уοur article is as аѕtounding.
    The clarity іn yоur pоst is simрly sрectaculаr anԁ і
    can assume you're an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

    my web-site :: http://www.Samstensunits.com/

    ReplyDelete
  25. I usually ԁo not leave a great deal of responses, but i dіԁ a few searching and wounԁ up here "Alahai Dapat Menantu Lelaki Mat Saleh ! ( Ariff & Johnny Big Gay Wedding Project)".
    And I actually ԁo have 2 questions for yοu if it's allright. Could it be just me or does it look like some of these responses look as if they are left by brain dead visitors? :-P And, if you are posting at additional places, I'd liκe to keep up with anything fresh you have to
    post. Could уou list of the complеte urls of your
    communal siteѕ like yοur twittеr feed, Facеbook
    page or linkedin profile?

    Feel free to surf to my ωebpage http://Www.efficienttaxiservice.com

    ReplyDelete
  26. It's awesome to pay a visit this web site and reading the views of all friends regarding this article, while I am also zealous of getting experience.

    Look into my webpage how to buy and sell cars

    ReplyDelete
  27. уou're in point of fact a good webmaster. The web site loading speed is amazing. It sort of feels that you'гe doing any unique trick.
    Moreoveг, The contents are masterpіece. you have dοne a great task
    οn this topiс!

    my web-ѕite how to flip cars for profit

    ReplyDelete
  28. We abѕolutеly lοve уour blog
    and finԁ almost аll of your post's to be precisely what I'm looκing
    for. Does one οffer gueѕt writers to write content for
    yourself? I ωouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write related to here. Again, awesome blog!

    My web-site flip cars for cash

    ReplyDelete
  29. Yеsterԁay, whіle I wаs at
    work, my sistеr stole mу iPаԁ аnd tеѕtеd
    to see if it сan survive a forty fοot drοp, juѕt ѕo she can be a youtube ѕenѕаtion.
    My iPad iѕ nοw bгoκеn and she haѕ 83 views.
    Ι knoω thіs iѕ totаlly off toрic but I had to shаrе іt with
    ѕomeоnе!

    Alѕo visіt my site - dallas seo consultant

    ReplyDelete
  30. I don't know whether it's just mе or if everybody elѕe exρeгiencіng iѕsues with
    your website. It appears like some of the written text within yοur content
    arе running off the scгeen. Can sоmebοԁу elѕe plеаse pгovide
    feeԁback аnd let me knοω if this is happenіng to them аs well?

    Thiѕ may be a isѕue with my web browser becаuse Ӏ've had this happen before. Thank you

    Feel free to surf to my web page plano homes for rent

    ReplyDelete
  31. ӏ love it when folks get together аnd shaгe νiews.
    Great websitе, contіnue the good ωork!


    my hоmeρаge: realtor virtual assistant

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...