Wednesday, October 19, 2011

Wordful Wednesday : Jemputan Gathering 23 Oktober 2011

Hari Rabu yang penuh dengan kata kata  :P
Sebagaimana yang telah maklum, Insya Allah akan dianjurkan majlis gathering pada hari Ahad ni, di rumah Kakcik.

Kepada yang masih kabur, boleh baca ENTRI INI

Sebab lagi 4 hari saja lagi majlisnya, dan konsep majlis ialah potluck, maka adalah afdol kiranya kita buat survey...siapa yang akan hadir...dan kalau boleh beritahu, makanan apa yang mahu dibawa.

Saya mulakan dengan saya:

Nama: daddyziyyad
Status: hadir dengan isteri dan dua anak (3 tahun & 4 bulan)
Makanan: Nasi ayam hainan

Harap kawan kawan dapat beri kerjasama demi kelancaran majlis...dan jangan lupa hadir ya :)

37 comments:

  1. teringin nye nak hadir tapi apa kan daya!

    huhuuh

    ReplyDelete
  2. Kalau buat di JB kakak pasti dtg. Jauh sangat dan musim anak periksa akhir tahun lagi... Tumpang happy saja.

    ReplyDelete
  3. Nama: ibu muda (wani)
    Status: hadir dengan suami dan dua anak (2 tahun & 1 tahun)
    Makanan: jajan/biskut untuk anak-anak (dun worry, sy akan bawakan yg berkhasiat....hehe)

    ReplyDelete
  4. saya nak kena bagitau lagi kah?

    *mana rendang kanggaroo? mana? keh keh~~

    ReplyDelete
  5. sokong bujal..
    kitorg nak nasi kanggaroo hainan!
    hahaha

    itu nasi ayam sendiri bikinkah.. atau tempahkah?

    ReplyDelete
  6. Bujal - hampeh ko..hahaha...kang pakcik bawak betol betol, jangan tak makan! haha

    ReplyDelete
  7. h4ni3 - home made maaaaaaaaaaaaa....tak main lah tempah...special recipe MZ :)

    ReplyDelete
  8. semoga majlis ini berlangsung dengan jayanya..tak sabar nk tgk doc amek pic depa semua

    ReplyDelete
  9. mungkin tidak dpt menghadirkan diri. en. abem on duty... :(

    anyway.. have fun guys!

    ReplyDelete
  10. wah, seronok nnt dapat jumpa geng2 blogger..tp No rasa tak dapat la kot..hanya dapat lihat gambar dr DD je la nnt..

    ReplyDelete
  11. insyaAllah MDT dtg bersama kakak tersayang..ecewah!

    disebabkan tak tau masak, so MDT bawak apam dot2 jer lah yer.. :)

    ReplyDelete
  12. sedap tu nasi ayam :)

    takde coklat buatan mommy yang sedap tu...

    insyaAllah kak ati datang bersama
    rombongan hb dan 3 anak yang lasak

    makanan: kek

    ReplyDelete
  13. suka dengan komen bujal...

    tapi sayang kaklong tak dapat join...huhuhuhu!

    ReplyDelete
  14. dgn ini sy....

    NAMA:NOR AZIAN ISKANDAR
    STATUS: hadir dgn suami(29tahun), anak2, MUAZ (4tahun), MUIZ (1tahun 2 bulan)
    MAKANAN: kek coklat kukus (http://azian-muhammad.blogspot.com/2011/09/tolong-laaa-jgn-baca-entry-ini-kalau.html)
    harap maklum...

    ReplyDelete
  15. nama : Hanis Azla
    status : hadir dengan en.asben. Anak-anak tak confirm lagi dia org nak ikut ke tidak..
    makanan : pasta goreng.. tp klu last minit tukar menu lain boleh ke? he..he..

    ReplyDelete
  16. Teringin nak pergi, apa2 pun selamat bergathering la ya

    ReplyDelete
  17. insyaAllah...

    nak bawak aper ek?

    mmmmm

    ReplyDelete
  18. kerja..kerja..dan kerja..tak cuti owh..

    ReplyDelete
  19. maaf tak dpt hadir..sbb ada jemputan lain..kalau saya terasa nak singgah je boleh ke? hahaha..

    ReplyDelete
  20. bestnya menu ...munna comfirm x dpt dtg....

    ReplyDelete
  21. semoga apa yang dirancang..dapat dilaksanakan dengan jayanya.

    ReplyDelete
  22. semoga korang enjoy!!

    nok, nnt email aku adress ko nok kat sini:

    arel_121205@yahoo.com


    ada FM utk ko dari Bali...

    ReplyDelete
  23. alamat bestnya tapi kami dah ada program lain pada hari tersebut.

    All the best and have fun.

    ReplyDelete
  24. sayang sekali uncle tidak dapat hadir bersama kerana masalah keluarga.

    kakcik telah dimaklumkan lebih awal.

    ReplyDelete
  25. dr. daddy..!

    aisey..husband ajak balik kg pulak..ada hal..

    tapi masih dlm perbincangan lagik ni..
    kalau tak jadi balik kg.. ada le batang idung putu anak-beranak di situ..insyaallah

    *sedih ni kalau tak jadi datang..

    ReplyDelete
  26. Nama: AKUZLE AYU www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com

    Status: hadir bersama suami dan dua anak (6 tahun & 2 bulan)
    Makanan: cheesetart ajer....

    p/s: kutuntut rendang kanggarumu....hohohohooh

    ReplyDelete
  27. tak datang. kirim salam pada yg kenal2 zie ye doc..hehe..

    upload pic banyak2 tau doc..disni ada yg menanti update..hehe

    ReplyDelete
  28. Akan cuba sedaya upaya utk menghadirkan diri. InsyaAllah akan cuba berkungfu taichi di dapur sendiri*maybe dessert* di pagi hari.

    ReplyDelete
  29. iols tak dapat menghadirkan diri..

    happy gathering utk semua yg hadir!

    ReplyDelete
  30. nak bagi nama jugak.. hikhikhik..

    Nama: aizamia3
    Status: kalau hadir akan bawak en. suami dan 2 orang anak
    Menu: boleh bawak perut je tak..? (belum bincang dengan en. suami)

    psstt: kalau keadaan diri mengizinkan, saya akan hadirkan diri sebab setakat ni masih belum ok lagi mabuk2 ni.. :(

    ReplyDelete
  31. aisyeh... tarikh yang.......
    hmmm...

    ReplyDelete
  32. ooo .. best la... rugi x bleh pi .. jauh sangat ... nanti upload banyak2 gambar ye...

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum doc..

    merujuk kpd entri saya mengenai rawatan resdung secara lilin itu..boleh doc terangkan risiko dan bahayanya dalam sebuah entri khas tak?? berguna utk semua pembaca..

    trime kasih..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...