Tuesday, September 20, 2011

Entri Paling Banyak Link

Saya adalah hebat bila beraksi dalam pertandingan yang dianjurkan Bujal.  Hahaha...Ini kali kedua saya menang.

Saya sudah dapat yang ini;
Dan kini saya bakal dapat hadiah lagi, khabarnya dari Penang.  ~haha


Abaikan keriakkan saya itu..:)
Sebenarnya, saya punya satu idea ..idea untuk perjumpaan rakan rakan blogger..
Saya sudah jumpa Bujal sebelum ini, juga telah bertemu dengan Ati Masrif & Nurkass DI SINI.

Saya baca di dalam entri Bujal yang ini, ada beberapa rakan blogger yang nak bertemu Bujal..antaranya kakcik dan azian.
Eh, mereka ini pun rakan blogger saya. Oh...rakan rakan blogger saya majoritinya ialah rakan rakan Bujal juga! Haha..



Oleh yang demikian, saya ingin bagi idea supaya kita buat gathering rakan rakan blogger..ala ala majlis raya...jumpa di restaurant ka..atau jumpa di taman tasik ka..mahu buat konsep port luck ka..
Moga moga ramai yang boleh hadir, baru meriah..
Terutamanya, kepada Gadis Bunga yang tak dapat join mini gathering saya & Bujal tempohari sebab dah jadi Cinderella katanya! Haha.

Apa kata anda semua?
The more, the merrier.


saya pun akan hadir ke gathering, walaupun saya suka baring dan senyum sahaja.

36 comments:

  1. macam berkenan acara
    port luck tu ...senang masing2
    dah bawa makanan ...

    tengok macam mana pendapat
    yang lain pula :)

    ReplyDelete
  2. aku tak malu.
    wakakakaka!!
    kalau kene masa & tempatnya.. insyaallah, boleh jek meriahkan majlis.

    ReplyDelete
  3. ko mmg handal bab2 pertandingan kot..
    riak!
    hahaha

    ReplyDelete
  4. err...err...

    nk join juga, boleh kah :)

    ReplyDelete
  5. set masa dan tempat~kalau tiada aral saya okay-okay saja~keh keh~~

    ReplyDelete
  6. sukanya klu dpt join...tapi masalah kejauhan tu yg selalunya jadi big problem...

    ReplyDelete
  7. tahniah!! doc..teruskan..

    p/s: sy mungkin tak dpt join..maklumla, tak duk kat lembah klang huhuhhhh

    ReplyDelete
  8. iols pemalu
    ekekekeke

    tapi... iols setuju dgn bab gader2 ni
    insyaallah... kelapangan iols join ye...

    nanti sila bagi tau date/time/venue :D

    ReplyDelete
  9. Sila nyatakan tempat, tarikh dan masa. InsyaAllah, kakcik akan cuba menghadirkan diri dengan tak malunya. :)

    Kalau ada yang nak sponsor, kat rumah kakcik pun kita boleh berjumpa. :)

    ReplyDelete
  10. Nak join sama tapi apakan daya jarak yang memisahkan kita huhu...


    http://www.sinarraudah.com/2011/09/kisah-adik-nur-alia-nabilah-dari.html

    ReplyDelete
  11. wow..bestnya..kalau ada kelapangan bolehlah saya join juga..

    ReplyDelete
  12. Bestmye..bleh jumpe2...tp sy jauhh..huhuhu..selamat bergathering

    ReplyDelete
  13. menarik tapi apakan daya.. kudrat belum larat nak berjalan jauh..

    ReplyDelete
  14. pakcik belom 'tebus' lagi hadiah botol tu...!

    ReplyDelete
  15. menarik ni.. klu ada kesempatan memang berminat juga nak join sama..

    ReplyDelete
  16. w/pun awak tak link kat uncle, tapi uncle tetap suka dgn idea tu.

    tapi orang2 veteran mcm uncle ni bolehlah dikecualikan. segan pulak rasanya nak datang.

    nanti ada orang kata .. "laa .. dah tua2 pun nak berblog jugak"

    ReplyDelete
  17. heheeh...
    copppppppp....sy bawak kek coklat kukus dambaan hati ye....

    doc,
    kl masa, tempat dan tarikhnya sesuai, ok je kot...insyaALLAH...kl kat jengka pun, kami OK jek....hihihihi

    ReplyDelete
  18. emm kalau dekat nk join jugak...hew hehe...

    ReplyDelete
  19. eleh, msti nak jumpa blogger glamer dgn bloglist je kan...

    yg tak glamer ibrat melukut tepi gantang cam sya ni mesti dilupakan...msuk dlm bloglist pun tak sudi...

    huwaaaa

    ReplyDelete
  20. nok, ko set tarikh, masa dan tempat...
    kalau kena waktunya, of coz aku nak join...

    konsep pot luck adalah sgt sesuai...

    ReplyDelete
  21. wa br je join blog ni xkenal ramai pun..takut kang join duk kat penjuru jer..huhuhu

    ReplyDelete
  22. kalau buat area Shah Alam atau PutraJaya , insyaallah pB boleh join ....

    ReplyDelete
  23. saya setuju..!!

    cer khabor..cer khabor..!

    kasi tau jek kat mana..insyaallah..kalau time tu free..boleh le teman join gader-gader..

    konsep pot-luck pun best..boleh rasa sana-sini-sinun punya menu..hikhik

    ReplyDelete
  24. sy suke tajuk n3 ini. bestnya kalo leh join gathering. dimana & bila plannya tuh.

    ReplyDelete
  25. geramnya tengok zyyan..comel betul..
    sama macam AlLavendary..segan le acik nak join dah veteran ni..tapi terinign sangat nak tengok zayyan dan ziyyad.

    ReplyDelete
  26. cam best jer!!!.. nak join gak kalo kena date dan time nye

    ReplyDelete
  27. hu hu.. saya tengok dari jauh lah ye..

    ReplyDelete
  28. belum pernah menghadiri mana-mana gathering setakat ni..hehehe..

    ReplyDelete
  29. sy jeles sbb x dpt menang FM dari bujal tu..:(

    budak terbaring itu sgt chomel..nak cium titit boleh?

    sy belum penah join mana-mana gathering rakan blogger sbb sy pemalu har har..rsnya yg dr bakal buat ni pon sy x leh join psl jauh..

    ReplyDelete
  30. tunggu cik ina hilangkan pemalu dulu. apa-apa pun cik ina sokong niat murni doc tu nak mengeratkan silaturahim sesama blogger. Insyallah kalau ada kelapangan.

    ReplyDelete
  31. Bestnya kalau dapat bersama sebab selalu komen antara satu sama lain. Kakak kalau portnya di KL mestilah tunggu dan lihat N3 di published sajalah...

    p/s: Semakin cutelah Zayyan...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...