Monday, October 24, 2011

Gathering 23 Oktober 2011: Awas, penuh dengan gambar aja..haha

Gathering bloggers semalam adalah ohsem!! (ekekekeke, saya baru tau ayat ohsem ni dari FB, pagi ini)

Sila layan gambar gambar yang banyak ini. Jangan muntah! Haha..

Dari kiri: Isteri BujalX, makcik apron merah yang vogue(kak azieazah..ekekeke), MDT yang diva, kakchik ella yang vogue juga..ekekeke..& my wife, mommyZZ  

Tiga jejaka hebat :  aku, uncle Gedek dan Bujal. Haha..patotnya aku pakai baju hitam All Black semalam, baru sedondon!  


Bersama suami tuan rumah(suami kakcik) yang peramah! Best kalau boleh lepak lama lama dengan beliau.
Sebahagian bloggers..sebenarnya posing untuk masuk dalam blog uncle Gedek! haha
Ini buktinya! Masing-masing sibuk nak tengok gambar sendiri masuk tak dalam frame uncle Gedek! miahahaha..Kak Azieazah yang paling excited nampaknya! ekekekeke

Sesi wanita bergambar dengan jejaka idaman Malaya! hahaha...Dari kiri Ati Masrif, kakcik ella, makdaraterdiva(MDT), perlu ke diperkenalkan lagi jejaka ini..ekekek, Azian dan kak Azie
Dari kiri: GBAzianBujal dan aku. Aku sorang aja yang duduk bawah redup! Haha
Bergambor beramai ramai lagi..Datuk LF pun ada, sempoi tahu beliau! :)  Ada juga dalam gambar ialah akak Nyanyisunyi
Kat majlis gathering semalam, semua bloggers ala ala selebriti, berebut rebut paparazzi ambik gambar...haha
Amboi amboi amboi...apa yang digossip kan tu Ati Masrif & GB??  Tergelak besar Hanis dengar tu...ekekeke
Azian yang tak perasan aku ambik gambar ni curi curi..ekeke..Respect lah Azian sekeluarga datang dari Pahang! Dan Ibu Muda terseyum girang posing kat kamera aku! Khabarnya Ibu Muda dah gi interview nak jadi kru Hot FM! Good luck. Jangan pekena Panggilan Hangit kat geng blogger udah la ya..hahaha
Gambar gambar berikutnya pula, ialah gambar anak anak dara dengan Zayyan :)

 Mas  dengan Zayyan. Kecik aja Mas ni orang nya :) Tahun depan dia nak gi Kashmir! Jeles aku! Haha
Azreen  dengan Zayyan. Dia tak lama lagi dah tak jadi anak dara lagi. Selamat naik pelamin BDC !!
Oppsss..ni bukan anak dara. Sorry. Ni Hani, dah jadi mak orang! Haha
Zayyan with akak (ekekeke) GB. 


Sekalung terima kasih buat Kakcik sekeluarga yang sudi sediakan venue(rumah beliau) sebagai tempat gathering...siap pasang khemah lagi!  Dan minta maaf kepada rakan rakan semua, sebab semalam nasi ayam yang MommyZZ buat tu, terlupa nak bawak salad/timun sebab excited sangat nak join gathering ini! Dan kuah kicap (nama pun nasik ayam hainan, kenalah ada kuah kicapnya kan) nya tertumpah masa on the way ke rumah kakcik, so tak dapat lah kalian makan nasi ayam tu dgn kuah kicapnya.

Oh ya, satu lagi, maaf juga buat rakan rakan yang hadir semalam yang tak dapat coklat home made MommyZZ...syiok sangat berborak, sampai tak sedar ada kawan kawan yang dah balik! 
Korang semua memang best!


54 comments:

  1. ala rugik tak pi semalam punyalah takde ektibiti semalam nk buat hahahaha
    best tu ade ankel gedek..maintain je yea ankel gedek muka camtu jugak

    ReplyDelete
  2. Memang best sesangat2... pasni kita berjumpa di mana pulak? :)

    ReplyDelete
  3. Gmbr dr kamera DLSR doktor lawa gila. Jeles ok. BTW, nice to meet u, Dr and Mrs Dr. Hihi.

