Wednesday, June 15, 2011

WW: Part 2 for today :)






4 sekaligus  :P

33 comments:

  1. Apa agaknya perasaan SY ye?? bangga? bahagia? tapi secara logiknya .. ber2 pun lidah tergigit inikan pula berduyun-duyun camtu.

    ReplyDelete
  2. Bantahan yang arif.WW tak lulus .cik ina nak gambar yang diambil oleh daddy ziyyad.

    ReplyDelete
  3. kakchik@ella - bagi saya, serabut! ekeke

    ReplyDelete
  4. ada lagi berita asal SY...
    idola lelaki2 yg dah berbini 1 - 2 dan 3
    hak hak hak

    ReplyDelete
  5. kakina : iols tak reti lah nak WW ni... camne ye???

    ReplyDelete
  6. Bujal - mahu mencontohi SY? ~wakaka

    ReplyDelete
  7. Cik Ina - macam tu saya kena gi rumah SY lah..ambik gambar dia dgn 4 bini nya..ekekeke

    ReplyDelete
  8. miloais - hakak tempel aja gambar, kurangkan bercakap....errr..menulis..ekekke..lagi bagus, tanpa tulisan, just gambar :P

    ReplyDelete
  9. saya tak boleh bayangkan jadik bini no 2, 3, atau 4. no no no!!

    ReplyDelete
  10. hanya mereka sendiri yg tahu dan merasa apa yang tersirat.
    aku??
    tak rela weyyyy.....

    ReplyDelete
  11. Since this entry is WW, should i also be the same? Just to say...."hi DZz"

    ReplyDelete
  12. hmm...WW ini boleh pakai. tapi lebih kepada SW. Speechless wednesday... :P

    ReplyDelete
  13. tak sanggup teman nengoknya..

    ReplyDelete
  14. em........

    mereka mmg happy, didada sama ker???

    ReplyDelete
  15. ada menyimpan cita2 nak ikut jejak langkah SY ke doc? hehehe

    ReplyDelete
  16. Masa saya tunjuk gambar yg serupa kat emak Adam tadi cepat2 dia suruh tukar gambar lain ngeeee

    ReplyDelete
  17. penuh satu filght!!!
    heheheh!!

    ReplyDelete
  18. seronok bila tengok mereka bahagia..mudah2an mereka bahagia hingga akhir hayat...amiiiiin..

    ReplyDelete
  19. bahagianya... tak tau nak kata apa..

    ReplyDelete
  20. doc ada nak jadik cenggitu ke heheheheh ( gurau erk)

    ReplyDelete
  21. Siapa boleh baca isihati 4 org yg dipeluknya?

    ReplyDelete
  22. semoga mereka kekal bahagia selamanya...

    kalau aku? tak sanggup aku bermadu wei...terbayang mlm pertama laki aku ngan bini baru...nyampahs!!!

    ReplyDelete
  23. SY MMG BAHAGIA....TAPI YG 4 DAN ANAK2 TU PASTI ADA SEKELUMIT RASA YG MEREKA PENDAMKAN...

    ReplyDelete
  24. nampak bahagia.dalam hati wallahualam.doakan yang terbaik la buat mereka :)

    ReplyDelete
  25. berkongsi kasih.

    kalau sy tak rela kot. haha

    ReplyDelete
  26. agakk konpius .. tp xper..

    smpi nmpk pusat tewww.. ammvoiii

    ReplyDelete
  27. aik? teringin ke? hahaha..

    ReplyDelete
  28. hmmmmmm... jd blur kejap nak komen apa.. he..he..

    ReplyDelete
  29. amboiiiii.....mcm ada udang sebalik kuetiow je....hehhehee.....

    ReplyDelete
  30. bini die yang sorang mcm tomboy tue pelik pulak tgk..over cam bebudak rmaja..haihh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...