Friday, October 28, 2011

Hoben Jang Hoben !!

Hoben Jang Hoben !!



Dalam perkembangan berkaitan;

Komen aku:

- padan muka kena godam !
- hidup jangan menongkat langit, pandanglah orang di bawah
- semoga N9 monang yo, den poie stadium ni, jangan kalah macam team den MU hari tu..haha



Walaupun aku asal Johor, tapi sebab kahwin dgn org Nogori, dan nak harap team Johor masuk final entah bila, maka team Hoben Jang Hoben jadi team angkat aku lah..hahah

40 comments:

  1. Oh website FAM kena godam. Kakak baru tahu. Hahaha.... biar dia rasa. Kakak tak sokong mana. Tapi masa tengok bila yg menang itulah yg kakak sokong.:)

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    DAH BELI TIKET KE ? LF SOKONG MANA YG MENANG (KA, KA) . SEBABNYA NEGERI ASAL TEMAN (PERAK) TAK MASUK LAWAN

    ReplyDelete
  3. saya pun sokong negeri sembilan tapi tgk kat tv sahaja..

    ReplyDelete
  4. Beli berapa keping tiket? Ada lebih tak? :)

    ReplyDelete
  5. esoknya ada Whitesnake.. saya pergi ;)

    ReplyDelete
  6. Oleh sebab den org nogori..kono laa sokong nogori kan.. Hobin Jang Hobin.. :)

    ReplyDelete
  7. wehh..samo la kito!
    padan muko FAM tu!

    tapi den layan kek TV yo...tak dapek nk poie stadium!



    HOBEN JANG HOBEN...


    tapi tak lah sampai bakar kerusi bila kalah...

    kalah menang adat perlawanan kan DZ?

    ReplyDelete
  8. boleh geng ngan 'oghang ghumah' den

    hahahahaa

    ReplyDelete
  9. Teman sokong Ganu kita sbb kita org pantai timur walaupun abah kita dah migrate ke Johor.

    BTW, saya jeles sbb awak bakal tengok "Live".

    ReplyDelete
  10. wah semangat betul DZ. Menang atau kalau pasukan nogori, Ahad telah diistiharkan cuti bagi seluruh NS hehehe

    ReplyDelete
  11. Eh, mcm kebetulan. Kmpg den pun kek Johor tp den kawen dgn org nogori gak. Hiks~

    Den pun somangat membaro nie. Tp bukan sbb den sokong nogori semato. Den pun suko gak Tganu sbb omak den kmpg dio kek ganu sano!

    Hahahah! Memano nogori pun, den suko. Tapi aura paling dokek, opkos la Sgor, tompek den membosa. Malangnyo, Sgor dah angkat bendero putih awal2. Tapi den tak kesah. Den masih ado N9 dgn Ganu.

    Hahahaah! (Salam kenal)

    ReplyDelete
  12. saya org pahang tapi harus sokong terengganu sebab my hubby asal sana hihi

    ReplyDelete
  13. hoben jang hoben!
    tetibo semangat tanah pusoko membaro dah nih!

    ReplyDelete
  14. saya terpaksa dan dipaksa sokong team ganu.. hihi. orang rumah, eh, hasben orang ganu.. siap nak belonggok kat umah adik beradik dia lagi..

    ReplyDelete
  15. hehehh.. beli jugak?
    ingatkan ko nak boikottt

    ReplyDelete
  16. sila jgn duduk ditempat yg salah erk..kang jerit hobin kat area peteh ganu peteh..abes....jd ikang kang..

    ReplyDelete
  17. samolah dgn den ni hah. omak den org n9, jd mmg patot den sokong 'hoben jang hoben' kann! walaupon team MU kito parah hr tu, tp den totap sokong sampai bilo2....

    ReplyDelete
  18. akhirnye....hr ni berjaye nk tepek komen kt sini.....asyik kene block jekkkkk...keh...keh..keh...
    fanatik nampak..............

    ReplyDelete
  19. DR
    rasamya terpaksa jd penyokong tegar Terengganu sbb hubby org terengganu..huhuhu

    ReplyDelete
  20. i pon sokong N9..sebab terengganu ari tue kalahkan perak masa final tahun 2001. bole?

    :-)

    ReplyDelete
  21. Iyo la tu.. agak ehh, satu haghi nanti (ontah bilo kurun) kalau N9 vs Johor.. team mano yg Daddy Ziyyad sokong yo?!!

    ReplyDelete
  22. cam best jek..

    zayyan ikut gak ke? hehehe

    ReplyDelete
  23. a ah..No sempat gak tengok laman web tu sebelum ianya di tutup td..

    pe2 pun kite lawan ye..No xde la nk sokong sangat bola tp dh trg masuk final tu rase bangga ada la sket..hehehehe

    ReplyDelete
  24. cayalah nogori....den duk nogori kono la sokong nogori huhuhhhh

    ReplyDelete
  25. padan muka FM...hahahhah
    kan dah kena turunkan harga ek

    ReplyDelete
  26. best !

    kali terakhir saya ikut suami pergi masa Pahang ranking 'atas-atas' dulu... (lama tuuu..... anak pun takde lagi)

    ReplyDelete
  27. bengang..bengang pun boli gak yek..hihi

    kito dok dokat dgn nogori jadi
    kito sokong nogori lahh :)

    ReplyDelete
  28. walau tak minat bola. nak tau gak apa keputusannya..
    nanti syer entry ya

    ReplyDelete
  29. sokong je lah mana2 pun sebab saya asal perak dok kedah ... dua2 negeri non adooo... haha

    ReplyDelete
  30. ada lawan bola ke???? mana ..bila ????/

    ReplyDelete
  31. Tahniah buat pasukan N9...penyu menangis lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  32. Menang ke kalah? Lupa plak dahhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...