    ReplyDelete
  4. terima kasih buah tangan dari keluarga ZZ...(",)
    cukup cukup je 4 orang adik beradik tu makan, tp berebut nak yg bentuk bunga..

    ReplyDelete
  5. memang ohsem!

    tapi aku kempunan rendang kangaroo!!!!!
    hahahah

    ReplyDelete
  6. hambooi.. hamboiiiii meriahnyer..... jeles tauuu....

    ReplyDelete
  7. eh, nasik tambah

    beza bila zayyan bergambar dgn anak dara & mak dara

    anak dara - semua anak dara je yg pandang kamera, zayyan tidak

    mak dara - see, zayyan tgk kamera dgn jayanya!!! yeayyy.. haha!

    ReplyDelete
  8. memang ohshem .. ni boleh kira macam prelude deepavali ! hehe

    tahniah semua dan semuanya ceria !

    ReplyDelete
  9. suka suka suka!

    :-)

    next time kita wat gathering macam nie lagi yea ;-)

    ReplyDelete
  10. walopun sy x dpt turun kl..
    puas hati dpt tgk gambar..

    :}

    thanks ddy ziyad.. nway, rendang kanggaroo nye gambar x der ker? kiki

    ReplyDelete
  11. alah..takde kicap pun dah sodap..!

    bertambah2 budak2 ni (anak2 teman) makan..! ekekke

    ReplyDelete
  12. DRZZ sume gmbar pun ohsem!

    i likeeeeeeeee.. :)

    ReplyDelete
  13. mekasih td ada gak mention nama akak..tp bila dh otw nk balik baru teringat tk pegang pun bby zayyan dan oooo..ada ole2 dr mommy ZZ ke?...tkpe next time ada lagi kan..apa2pn memang best jumpa member2 semua walaupun akak tk berapa mesra atas sebab2 tertentu..insyallah lain kali tk sunyi sepi lagi...

    ReplyDelete
  14. huhuuuu...kempunan cekelat tu! :)

    mujur terselit gak gmbr budak pepel tu...(masa tu ready je doktor nak snap gmbr...haha)

    kuah kicap nasi ayam...heran gak tak ada. tp tak la nk tanya...rupanya itu cerita dia ye...hihihiii

    *siap la dr faiz lepas ni kena panggilan hangit.,...hahaha

    ReplyDelete
  15. menarik.. ;)
    jeles sekejap.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  16. ohsem!!!! best gak sekali2 berjumpa berborak gitu kan?

    saya rindu Zayyan sudah! oh demam! hahaha!!!

    pssttt....cekelat mommyZZ sedap giler!!!!

    ReplyDelete
  17. HUuuyyooo....memang jeles aku yg tak pergi ni...!!!kalu tak dapat gak bergambar beramai2....

    ReplyDelete
  18. DRDADDY

    sukanya tgk gambar..ehh mana dr singa ?
    tetiba nak tgk dia..

    apapun mintak maaf x dpt attend..sbbnya ada teman dtg bertamu..huhuhu

    sgt jeles tgk zayyan digomol ibu2 di sana..

    ReplyDelete
  19. mmg owesome.. harap2 dapat bertemu lagi dgn semua.. terima kasih untuk coklat tu.. akak dapat juga smlm..

    ReplyDelete
  20. suka tengok para ayah memegang anak masing2...ayah mithali ni..haha

    ReplyDelete
  21. wah seronok nmpknya..apsal sy tgk muka bujal semakin lonjong..pastu uncle gedek tu muka mmg mcm tu je ke..xde perasaan langsung..hahaha..

    ReplyDelete
  22. wahhhh bestnya, jeles tgk gambar ni...huhuhu

    ReplyDelete
  23. Jelesnya kakak tengok gambar. Kenapa tak himpun semua anak-anak blogger pastu gambar satu group. Nanti besar boleh tengok balik. Baik pulak Zayyan tak kira siapa dukung semuanya dia buat donno je:)

    ReplyDelete
  24. Tahniah... meriah sungguh nampaknya

    tengok gambar pun jadi lah... jelesnya tak dapek join

    ReplyDelete
  25. tq share gambo.Baru le dpt tengok Abg gedek senyum!

