Wednesday, September 28, 2011

WW: Edisi Botak

Janji sudah dilaksanakan.


bila dah tumbuh sekata, barulah saya hensem untuk hadiri gathering bulan depan!




50 comments:

  1. amboi pndai benor dia topang dagu ye...comel gitu...

    emm masuk belog ambo sat no...kalau terer boleh la jwb teka teki..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau tak sekata gak
    pakai topi je la ye

    ReplyDelete
  3. tak tahannn...comellll saaaaangaaaattttt!!!

    ReplyDelete
  4. " I wonder who will hug me during the gathering..hmmm" *second pic*


    eeee...geram nya kat zayyan..rindu pulak kat ziyyad..mana beliau doc?

    ReplyDelete
  5. posing no2 sangat2 cute!

    geramnya tengok baby comel ni!
    muahhhhhhh n muahhhhhhhhhh utk zayyan

    ReplyDelete
  6. 20mm,olympus dan canon adalah camera p&s...dslr sony..kamu tk mahu tekakah? saya mahu pergi tempat plg best dlm semenanjung..jauh dr sikit dr melaka :)emm bujal perlukan pertolongan :)

    ReplyDelete
  7. suka gambar no. 2 tu...comelnya :)

    ReplyDelete
  8. comelnya... pandai posing plak tu

    ReplyDelete
  9. Alamak .. so kiut. Sumpah makcik tergoda. nak pulak gmbr no. 2 tu.

    ReplyDelete
  10. pandai dah mengadap kamera...ai like..:))

    ReplyDelete
  11. ewahhh, dia lak nak melaram lebih utk gathering ek...heheheh

    abisla kena gomol nanti...

    ReplyDelete
  12. caption gambar bawah: hmm, sempat ke tumbuh balik sebelum gathering ni??

    ReplyDelete
  13. zayyan... ensemnya, anak sapo la ni


    menci tul la doc ni, takyahlah bawak zayyan tu... jeles ni tak dapek gomol pipi tembamnya tu

    ReplyDelete
  14. dah meniarap????

    cepatnye!

    oh saya dah makin tua!

    time please slow down.

    ReplyDelete
  15. alah comelnya topang dagu gitu

    gigit kang!!

    ReplyDelete
  16. wahhh ... pandai nya posing .... cute la...

    ReplyDelete
  17. iishhhh comelnye, ni yg tetiba rasa nak preggy sowang lagi. bestkan tengok baby, rasa sejuk hati ni

    ReplyDelete
  18. wah...dah nampak
    ketokohan nak jadi model
    voley tak daddy...hehehe

    ReplyDelete
  19. serius, comei sangat2 zayyan ni...
    pandai posing!!!

    ReplyDelete
  20. Halla halla halla.. tomey2 nyer!!!

    ReplyDelete
  21. eh..eh...pandainya zayyan tongkat dagu...

    ReplyDelete
  22. waaa...biaq macam ni ja pun tak pa...comey sgt...macam anak patung.rasa nak picit2 ja.

    ReplyDelete
  23. botak pun hensem
    nanti daddy boleh tumpang 'cermin' muka kat kepala zayyan.. hehe

    ReplyDelete
  24. comey sggh...terserlah kecerdikan dia...

    ReplyDelete
  25. kalo x tumbuh melata cemana? x juin gath?? ehehehhe...

    ReplyDelete
  26. dua2 gambar uncle suka tengok tapi gambar ke dua lagi suka !

    ReplyDelete
  27. kawaiiii!!! cik na kidnap bawa ke jepun ye..

    ReplyDelete
  28. untie kalu jadi jumpa kamu

    mmg untie gomol sepuas mungkin

    tunggu!

    ReplyDelete
  29. hensem la...boleh geng ngan Mifz nih....

    ReplyDelete
  30. lupo lak nk bg tau...kedai den kek dlm Carrefour Bukit Rimau@Kota Kemuning,Shah alam..:)

    ReplyDelete
  31. SEBAB ZAYYAN COMEL SGT, SAYA DAH AMIK GAMBAR DIA JADIK WALLPAPER SAYA. BOLEH YE DEDIIII.... :D

    ReplyDelete
  32. comel sangat.ee cam muka doc. pandai plak tangan dia wat cam tu ye.

    ReplyDelete
  33. alahaiii.. comelnyer!!! yg penting kecik2 dah pandai pose ni.. hehe.. bila tgk gambar ni tak sabar plak nak tunggu lil caliph kt dlm perut ni kuar.. hehe..

    salam perkenalan doc!

    ReplyDelete
  34. ya hampunn!! sgt comel posing nombor 2!!
    heheheh geram betul tgk! hiks.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...