Friday, July 22, 2011

Makan Sampai Lebam Tapi Free ( entri riak)

Semalam dan kelmarin, dua hari berturut turut Ratu Durian Rawang eksyen dengan aku makan durian saploh ringgit, makan sampai lebam!  ~hahaha

Takpe...takpe...
Semalam aku dah janji dalam kotak komen dia, aku akan buat entri balas dendam durian.

Hambek kau Wahida !!





Miahahaha..
Durian kat rumah mertua aku, makan sampai lebam..dan FREE !



ps: sorry kawan kawan, dulu aku ada ajak datang makan durian kat rumah mertua aku, tapi tahun ni buahnya tak meriah sangat..cukup sekadar nak makan sampai lebam untuk ahli keluarga aja. Kita tunggu sezen depan ya, Insya Allah  :)

43 comments:

  1. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..........(,")

    ReplyDelete
  2. aku pun tgh gila tetiap hr mln durian nih...

    pergi jln sama diet.

    haha.


    .

    ReplyDelete
  3. sedapnyer....hari2 makan durian..samapi tak tahu dah jenis apa. hahahha..bantai je makan sampai lebam..ziyyad join sekali tak??? hehe

    ReplyDelete
  4. sgt yummmy durian itu :)
    sambil kesat air liuq ...

    ReplyDelete
  5. Blakang umah saya ada pokok duyan..
    Mmg tgh berbuah skang ni...
    Tp saya x gemar..huhuh..

    ReplyDelete
  6. nampak cantik je isi durian tu, fresh dari dusun ya

    ReplyDelete
  7. Walau yg di kebun Mommy ZZ tak banyak tapi banyak yg di tepi jalan di JB nie doc dah macam lautan. Murah lagi sebab dah terlalu banyak. Lagi pula kalau dah masak tak boleh simpan lama dia rekah. Itu yg makan bukan lebam lagi boleh pengsan!!

    ReplyDelete
  8. huuuuuuuu,

    malam nie saya nak balik perak. harap2 banyak lagi doyan kat sane!

    mahu makan sampai lebam gak :D

    ReplyDelete
  9. ish..ish..sedapnya deghoyannnnnnnnnnn!!!

    ReplyDelete
  10. amende la fight pasal durian ni~~

    *kalau fight mangga harum mains dengan nanas johor saya join~haha~

    ReplyDelete
  11. alahai...baru nak
    start keta pi nilai
    lama tak makan derian ni tau :)

    ReplyDelete
  12. a`ah
    kat umah pun ada kenduri durian utk femili
    kenyang melantak durian ooo

    ReplyDelete
  13. nikmat sungguh dapat makan raja buah nie



    kena pulak yang free meree nie

    ReplyDelete
  14. makan durian free gak..malas jer nk riak...muahhhh!!

    ReplyDelete
  15. nasib baik dah makan durian smpai lebam sblm ni.. jdnya boleh control lagi bila tgk entry wahida & entry doc ni.. he..he..

    ReplyDelete
  16. assalam..dah terbalas dedam ye..yang mahalnya tu..free..tu aje yang kalah ratu makan durian rawang tu..he he

    ReplyDelete
  17. pulun jangan tak pulun ..........

    ReplyDelete
  18. jeles okeh!
    durian kat kg dah menopos
    sob..sob..

    ReplyDelete
  19. Ni baka apa,baeek je tengok :P,mommy zz tk boleh mkn byk sgt nanti zayyan kembung :P

    ReplyDelete
  20. munna pun blm buat entry pasal makan durian.. padahal dah lebam makan durian belakang rumah...

    ReplyDelete
  21. arghhhhh!! emosi ok tgk gambau tuuuuu!

    ReplyDelete
  22. mlm td pegi pasar mlm pun dah melambak durian gred a dijual 5 biji 10 hengget...so tk lah terliur tguk gambo kt atas tu sbb kak umah ada lagi...

    ReplyDelete
  23. ok ok...aku serender!! ye lah, ko mkn free..

    nnt aku tanam durian belakang umah aku, pas tu buat n3 bg ko jeles pulak...kehkeh...

    ReplyDelete
  24. doc saja nak bagi cik ina meroyan ye. baru nak makan doryan senin ni, tunggu suami balik dari laut petang minggu. terkedu jap.oh tidakkkkk

    ReplyDelete
  25. Makan sampai loya.. Pas tu minum air masak, makan lagi, loya, minum, makan lagi dan loya dan lagi dan loya dan lagi...

    ReplyDelete
  26. YA AMPUN.....
    kuning ko....

    wahida makan sampai lebam..
    doktor makan sampai pitam...
    hahaha

    ReplyDelete
  27. tak boleh join, sebab saya makan 3 ulas jer, pastu kembang kat tekak, bulu roma pun tegak... ntah napa ntah camtu... jeles tengok yg lain makan sampai lebam

    ReplyDelete
  28. sedapnyeeee...hishh...petang ni kene pegi cr durian jugak laa...huhuhu

    ReplyDelete
  29. sedaaaapnyeeeee...alhamdulillah No pun sejak balik semenanjung ni dapat la merasa duyan nih...klo tak syik meleleh je duk tengok kengkawan tayang huhu..

    ReplyDelete
  30. wa xleh mkn duyan byk2 kang pening..muntah2..pastu domam..

    ReplyDelete
  31. sesi balas dendam ke ni!

    lobih buek tempoyak tak doc?

    ReplyDelete
  32. tapi gambar durian kat blog ratu durian rawang lagi nampak macam real .. sampaikan tangan bergerak2 nak ambil seulas.

    ReplyDelete
  33. Wahhh sedapnyaa tgk doyan2 tuhh..cantik..jer..hehehe.. bestkan dpt makan free..

    ReplyDelete
  34. kat Penang ni durian dah berlambak2 .. nak makan sampai pengsan pun boleh doc .. tapi saya kenapa tak teruja sangat errkkk ??? haha..

    ReplyDelete
  35. kat seremban ada pesta durian doc..

    ReplyDelete
  36. saya dah lebam makan durian kat jitra. huhuhu~

    ReplyDelete
  37. puas makan durian kat melaka sebab murah!

    ReplyDelete
  38. wahhhh...durian...

    kukus pulut, perah santan masuk garam sikit...nak manis sediakan gula sepiring...yummmyyyy...

    nak balik umah MIL jugaklah nak makan durian...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...