    ReplyDelete
  26. Tahniah.. gathering uols berjalan dengan lancar.. :)

    ReplyDelete
  27. teringin sangat nak pergi..tapi nak buat macam mana...insyaallah..lain masa..masa tu pun nanti agaknya zayyan dan besar dan..seronok tengok zayyan..ramai yang dapat dokong dan bergambar..tak nangis pun dia.

    ReplyDelete
  28. Banyak dah komen sampai Kak Azie tak tau nak komen apa lagi dah... apapun terimakasihhhhh!!!!


    *tips: lain kali jika nak bawa makanan berkuah spt kicap tu, bungkus dalam plastik, baru boh dlm bekas bertutup tu.

    ReplyDelete
  29. ayu mmg kena tabik toing2 kat doktor. sebab kamu punya entry ttg gathering mmg terbaik..

    semua geng2 ayu dah dapat kenal..
    sebenarnya dah lama nak skodeng anak dara yang tuuuuuuu...

    hehehhehe...

    kalian mmg hebat,,
    pintu doremon ayu tak berfungsi.. hehehe

    ReplyDelete
  30. kita nak gak cokelet bunga tu ... tak aciii ...

    ReplyDelete
  31. eh...bila pulak snap gambor curi ni....?
    hehe.. kak ati pun dah lupa apa
    yg kami (gb, ati n hanis) borakkan yek...

    gelak besor hb kak ati tengok
    picca dia pun ada gak ...hehe

    anyway nk habaq nasi ayam mommy
    memang 5star ok...sedappp
    ni hb kak ati sendiri yg ckp
    dan dia juga sgt terkilan tak dpt
    bergambar dgn zayyan yg comelll
    sbb wife dia yg pegang kamera
    ntah hilang keman...hehehe

    ReplyDelete
  32. Wa..sesungguhnya terbit jiwa yg jeles tgok gbr2 tu..apakan daya..tak kesampaian..huhu..jeleihnya...

    Jawab komen : alergic reaction? Tp iekdg kan kulit akak nora memg suka timbuk merah2 gatal..pastu ilang..datang dan pergi..pernah mintak ubt dgn doc..tp mcm tu gak la

    ReplyDelete
  33. next time kita gelak samai retak!

    ekekeke....

    ReplyDelete
  34. ok, cekelat tuh dh jd perhiasan dlm perut dah. tqvm again utk 'rendang kanggaru' itu jugerrr...>>sudah berfungsi dgn jayanyer...

    ReplyDelete
  35. wah..meriahnya...

    mesti happening...

    ReplyDelete
  36. kena apit dgn wanita jelita pun tetap uncle gedek tu kontrol muka ek...hehehehe

    ReplyDelete
  37. memang sangat ohsem n cool you know...haha...nk address, nk hntar soubenier

    ReplyDelete
  38. uncle mesti femes ahad tu kan. hehehe

    ooo... baru la kenal wajah GB

    lagi plis!

    ReplyDelete
  39. syoknya jumpa2 geng2 blogger. lama dah tak main jumpa ramai2 gini.

    ReplyDelete
  40. gambo no 3 tu apesal saya doc????/aishhhh....crop laa dulu...dah tak cantik gambo...hehehehheh

    apa2 pun mmg seronok kan????

    ReplyDelete
  41. mmg ohsem...tgk gambar je dah terasa kemeriahannya

    ReplyDelete
  42. ehh ehh.. baru je sat tadi tgk gmbr kat MDT :)

    ReplyDelete
  43. waaaaah...seronoknye dapat jmp ramai2 ni..tahniah kpd kakcik ye..

    ReplyDelete
  44. seronoknya. bila lagi nak wat cam ni. baiknya hati kak chik bagi rumah dia sebagai tempat pertemuan. doc gambar juadah mana?

    ReplyDelete
  45. Meriah, ramai yang pakai hitam merah tambah meriah dan berseri. Mmg pakat ek pakai baju hitam atau merah? Tapi kenapa DZ pakai Kuning?

    Sorrylah Ate ni ketinggalan zaman, bukak blog seminggu tak sekali. Jadi macam tak alert dg perjumpaan blogger tu. Tambah pulak asal hujung minggu Ate sibuk manjang dg meeting dan program persatuan kakak-kakak tea lady :).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...