Tuesday, November 22, 2011

Angry Bird

Di sebuah klinik, pagi ini....

Agus Saprono masuk bilik konsultansi, muka monyok..

Nia Ramadhani masuk bilik, masam muka..

Rudy Hartono masuk, tak ceria macam selalu...

Dr Daddy tanya: " Lohhhh..kenapa ??"





Lohhhhhh...kok burung Garuda sudah jadi Angry Bird???




Rasain lohhhhhh...


Auuummmmmmm!!!!!

Tahniah Harimau Muda.

36 comments:

  1. hahahaaa... tahniah pasukan Malaysia..

    ReplyDelete
  2. tak sesio den menjorit malam tadi..heheheh!

    ReplyDelete
  3. Kalau garuda menang, mungkin hari ini semua bibik mohon cuti! (~_~)

    ReplyDelete
  4. garuda yang berkali2 ganda lebih besar dari harimau tewas mutlak akhirnya!

    sangat bangga dengan harimau malaya!

    ReplyDelete
  5. hahaha..! sabor je lah..

    tapi kan..tapikan..mmg best le semalam..
    kami anak beranak menjerit sakan...

    tekak pun dah lain macam ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. angry bird spesis Garugda memang tengah panasss ni....Tahniah Harimau !

    ReplyDelete
  7. SEMALAM GEGAK GEMPITA RUMAH SEMALAM..APAPUN MMG BEST GAMES SEMALAM...HIDUP HARIMAU MALAYA :-)

    ReplyDelete
  8. ekekekeke
    jangan ada yg bakar airport plak dah lah ye...
    hiks

    ReplyDelete
  9. hahaha...anak sy kemain suka bila sy buka blog ni psl ada gambar angry bird besar..

    ReplyDelete
  10. Puas hati harimau dpt kalahkan garuda (*_*)

    ReplyDelete
  11. Garang2 garuda tu mitos je.. Ngauman Rimau tu yang realiti!!

    ReplyDelete
  12. Sy tak kenal Angry Bird! Terukkan?

    ReplyDelete
  13. He he..lucu..pandai doc buat n3 ni..

    ReplyDelete
  14. tunggu rossa plak masuk bilik doc..mesti ceria kan heheehhhee...

    tahniah malaysia..terbaek.....

    ReplyDelete
  15. berkenaan soalan yang diutarakan kat n3 cheqna tu...biasanya kalau ikut prosedur, jabatan sosial hospital akan hantar surat kepada pihak jkm...baru kita boleh amik tindakan dibawah akta kanak2 2001..dan kita akan bagi perlindungan la pada gadis tu

    ReplyDelete
  16. sudah kena Baham...

    tmbah lagi satu la watak Angry Bird pakai batik Jawa...hahhaha

    ReplyDelete
  17. hahaha...cantet perumpamaan..

    eh nia ramadhani keja kat klinik daddy kah? hahaha..

    ReplyDelete
  18. semalam angry bird kaler merah la yg paling angry. kihkihkih!!!!

    ReplyDelete
  19. memang terbaikkkk ............ tak sia2 menahan debaran ...

    ReplyDelete
  20. angry Garuda ek!

    hahahaha...

    iskh tak baek gelak kan org tau...

    wakakaka

    ReplyDelete
  21. tp dorang kalah pun x pe..emas dah 100++

    ReplyDelete
  22. seronok bila malaysia dapat ibu segala emas

    ReplyDelete
  23. he..he.. garuda patah sayap = angry bird..

    ReplyDelete
  24. tu la..angry bird jatuh tergolek dek keegoannyer sendiri..wachaaaa..hahaha

    ReplyDelete
  25. yup..tahniah buat pasukan harimau muda kita..

    ReplyDelete
  26. rasain pak.. kerek bona


    tahniah harimau muda ... tak sesia menjerit

    ReplyDelete
  27. gelakkkkkkk kuat saya............
    hahahhaha

    ReplyDelete
  28. hahahahahahha...saboooo sabooooo...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...