Thursday, September 22, 2011

Jemputan Rasmi Majlis Gathering: 23 Oktober 2011

Assalamualaikum.

Dengan ini, saya ingin menjemput rakan rakan blogger semua, untuk ramai ramai hadir memeriahkan majlis perjumpaan/gathering yang akan diadakan pada tarikh dan tempat berikut:


23 Oktober 2011, Ahad
Dari jam 2pm - 7pm
Bertempat di rumah kakcik Seroja, Taman Kencana, Kuala Lumpur
Konsep: Pot luck



Boleh KLIK DI SINI untuk melihat peta.

Untuk solat semua, jangan risau, rumah kakcik Seroja dekat dengan surau.
Semua dijemput hadir.


Pautan kalau ada yang tak faham gathering apa ini, Di Sini.

Di harap rakan rakan boleh beri pengesahan kehadiran samada melalui blog saya, atau blog kakcik Seroja.Tiada tarikh tutup pengesahan, sebab anda semua pasti perlu susun jadual masing masing. Cuma diharap boleh sahkan tidak terlalu lewat dari tarikh perjumpaan, 23 Oktober 2011.

Mungkin juga boleh war war kan nak bawa apa sempena pot luck ini ..hehehe..
Supaya dapat variety of foods  :)
Macam Bujal, contohnya ..dia dah cop nak bawak spaghetti...ekekeke..

Ok, hope to hear from you guys.

48 comments:

  1. Kalau tak da hal lain, InsyaAllah KC pun nak datang.

    ReplyDelete
  2. doc...
    sy insyaALLAH datang
    bawak kek coklat kukus dambaan hati...
    nnt doc bgtau sy ye, jumlah berapa org yg nak dtg...
    019-7024174, sbb kl ramai sy kukus byk, kl sikit yg dtg sy kukus satu aje...heheheh...voley?
    buat masa ni 23hb tu takde apa2 lagi laaa...

    p/s sy dtg dr jauh ni taw...heheheh...

    ReplyDelete
  3. Mudah2an apa yang kita rancangkan akan menjadi kenyataan. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  4. wowwww! leh join ni..
    insyaAllah akan menghadirkan diri
    errr..kalau bawak diri jer ok dak??? :P

    ReplyDelete
  5. Salam Bro...selamat hari raya..baru berkesempatan singgah selepas baraya sakan..
    alamak, teringin gak nak join, tapi buat masa ni tak mengizinkan la....

    ReplyDelete
  6. dekat je tu..nti sya confirmkan kehadiran sebelum tarikh tu ye..

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah kalau tak ada aral merintang, saya akan cuba hadir bersama pasangan.

    ReplyDelete
  8. insyaAllah,, akan hadir.. menu yg akan dibawa masih terfikir2 lagi.. akan dimaklumkan kemudian..

    ReplyDelete
  9. aduhai..
    kalaulah dekat..
    ayu dah siap2 buat ibu paste bandung,,
    moga semua geng2 blogger datang..
    ayu doakan y terbaik ya

    ReplyDelete
  10. Nak datang...tapi tak tahu lagi nak bawa apa...

    mungkin dessert....puding gula hangus :)

    ReplyDelete
  11. insyaallah akan datang...malam ini nak balik selak buku resepi untuk menunya...

    ReplyDelete
  12. insyaAllah

    tengok apa yg takde dlm menu
    org lain

    nanti itu yg kita akan bawa :)

    ReplyDelete
  13. kalau schedule duty abem free, insyaallah akan menyemakkan diri juga.. hihihi!!

    ReplyDelete
  14. insyaallah

    kalau dpt 'green lite' dr aBear , kita orang akan sampai




    Sila terjah blog pB ...
    ada gambar menarik

    ReplyDelete
  15. wah...ramai yg comfirm nak dtg...syoknya...

    ReplyDelete
  16. aduhaiiii, bestnya, wish i could be there.
    Status: Tak Hadir
    Sebab: Jauh

    ReplyDelete
  17. insyaallah....nanti kita call kakcik

    ReplyDelete
  18. insyaAllah... masih punyer banyak masa utk bagi keputusan. ada due date kah?




    saye bawak perut kosong. hehehehe... gurau!

    ReplyDelete
  19. kalau aku datang, semua orang kena bagi hadiah besday utk aku!

    hehe

    ReplyDelete
  20. waaaa, hanis azla nak pegi, ati masrif nak pegi, putubambu pun nak pegi, mak dara pun pegim nmo2 pun pegi, kak ngah pun pegi, bestnye, kalo dekat akak pun nak pegi, boleh jumpa semua yg ada, ni jauh kat kedah camne la nak pegi.
    tolong mkn utk akak skali ekkkk...huhuhu

    ReplyDelete
  21. Macam masih panjang masa tapi kalau tak confirm dari sekarang bimbang jadi suntuk kan. Kakak memang tak dapat dtg. jauhlah.....

    ReplyDelete
  22. alamak saya segan la ramai yg sy x kenal. cmne ni? saya da lama x bw sbb bz skit. huhu.

    ReplyDelete
  23. sya offer nak bawak mee bandung power dan nasi tomato best!

    tapi sayang sya tak dpt join sbb jauh lorrr...

    huwwaaaaa...

    ReplyDelete
  24. wahhh best nihhh... sure gempaq!

    ReplyDelete
  25. maaf dipinta...rasanya tak dpt hadir huhuhhhh

    ReplyDelete
  26. seronok gather2 nie ..
    sbb portluck kan .. merasa semua masakan masing2 ..
    nie geng2 ktn x gather2 layie nie :)

    ReplyDelete
  27. saya dah tau umah kakcik katne. heheh. tetibe terasa debar pulak dalam keterujaan. cewah!!!

    ReplyDelete
  28. wiiiiiihuuuuuuu


    alaaa..
    gua pemaluuuuuu

    ReplyDelete
  29. Wahh...mcm best...
    Saya ade kenduri hari yg sama..
    Semoga majlis berjalan lancar dan berjaya merapatkan ukhuwah sesama kita...

    ReplyDelete
  30. kalau free nak jugak join.. tapi takut last mini en. suami dapat keje last minit.. huhuhu..

    ReplyDelete
  31. Nak bawa menu biskut “Perut Kosong” boleh?

    ReplyDelete
  32. sy akan hadir berempatlah. menunya lom tau. nnti sy confirmkn blk...

    ReplyDelete
  33. hai doc..dah coti kepenatan
    uruskan hal ini ke...hehehe

    ReplyDelete
  34. kalau weekend mmg susah kak liza nak keluar. ruginya tak dpt join.

    ReplyDelete
  35. rasa macam teringin..tapi tak tau nak cakap camana dengan cik abang..kalau tak..dah tentu bawak rendang ayam cili api negori ngan pulut kuning sekali..beranga aje la..

    ReplyDelete
  36. wahh..dah ada tarikh dah..kalo tak sempat..pos kuih tepung pelita je la ye..

    ReplyDelete
  37. insyaAllah


    kalau uncle gedek join, sy dtg!
    cewah..

    sy folo GB. :)

    ReplyDelete
  38. dekat dengan rumah saya,

    bole ke saya pegi walaopun saya x kenal cik seroja?

    ReplyDelete
  39. kirim salam kat sape2 yang pegi...

    ReplyDelete
  40. nok, sori aku tak dpt pegi atas beberapa faktor..nnt aku sms ko citer apa halnya...

    ReplyDelete
  41. bez x??? huhu

    jom solat?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...