Thursday, July 28, 2011

Aummmmmmm!!!

 
Aummmmmmmmmm !!!!!

Aummmmm!!



Tiger 3  Lion 0
Aummmmmm !!!!






ps: sorry guys..aku busy gila tak dapat nak update blog..

28 comments:

  1. Itulah jangan ingat Harimau Malaya tak kuat. Dah Singa kena 0. Hahaha....

    ReplyDelete
  2. harini masuk klenet pakai jersi HM ke??

    ReplyDelete
  3. semoga keputusan malam ini tidak mengecewakan

    ReplyDelete
  4. hachemm...berhabuk sama la kita,ingat menembak kat zoo tadi :P

    ReplyDelete
  5. pakcik~jom lepak mamam malam ni?

    ReplyDelete
  6. gua lepak mamak mlm nih...

    :)



    .

    ReplyDelete
  7. mmg mengaum harimau malam ni..InsyaAllah.. All the best utk pasukan Malaysia..

    ReplyDelete
  8. rindu kat blog macam2 ada..

    rupanya tuan rumah sibuk.. tak apa memahami..

    mlm jumpa kat stadium yer..ayu tunggu depan kaca tv jer

    ReplyDelete
  9. sama la saya juge bizi. huhu. :)

    ReplyDelete
  10. Auuummmmmm!!!..encek zahir ajak pi tengok bola kat kedai mamak...tapi kesian,tak dilayan..haha

    ReplyDelete
  11. harap2 menang la... hari tu dh kecewa betul...

    ReplyDelete
  12. singa penakut..pakai singa import huhuhhhh

    ReplyDelete
  13. kalau harimau benam singa mlm ni..gerenti esok makcik tepek gambor Aidil Zafuan..hehehhehehh..tetibe kan.....

    ReplyDelete
  14. aaaauuuummm..femes ghimau sekarang ni..mana2 pon org sebut2 dia..heheh

    ReplyDelete
  15. harapanya begitulah .. kalau sebaliknya, mana nak letak muka rimau !

    apa-apa pun kalah menang, kita mesti sokong juga.

    ReplyDelete
  16. Di rumah Ate ada Harimok...Harimau gemok.

    Walau Ate tak brapa minat bola, tapi malam ni nak tgk gak rimau lawan singa...(bule menang ke?? Ceh..tak konfident ko Ate)

    ReplyDelete
  17. busy ye doc..
    nanti dah bulan ramadhan lagi le busy kan..

    ReplyDelete
  18. berkhidmat untuk negara .... meowwww

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...