Wednesday, November 9, 2011

Setan Pun Tak Bangga Macam Ni Tau

tak cukup di badan motor.....

amek kauuu...kat helmet pun letak


~maaf, kualiti gambar hampeh sebab guna henfon cap ayam dari dalam kereta~

48 comments:

  1. astagafirullahalazim....yakin bebenor abe rempit ni...tdk syak lagi ini le muka rempit & yg sama waktu dgnnya..kita doakn semoga dia insaf...

    ReplyDelete
  2. astaghafirullahalazim...ape yang nak dibanggakan sangat tu???
    ya allah ya tuhanku....

    ReplyDelete
  3. dia dah tau,dia memang ahli neraka lah tu...hehehe!

    ReplyDelete
  4. Adeh! Nak kata apa tu eh? Kebanggaan yg bangang? Haishhh!

    ReplyDelete
  5. kata2 itu satu doa..
    bayangkan berapa ramai yg melafazkan kata2 tersebut setiap kali ternampak brader ni lalu bersama motor dan helmetnya. aku jek dah 2 kali.. huhuhu!!!

    ReplyDelete
  6. setuju dengan fara
    kebanggaan yg bangang!

    dan mungkin dia fikir
    dia amat cool - bila sanggup mengaku dia ahli neraka...

    gambate ne!
    senang aje nak masuk neraka ni

    ekekekekek

    ReplyDelete
  7. mmg yakin dia ahli neraka
    perhg

    ReplyDelete
  8. kat dunia nih boleh la tayang mcm tu..nt kat sana tahulah menjawabnya..

    ReplyDelete
  9. isk isk..sy sdg cuba pahamkan apa yg dia pikir atau dia buat smpi dia confirm sgt dia takkan jd ahli syurga..mungkin dia sdg menyesali dirinya sbb bnyk sgt dosa smpi dia rasa x layak jd ahli syurga..mungkinlah kan..

    ReplyDelete
  10. da siap booking tue...tahniah la...

    ReplyDelete
  11. mengaku awai2 ... baguihhhh ....

    ReplyDelete
  12. keh keh~dia da apply membership awal2 kot?

    ReplyDelete
  13. entah ape2 la. benda camtu pun nak bangga.. budak muda zaman skrang..

    ReplyDelete
  14. kdg2 org org suka membanggakan kebodohan mereka.. nauzubillah..

    ReplyDelete
  15. anak muda kita sudah lama berbangga membuat mender2 jahat... sungguh glamer kan? doc, anda telah 'menyokong' depa....hihihiiih

    ReplyDelete
  16. kesian. tentu jahil. keadaan sekarang dunia tunggang terbalek. yang api itu cool. muga ada yang dapat nasihat dan curahkan ilmu.

    ReplyDelete
  17. memang dier nak sangat kot jadi ahli neraka. camne agak nya nguper tuan punya badan.

    ReplyDelete
  18. SMG ALLAH JUA YANG MEMBERI TAUFIK & HIDAYAHNYA..AMIN...

    ReplyDelete
  19. nok, kenapa ko tak tutup plat moto dia?

    ReplyDelete
  20. Okeh.. apa kata kita pikir 'part' yang +ve lak.. dia merendah diri kot.. merendah diri.. hu hu.. jauhkan la dia dari jadi ahli di dalamnya.. AMIN..

    ReplyDelete
  21. Astaghfirullah... moga terbuka pintu taubat utk si penggunanya...

    ReplyDelete
  22. apa punya bingai la orang macam ni..ni kira dah reserve awal2 lagi..bajet ganas la padahal..huhu..

    ReplyDelete
  23. ni la orang kata jenih Firaun kot, setan pun takut..

    ReplyDelete
  24. Ish2 bangga tuh awal2 dah tau nak masuk neraka yer..

    ReplyDelete
  25. apa la, kelakuan macam tidak berakal..

    ReplyDelete
  26. aaiihh..

    bangga le tue bebudak tue..

    nak berlagak "cool" x kena tempat namanya nih

    ReplyDelete
  27. hmm.. teringin sangat nak jadi ahli neraka.. orang berlumba-lumba nak jadi ahli syurga.. semoga budak ni di berikan hidayah olehNya..

    ReplyDelete
  28. bangga giler eh..budak2 skrg mmg mcm tu..bangga buat benda x elok..

    ReplyDelete
  29. huh. . . DTA aka Dewasa Tanpa Akal

    ReplyDelete
  30. nak sangat jadi ahli neraka kut...

    ReplyDelete
  31. moga Allah berikan dia petunjuk...

    ReplyDelete
  32. astaghafirullahalazim..camana boleh mengaku ..
    orang islam ke tu doc..

    ReplyDelete
  33. secara tak lansung tiap kali orang bace, tiap tu la orang mendoakan die.. harap cepat la die tanggal sicker tu..

    ReplyDelete
  34. sapalah orang yg berani nak jadi ahli neraka tu. Mintak dijauhkan. spesis bangga tak bertempat.

    ReplyDelete
  35. tu kira brader macho yg nak cari- kelainan- tanpa- memikirkan- akibat-dan-implikasi-dari-perbuatan.....kan?

    ReplyDelete
  36. aloslah..bodohnya. dia ingat api neraka tu macam api rokok agaknya.kena cucuh batang rokok pun melalak, ni api neraka.

    ReplyDelete
  37. Ish2...mcm ni punye org pun ada ke?tak dapek nak nolong yo...hmmm

    ReplyDelete
  38. nak sangat ke dia tu... ish ish... mcm bangga pulak nak jadi ahli neraka. ape daaa

    ReplyDelete
  39. mmg btul2 nak tempah tiket tuh..hohoho

    ReplyDelete
  40. Die ingat neraka tu cam pegi sekolah je kotttt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...