Monday, October 17, 2011

G'day mate!

Assalamualaikum semua!
Dah kembali bekerja..huhu..

Gambar-gambar pun belum sempat download..

Ni di Busselton Jetty, jeti terpanjang di hemisfera selatan, 2 km panjang.




malas rasanya nak kerja..haha..
Ok lah..nanti sambung lagi..nak ambik mood menulis blog setelah 10 hari tak menulis.

45 comments:

  1. seronoknya kalau dapat mancing kat situ .. mesti ada orang mancing kan !

    ReplyDelete
  2. baru naik cuti mmg lama lah nak hilang blues tu...hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti lama nak amik mood, tak per, masukkan gambar tanpa kata2 pun worth a thousand words :)

    ReplyDelete
  4. selamat pulang DDZ! dh lama bercuti mistila mlas nk keje..btw klinik sendiri kan? nk curik tulang bulehla kut hahaha

    ReplyDelete
  5. Good day to u too, Dr. Welcome home. Welcome blogging.

    ReplyDelete
  6. hopefully , lepas cuti panjang nie , lebih tekun bekerja

    ReplyDelete
  7. wah wah wah
    syoknye dia....
    moga cepat2 dapat mood menulis tu ye =)

    ReplyDelete
  8. jalan tak sampai hujung jeti!!??

    ReplyDelete
  9. Tak sbar nak tengok gambar 2 hero di sana.:)

    ReplyDelete
  10. nampak beno panjang jeti tu sampai ada landasan keretapi..

    ReplyDelete
  11. hai seronoknya la kan..tk sabar nk tunggu ni gambo2 seterusnya...kalau dh klinik sendiri...mc pun boleh kan? haha...

    ReplyDelete
  12. welcome back doc.... tak sabar nak tgk pic2 kat sana

    ReplyDelete
  13. welcome back mate.. he..he.. dah syok bercuti nak kerja pun tak datang mood lagi yer.. tak sabar juga nak tgk2 gambar2 kat sana tu..

    ReplyDelete
  14. sama la... terlalu malas nak mulakan segala.. hehehe

    ReplyDelete
  15. Jangan lupa temujanji kita. :)

    ReplyDelete
  16. saya pun malas nak keja jugak..nak bercuti ja...

    ReplyDelete
  17. welcome back DrDZ :)

    MDT dtg menyeru roh rajin ..hehehe

    ReplyDelete
  18. welcome back doktor...
    fuh!!
    selalu kalau rawatan en zalie dihospital ayu akan teringat dan terbayangkan doktor..
    hahahahha


    PS: cun nya pic2 tuuu

    ReplyDelete
  19. hi doc..
    sonok tgk kalian bercuti:)

    ReplyDelete
  20. cer doktor cipta ubat nak kasi xmalas...hehehehe(nyorokkkkk)

    ReplyDelete
  21. tengok 2 pic tu pun dah syiokk

    apalagi tuan badan yang pi sana tu...

    pssstt...ada rasa seperti badan tinggal
    di sana lagi tak :P

    ReplyDelete
  22. bukan doktor je rasa malas nak kerja...sy pun sama...huhuu

    *nanti sy snap gambar kulit kepala kakak. nak jugak tahu apa kata doktor lain :)

    ReplyDelete
  23. ermm ...biasalah tu kalau dh lama x tulis...

    ReplyDelete
  24. selamat kembali DD...wah, lepah no No nk tengok semua gamba2 yg menarik tu hehe..

    No punya LMP 6/9..td No br jmp link dia cmne nk kira..dia cakap duedate No 12/6/12..dan usia 5mgu 6hr..ni link dia..

    http://www.edaransalindah.com/menarik-pengiraan%20tarikh%20bersalin.htm

    ReplyDelete
  25. Selamat kembali bekerja yer doc.. :) Biasa laa tuh dah lama bercuti nak kena ambik mood balik yer.. plan kayuh yer.. :) Cantik gambar.. :)

    ReplyDelete
  26. wahhh...semua senyum nampak gigi mesti best kat sana...

    ReplyDelete
  27. welcome home!
    dan
    selamat berkerja!

    ada bwk balik stok dgg kanggaru tak? kata nak buat rendang..

    ReplyDelete
  28. selamat kembali & selamat berpijak di bumi nyata....hahaha

    ReplyDelete
  29. wahhhh, seronoknya melancong kat situ... bawa pulang ole2 ya.. ehe

    ReplyDelete
  30. la itu je, mana gambar australia lagi. happynya mommy ngan dua orang tu. Diharap rajin-rajin rawat pesakit ye.

    ReplyDelete
  31. alalallalalla teringat sane......;((((


    best kan?

    ReplyDelete
  32. sama lah kita ni doc. ni tgh cari tune balik nak menulis

    ReplyDelete
  33. seronoknya dapat bercuti jauh2...


    .

    ReplyDelete
  34. welcome home DR! :)
    wee bestnya bercuti heheh ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...