Wednesday, September 14, 2011

WW: Edisi Emas


aku simpan dalam perigi, boleh gitu? ~haha

27 comments:

  1. ramai orang nak tolong simpankan tu ;)

    ReplyDelete
  2. skang musim org buat pelaburan dinar emas ni kan..

    ReplyDelete
  3. 300 gm??? wowowoo...

    sya pun sket je...huhu

    simpan baik2... temapt yg org tak sangka la...

    ReplyDelete
  4. simpan dalam tanah jadi harta karun

    ReplyDelete
  5. Hahaha..saya belum beli lagi lah jongkong emas...cuma cuba klik pada pautan kat bawah gambar jongkong tu..isu sekarang: SAFE BOX kat bank dah sold out, waiting list dah beratus ratus org!

    ReplyDelete
  6. Kasi sy yg simpan ngan charge terbaik hihi

    ReplyDelete
  7. lani tak tau nak simpan mana
    barang2 emas ni...

    pakai takut...

    simpan kat rumah pun takut...


    ^_______________~

    ReplyDelete
  8. Nak juga tolong simpankan bleh?

    Weols simpan dinar jerk.. hehehe

    ReplyDelete
  9. ada org smpan emas dlm tong beras lg tak??

    ReplyDelete
  10. saya simpan dalam perut je la~keh keh~

    ReplyDelete
  11. Lepas ni bank akan adakan lebih banyak safebox utk org simpan emas. Bisnes yg bagus tu

    ReplyDelete
  12. simpan dlm safebox lah..lagi selamat..

    ReplyDelete
  13. simpanan masa depan ni. tak akan rugi katanya.

    ReplyDelete
  14. wa mintak usben belikan brg emas..pun emas jugak kan..hahahahhaha

    ReplyDelete
  15. akak pun boleh tolong simpankan...hehehehe

    ReplyDelete
  16. doc..simpan dlm peti ais yg bahagian ikan punye tau hehehehee

    ReplyDelete
  17. kampung saya ada perigi

    nak tumpang tak?

    ReplyDelete
  18. boleh buat bisnes safe box ni.. heehee

    ReplyDelete
  19. terus terang cakap.. seketul pun akak takde.. he..he..

    ReplyDelete
  20. beli jer gelang/rantai/cincin utk MZ
    agak2 terdesak kang, boleh gak jual
    hehe

    ReplyDelete
  21. tak mampu den


    doc boleh la... kayo

    ReplyDelete
  22. kalau safebox kat bank dah full .. mehh simpan kat safebox kat rumah sy ...hehe ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...