Wednesday, November 23, 2011

Denmark

Ini di William Bay National Park, Denmark. Apa yang anda nampak?

batu batu ini adalah sangat besar. Perhatikan saiz manusia, di sebelah kanan gambar.


Dah nampak? Dah perasan?
Aku zoom dekat lagi..

nampak apa?


Sorry, tiada hadiah untuk pop kuiz hari Rabu ini. :P

kalau bergerak ke arah kanan batu batu itu, anda akan ke Green Pool. Sangat best OK pool itu, cuma kami tak sempat mandi di situ sebab sejuk dan tak bawak bikini. ~haha


By the way, Denmark itu ialah di Western Australia, bukan negara Denmark. Keh keh keh.

45 comments:

  1. nampak ...cam kecik jeee kan ...

    ReplyDelete
  2. pengsan kalo doc pakai bikini! haha

    ReplyDelete
  3. nampak mcm punggung gajah je dr belakang...anyway telephoto lens ke? bikini? sapalah gamak nk pakai kat situ kan..

    Denmark? baru nk tanya percutian yg mana tadi...hehe

    ReplyDelete
  4. besarnya batu tu.. sampaikan tak perasan ada gambar org kan tepi tu masa mula2 tgk td..

    ReplyDelete
  5. besar giler batu2 tu...
    dan iols nampak cam belakang gajah - 2 ekor...
    hiks

    ReplyDelete
  6. La...igtkan Denmark betul tadi!

    Tapi apa yg ada kat batu tu? Tak nmpk pape.

    ReplyDelete
  7. mcm bon*** orang pun ada

    mcm gajah pun ada.. :D

    ReplyDelete
  8. best!!
    terasa lapang g tempat camni kan

    ReplyDelete
  9. Mereka menghargai alam... batu besar itu jadi tempat tumpuan pelancong menikmati keindahannya. Tempat kita?...hmmmm lama dah kena angkut ke rumah org kaya agaknya.

    ReplyDelete
  10. apsal aku nampak mcm org menonggeng..?

    ReplyDelete
  11. ikut komen atas lah .. macam gajah la... hehe ..

    ReplyDelete
  12. cantik.. banyak betul batu berbentuk gajah.. ;)
    nice place..

    ReplyDelete
  13. Saya nampak kecantikan alam semulajadi ciptaan Allah SWT.

    ReplyDelete
  14. nampak aper.nampak mcm muntut gajah jerk

    ReplyDelete
  15. Elephant Cove.... doc gajah2 tu kena sumpahan ke, jd batu?


    takpek den bayangan kok doc pakai bikini.... hahahaha lari sumo orang kek situ

    ReplyDelete
  16. nampak batu cantik yg besar je, yg tersirat aku tak nampak la, org kecit tu nampakla..adui....

    ReplyDelete
  17. ni memang betul betul batu gajah ni.. besar gila..

    ReplyDelete
  18. harap2nya tutorial kakcik tentang buat auto publish tu, membantu. :)

    kakcik

    ReplyDelete
  19. betul...batu itu nampak seperti gajah...:)

    ReplyDelete
  20. Saya nampak kebesaran Allah. Manusia terlalu kerdil

    ReplyDelete
  21. Ceit ingat DZ dah ke Denmark pulak. Baru nak tanya bila masa pulak ke sana .... ngeeee

    ReplyDelete
  22. saya nampak batu tu sangat cantekk..

    ReplyDelete
  23. TERTIPU DAH TADI..INGATKAN BETUL2 DERNMARK...

    ReplyDelete
  24. doc, nanti den mark kan dulu jalan2 nie ya hehehehehe...

    p/s: seriyes sy ingat negara denmark td hehehehee

    ReplyDelete
  25. nampak belakang gajah dlm erti kata lain bontot gajah..hahaha..

    ReplyDelete
  26. nampak apa? antu ke?

    hijab saya tertutup harini. eheheh~

    ReplyDelete
  27. den ingat Denmark betul tadi...haha

    tapi cantek la tompek ni bro...

    ReplyDelete
  28. tak dapat bayangkanlah kalau doc berbikini... maulah... aum.... aummmmmm... hahahaha

    ReplyDelete
  29. sabau jelah, baru nak tengok org pakai bikini:) ingatkan negara Denmark. SubhanaAllah cantiknya batu tu.

    ReplyDelete
  30. nampak batu....


    cantik permandangna dia...

    ReplyDelete
  31. kalau ko tak sebut ada org kat tepi tu, sumpah aku tak nampak...besar betul batu tu...


    cantik la kat sana...buat aku rasa nak gi sana jer...huhu...

    ReplyDelete
  32. Tu la pelik. Sejak dok kat Denmark ni, tak pernah dengar lagi ada tempat nama William Bay. Rupanya, bukan kat denmark scandinavia ni tapi denmark kat australia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...