Wednesday, August 3, 2011

Kenapa Baby Mesti Bangun Jugak Time Orang Nak Sahur ? Tido Kan Lebih Syiok !

zayyan jam 5.10am 3 Ogos 2011



zayyan jam 5.20am 3 Ogos 2011



ziyyad pun dulu macam tu.
cuma sekarang bila usia dah hampir 3 tahun, tido itu satu keutamaan buatnya.
ke mana tumpahnya kuah kan....
ekekeke...

50 comments:

  1. comelnya..baby nak bg motivasi kat papa supaya bersahur hehehehehe

    ReplyDelete
  2. anak saya rilek je tido~~takde kacau pun~keh keh~~

    ReplyDelete
  3. samalah baby besar kat sini pun...nasib kecik,kalau dh beso sikit dh ajak puasa...

    ReplyDelete
  4. comel!

    heols nak join makan lah tu...
    ekekekeke

    ReplyDelete
  5. heheheh ... neman kan daddy and mommy lah tuuu

    ReplyDelete
  6. bersahur bersama baby meriah skit.. hilang mengantuk time bersahur tu.. hehee...

    ReplyDelete
  7. bau mummy dah tak ada,tu pasal dia bangun..!~hahah~~

    ReplyDelete
  8. biase la tu
    nnti kang dia tido balik kan
    hehe

    ReplyDelete
  9. Heeee... bestnya kakak dapat lihat wajah-wajah mungel zayyan. Kakak dah agak mesti dia sedar bila bau mommy dia tak ada... Biasalah doc...

    ReplyDelete
  10. bangun waktu sahur takper lagi.. jangan waktu berbuka...

    ReplyDelete
  11. my nuha bangun jugak pagi tadi ms eliss sahur, siap makan sekali..hehehehehe :p

    ReplyDelete
  12. anak2 saya pun time baby memang akan bangun sekali jugak time bersahur, tapi bila dah masuk umur 2 tahun memang tidur lagi sedap

    ReplyDelete
  13. biasalah..

    baby..baby ni kan ke 'telinga lintah'..

    pantang dengar detik sikit jek..terjaga lah depa..!

    ReplyDelete
  14. standard arr tu..baby bujang sy tu pon ikut bersahur..kakaknya kejut sahur takmo bgn grrr..

    ReplyDelete
  15. dia nak meramaikan tu. meriah kan ramai2 ... :)

    ReplyDelete
  16. anak akak si ami tu masa kecik2 dulu, dia la kaki berjaga, sampai akak naik tension, dah la kita nak kena bgn awal g keja, dia pukul 1 2 pagi belum nak tdo..geram sgt

    ReplyDelete
  17. alahai, dahi tu kena gegat nyamuk ke? :)
    dh besar gini pun masih rasa tido tu adalah satu keutamaan. :P hahaha

    ReplyDelete
  18. baby nak bagi semangat kat mummy n daddy .. tu psl dia nak bangun gaks. hihi.

    ReplyDelete
  19. sbb dia bau benda best... mesti dia pun laparrrr




    hehehe

    ReplyDelete
  20. meramaikan mjlis laa DZ..ape salahnye..

    dulu2 masa eryna kecik, selalu jugak die bangun..tp tahun ni, dia tak bgn dah..sunyi pulak bila sahur bdua je..huhu

    ReplyDelete
  21. mereka belajar bangun tahajjud..

    * semua baby comel. kenapa mereka comel?

    ReplyDelete
  22. masa ketiga2 anak sy kecik dulu un cam tu jugak.. senang jer terjaga sampai nak angkat pinggan kat dapur pun tak beran nak kuat2... tapi sekrang dah besar2 senang sikit,.,, senang sikit saya n suami nak makan... kekeke

    ReplyDelete
  23. sebab die nak teman mummy and daddy. :)

    ReplyDelete
  24. riffa bangun bila mummy dgn papa dah selesai makan.anak yg memahami!
    dahi tu kene gigit nyamuk ke?
    nanti i panggil fogging dtg.hehehe

    ReplyDelete
  25. mmg baby sumer macam tuh ler rasanya..2 tahun lepas masa anak masih dlm hari..dia sibuk terjaga time org sibuk nak sahur wpun mama dia tukang teman papa je..sbb tgh pantang

    ReplyDelete
  26. comelnya... makin bulat si zayyan tu

    ni pun nanti mesti ikut daddynya

    saja zayyan nak teman mommy n daddynya tu, zayyan nak pastikan mummy n daddynya tak trlbih makan

    ReplyDelete
  27. baby nak temankan mummy daddy bersahur tu biar berselera sikit makan.. he..he..

    ReplyDelete
  28. haha...mungkin nak tahu jugak kot...apa sal bagun subuh2 ni...

    ReplyDelete
  29. hehehe,
    umai pun......

    doktor..
    saya masak sorang2.....
    pekerja 2 orang tolong siang menyiang

    ReplyDelete
  30. dia nak skodeng daddy n mummy dia sahur...

    Wa ada anta email smalam tnya psl sakit tibi tulang.ada dpt tak?

    ReplyDelete
  31. baby ni ada otomatic alarm. heheh~

    ReplyDelete
  32. setakat ni Adam masih lagi tidur nyenyak

    syukur alhamdulillah

    ReplyDelete
  33. Selalunyaa baby mmg gitu laa kalau dlm pukul 4/5 pagi mesti terjaga punyaa..

    Cute laa zayyan ngan putingnyaa tuh.. leh jadi alarm clock laa jugak kan zayyan kejut uols bangun sahur.. :)

    ReplyDelete
  34. Kalau dia jaga jer tp x nangis ok lagi tu...
    Zayyan pun nak rasa suasana sahur bulan ramadhan kot... :)

    ReplyDelete
  35. puting ala ala harimau malaya


    aummm!

    cumilnya~

    ReplyDelete
  36. Baby mmg mcm tu apa lagi kalau yg breastfeed. Nak 'berkepit' jer, tu yg bila mommy dia bangun dia pun tersedar.

    ReplyDelete
  37. okie, kite bole jadi satu team. kumpulan kuat tido ;)

    ReplyDelete
  38. baby pun nak sahur gak, dah lama tak nampak dah besar zayyan.seronok jadi babykan, dapat tidur lena.

    ReplyDelete
  39. comelnya..nak join sekaki kot bersahur hmmm

    ReplyDelete
  40. vahhh ada bintat tiga kat dahi tewww.. ganass nih.. ihiks

    ReplyDelete
  41. weh, aku tak nak komen byk, aku cuma nak komen, kenapalah anak2 ko ni comel sgt...sumpah aku rasa nak geget2, nak cium si zayyan ni sampai dia rasa lemas...haha!! dgn si ziyyad sekali...

    geram aku!!

    ReplyDelete
  42. baby nak kejut mak ayah bangun sahur..heheh..tu yg dia bangun..

    ReplyDelete
  43. nak temankan daddy dan mommy dia bersahur tu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...