Tuesday, November 15, 2011

Jelajah Negeri Sembilan

Maaf, seminggu ini rasanya tidak sempat untuk up date blog.
Aku sedang jelajah medical check -up melibatkan Syarikat Air N.Sembilan (SAINS) di serata Negeri Sembilan selama 5 hari, bermula semalam.

Semalam dah ke Kuala Pilah & Bahau.
Pagi ini akan bertolak ke Rembau, dan kemudian Gemencheh pula.
Hari Jumaat ni baru selesai.

So sorry kalau tidak sempat blogwalking ke blog korang.

Busy + Penat !

28 comments:

  1. xpe...jalankan tugas anda dahulu..


    Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

    IPAD 2 FREE untuk ANDA

    ReplyDelete
  2. Tugas itu sinonim dengan periuk nasi,kan? jadi utamakanlah tugas dahulu. :)

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah DZ sebab terpilih..

    ReplyDelete
  4. dah lopeh kampung ghupo ea....
    makan masak lomak cili api tak?
    hehehehe!

    ReplyDelete
  5. alaaa macam teringin lak nak ke Ulu Bendul.

    ReplyDelete
  6. takpe DD..utama kan kerja dan keluarga dlu..dah rileks sket leh lawat kami pula ye...

    ReplyDelete
  7. penat tu tak pe
    dapat berbakti pada masyarakat kan????

    ReplyDelete
  8. Selalu jenjalan cari makan... kali ini jenjalan buat amal sambil bekerja. Banyak ganjaran tu doc. walau busy dan penat...

    ReplyDelete
  9. singgah la umah mak mertua aku...hehe...

    ReplyDelete
  10. Negeri 9 tapi buat 5 hari. Mana tak busy dan letih. Lain kali buatlah dlm masa 9 hari ... hehehe

    ReplyDelete
  11. mmm.. tunggu Daddy Ziyad wat N3 makan2 & jalan2 kat N9 kot...

    ReplyDelete
  12. selamt menjelajah dan menjalankan tugas dgn baik yer doc..

    ReplyDelete
  13. meh sini sy tolong hapdet blog ni. haha

    ReplyDelete
  14. ada kaitan dengan kes di Ulu Bendul ke Doc?


    betul ke kes kencing tikus??

    dah lalu la Tanjung Ipoh tu!!

    ReplyDelete
  15. selamat bertugas dgn jujur ...salam, kalau ada masa singgah2 la..

    ReplyDelete
  16. SELAMAT BERTUGAS DAN MENJELAJAH DOC...

    ReplyDelete
  17. selamat menjelajah :)

    nak MDT updatekan blog ke???

    lalalala

    ReplyDelete
  18. wah!!! doc dpt kontrak ke?? tahniah ya....

    ReplyDelete
  19. ada singgah makan cendol pilah tak????

    ReplyDelete
  20. pilah kampung den...

    hehee.. x per daddy ziyad..paham jer tuh..tugas diutamakan.. =)

    ReplyDelete
  21. nasib ah ckp bagitahu..kalau x sy merajuk haha

    ReplyDelete
  22. Jangan lupa tapau daging salai...!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...