Wednesday, August 17, 2011

WW: Versi Serious


Renung renungkan lah..dan bersatu lah.




42 comments:

  1. laa..nape nampak kosong jer ni..mesti xleh tgk thru pc opis..

    ReplyDelete
  2. littlehumblelynn - balik rumah kang tengok..:P

    ReplyDelete
  3. Maya Mayana - tak nampak ke? aiyakkkk..saya tepek video youtube maaaaa ;)

    ReplyDelete
  4. Dah dengar bermacam2 versi cerita....

    ReplyDelete
  5. hahahahah..memang blank sudah daddy

    ReplyDelete
  6. Fadzli Amir - pening kepala kan, ada versi tamil, ada versi hindustan..ekekeke

    ReplyDelete
  7. doc..trime kasih atas video ini..jelas, JAIS hanya menjalankan tugasnya..yang dikesalkan, kenapa MB selangor pi mintak maaf dengan puak2 nie..sangat meloyakan huhuhuhhhh

    ReplyDelete
  8. urrmr,, ?

    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

    ReplyDelete
  9. kita pun tak boleh tgk..error..

    takpe..nanti kita carik sendiri kat youtube

    ReplyDelete
  10. bersatu dan bertolak ansurlah....itu keyword nye.

    kite mmg dalam bahaya tapi org melayu masih tidur.

    ReplyDelete
  11. balik umah kena dengar lagi sekali
    kat opis - tak leh on speaker...

    namum.. banyak dah versi2 yg keluar
    pening kepala di buatnya!

    ReplyDelete
  12. kes2 mcm ni tak patut langsung di politik kan.. baik org umno atau pas.. islam patut bersatu membanteras benda ni, dan tanggungjawab tu pastinya lebih berat kepada orang2 islam yg jadi pemimpin kat atas sana. macamana nak jadi pemimpin islam, kalau benda ni pun pandang sebelah mata, takde tindakan apa2.. ini tidak, sibuk nak rasuah sana sini, tunjuk kat orang kononnya 'akulah pemimpin yg paling berkaliber' tapi satu hapa pun tarak. cakap jer lebih sampai bergegar langit.

    pm kata sempena nuzul quran, rakyat kena fahami dan selami maksud yg terkandung didalamnya.. dia patut cakap benda tu kat bini dia dulu!

    eh.. ter EMO lak =P

    ReplyDelete
  13. FitriSenin - cuba tgk kat rumah pulak :P

    ReplyDelete
  14. Putubambu - boleh cari di youtube ..ni link nya:
    http://youtu.be/jZmGbg1_XcU

    ReplyDelete
  15. GB - bulan puasa ni ramai sekali melayu islam yg lembik!

    ReplyDelete
  16. miloais - balik rumah hakak on kan speaker kuat kuat hokkey?? ekekeke

    ReplyDelete
  17. Hani - komen terpanjang kau...wakakaka....sentap weh ahkak pink tu ko sound dia...wakakaka

    ReplyDelete
  18. dalam hal nie, JAIS buat tindakan yang betul.

    ReplyDelete
  19. mmg kena serius bab2 mcm ni..

    ReplyDelete
  20. serius gak tgk benda2 mcm ni kan?

    ReplyDelete
  21. xleh men 'awaktiub' kat opis la abg doc.. uhuhu

    ReplyDelete
  22. Tq for sharing this...tak bkesempatan lagi nak tgk sblm ni..huhu

    ReplyDelete
  23. astaqfirullah...


    dijauhkan lah :(

    ReplyDelete
  24. tq doc. Hari tu dapat tengok gambar aje.
    Nak jugak tengok rupa yang 12 orang tu.

    ReplyDelete
  25. tu rupa orang nye..

    memang betul tindakan JAIS

    ReplyDelete
  26. Assalam doktor..acik nak ucapkan berbanyak terima kasih..alhamdulillah..dengan izin allah mujarab betul ubat yang doktor suroh beli tu.
    alhamdulillah hari ni cukup selesa rasanya..semoga hingga habis puasa sunat syawal nanti..acik sihat dan selesa berpuasa.

    ReplyDelete
  27. Setuju dengan Doc h4ni3....

    (sekurang-kurangnya tak payah type sepanjang tu...)

    ReplyDelete
  28. Thanks doc Hani..Ate tak perlu type panjang2 krn doctor telah melahirkan di sini apa yang di dlm fikiran Ate.

    (Dah 3 org dah angkat tangan 'undi' doc Hani..:))

    ReplyDelete
  29. Ehh..terlupa plak ni umah DZ. Terima kasih 4 sharing this video buat tuan tanah.

    ReplyDelete
  30. nok, kalau ko nak tau, kat opis aku ni segala mcm video dorang block..utube ke, fesbuk ke dan segala mak nenek tu dorang blocked...so, aku tak tau apa yg ko tepek...nnt balik aku tgk...

    ReplyDelete
  31. pasal n3 petani jaya ko tu, aku ada tanya ko something kat n3 yg lama tu...tapi sampai sekarang nan hado jawapan dari ko...

    nyampahs!!!

    ReplyDelete
  32. sila reply komen yg berunsurkan soalan...:p

    ReplyDelete
  33. Wahida - amboiiiii..3 kali komen..sah marah betol dgn aku tu..ekekekek..sorry lah, aku baca komen semua org, cuma sepanjang bulan posa ni aku bizi...(alasan :P )...meh aku jawab..

    ko bleh beli set hidroponik ni dari syarikat Kazponic . Tapi kat Melaka lah..cuba kau call tanya kot2 boleh pos ka...ni website dia:

    http://www.kazzponic.com

    Masa Floria kat Putrajaya tu, wife aku beli RM40 satu set, kalau tak silap.

    ReplyDelete
  34. selamat malam doktor--
    memang kes nie mmg berlarutan,ingat lagi zaman masa ayu study di penang..
    air lah, gerejalah...

    moga dijauhkan pada kita ya...
    mmg merisaukan

    ReplyDelete
  35. Citarasa Rinduan - selamat malam Ayu..memang merisaukan tengok apa yg terjadi...di Malaysia ni!

    ReplyDelete
  36. tengs nok atas info ko...

    kalau ko tak reply comment jugak tak tau lah aku...

    ekekekek...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...