Monday, November 21, 2011

Semoga Indon Tergolek

Sebenarnya, lama sebelum start Sukan SEA kat Indon ni, mommyZZ & Ziyyad dah lama sapot team bola Malaysia..

Ini buktinya..

di Lake Clifton, Western Australia, mommy & Ziyyad tetap patriotik tahu! Gigih bawa Jalur Gemilang (zayyan aja yang tak layan semua ni, tido..haha)


Malaysia Boleh!!  Harimau Muda boleh!!


Semoga Indon tergolek di Stadium Bung Karno malam ni..Ameen.



ps: aku yang gigih bawak Jalur Gemilang ke sana sebenarnya..keh keh keh

34 comments:

  1. Agak2nya team HM kena naik baracuda jugak ke malam ni?

    ReplyDelete
  2. biar tergolek indon yg angkuh tuh...!

    ReplyDelete
  3. tahu doh...haha

    baguslah semangat patriotik mcm gini yg kita mahu :)

    ReplyDelete
  4. Kakak pun doa juga doc... hari itu bayangkan stadium dia penuh dgn baju merah dgn kata-kata menghina. Sampai balik hotel pemain kita kena naik kereta kebal... betapa jumudnya peminat mereka kan... Dah kalah tak terima pulak

    ReplyDelete
  5. sungguh bangga kita sbgai malaysia :)

    ReplyDelete
  6. Wah ...DZ..patriotiklah..bagus!semoga harimau muda kita terus mengaum....

    ReplyDelete
  7. kagum ah! siap bawak JG besar tuh! saya pun bawak jugak JG ke mana2 saja. tapi taruk dalam purse la.

    *kat MyKad. heheh~

    ReplyDelete
  8. wah semangat...go malaysia go...hitam kuning

    ReplyDelete
  9. Semangat!!!! Jgn Kau tergolek sudah,haha... Go harimau muda!!!!

    ReplyDelete
  10. semangatnya...mmg harapnya team malaysia menang lagi

    ReplyDelete
  11. Sallam,

    Geram tengok indon yang buat onar dinegera kita.

    Tapi bukan semua, maaf buat indon yang baik dan tak buat onar.

    ReplyDelete
  12. salam,
    wahhh..semangat bawak jalur gemilang.. cayalah..jgn ada yg ingat tu bendera US sudah la..hehehe..

    ReplyDelete
  13. x sabar nk tgk games mlm ni...
    aummmmmm

    ReplyDelete
  14. Jarang org pergi melancong bawa JG. Bagus ni.

    Jgn pemain kita disumbat dlm Barracuda masa ke stadium sampai kaki tak boleh lurus sudahlah. Dengarnya hari tu mereka sumbat 10 org dlm satu barracuda yg sepatutnya membawa 7 org saja.

    ReplyDelete
  15. yelah..
    kita pun dah excited gak ni..

    ReplyDelete
  16. betul2 semangat tu. kemana aje bawak jalur gemilang...

    semoga garuda tumbang di kaki harimau..

    ReplyDelete
  17. malam ni final kan???

    ekceli - i wish vietnam yg dapat masuk final
    sebab penyokong2 indon ni
    amat kurang sporting spririt depa...

    dah boleh agak lah macam mana keadaan kat stadium tu nanti...

    apa2 pun - good luck utk team malaysia...

    pray for the success!

    ReplyDelete
  18. berapa ekor hantu agaknya yang
    indo letak depan pintu gol malaysia
    yg tolong pihak depa tu...hihi~

    ReplyDelete
  19. semoga kemenangan menjadi milik pasukan harimau muda malaysia..

    ReplyDelete
  20. gegak gempita rumah2 kat Malaysia mlm ni :D

    ReplyDelete
  21. amboiii..semangat tu namanya...

    ReplyDelete
  22. wah..patriotik sungguh..dee pun doakan Malaysia menang mlm ni..amin..

    ReplyDelete
  23. semasa cik ina mengomen ni Indon 1 Malaysia 1, bukan tergolek lagi, kalau dapat ku pijak , ku pijak sekali. tengah geram ni. go go chaiyok malaysia boleh.

    ReplyDelete
  24. puhh!! tergolek lah indon mlm ni..

    ReplyDelete
  25. keputusan 1 sama..
    saya pun sedang menanti..

    family doktor mmg stylo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...