Monday, October 3, 2011

Maaf.

Maaf..

Saya tak dapat nak update blog macam biasa minggu ini..

Saya busy, di saat saat akhir untuk menyusun itinerary saya..untuk buat check list (cehhh..macam nak travel satu bulan gayanya! haha)...
Di saat para jemaah Haji bakal berangkat ke Makkah sekarang, saya sekeluarga pulak akan berangkat ke Australia Barat hari Khamis ini. 

Makanya minta maaf kerana tak dapat nak berkunjung ke blog kamu semuanya macam biasa..

40 comments:

  1. Selamat berangkat dan jangan lupa balik tau. :)

    ReplyDelete
  2. selamat pegi & balik. amik gmbr byk2 ye DZ :)

    ReplyDelete
  3. jangan lupa up gambo bagi makan kanggaroo ngan koala..

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti

    sila bwk ole2 utk kwn2 ..heheheh

    ReplyDelete
  5. ok .. bye2 ... jangan lupa Malaysia yea ... hahaha ...selamat bercuti..

    ReplyDelete
  6. semoga enjoy disana doc...

    klinik doc tutup gak ke?????

    ReplyDelete
  7. semoga selamat pergi dan kembali doc....

    ReplyDelete
  8. yang penting kite jumpa 23/10 ni ye! have fun!!

    ReplyDelete
  9. ole2 nya jgn lupa...hihii


    *selamat pergi dan kembali ye doktor :)

    ReplyDelete
  10. Seronoknyaa..bz packing yer..Moga selamat pergi dan balik.. Selamat bercuti yer..

    ReplyDelete
  11. selamat becuti untuk awak dan keluarga.. Have a wonderful holiday...

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti buat DZ sekeluarga!

    ReplyDelete
  13. Jangan lupa ambil gambar dua bujang comel tu bebanyak....

    ReplyDelete
  14. jgn lupa bawa charger bateri kamera...ahaks :)
    selamat pergi berlibur dan pulang ke Malaysia semula :)

    ReplyDelete
  15. Selamat bercuti ya DD..semoge selamat sampai ke destinasi...

    ReplyDelete
  16. yay!

    mase itu mahu tiba. susun jgn x susun. pegi juge tau york town. diorang kata cantik!

    ReplyDelete
  17. takpe...

    takpe..

    dimaafkan...

    asalkan ada ole-ole..hehehe :P

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti buat doc sekeluarga

    jangan lupa tembak gamba banyak2

    ReplyDelete
  19. Nak FM satu!!!!

    Semoga selamat pergi dan selamat kembali. Selamat bercuti...

    Nanti jumpa 23 Oktober!

    ReplyDelete
  20. if org g haji lagu dia panggilan haji..ni g ausie nama dia panggilan kanggaroooo

    ReplyDelete
  21. selamat ke Perth yea..
    cuaca sana ok la, boleh tahan dgn badan...

    jgn lupakan daku...huhuhuuuu

    ReplyDelete
  22. Selamat berangkat, makan angin ke nak tengok tengok tempat utk beralih angin...

    ReplyDelete
  23. ambil gambar cantik2 ye..moga selamat dlm perjalanan pergi dan balik..amin..

    ReplyDelete
  24. jangan lupa fridge magnet peta ostolea untuk aku! hehe

    ReplyDelete
  25. doa for yr safe journey.INSYALLAH

    ReplyDelete
  26. wah seronok nya! hee.. hv safe journey! :)

    ReplyDelete
  27. Selamat pergi dan selamat kembali..jgn lupe cerita nnt ye...^^

    ReplyDelete
  28. selamat bercuti. dgn muka tak malunya kc nak cakap .. jgn lupa ole-ole (FM dn Keychain)*hihihi*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...